Glucomannan pastile supliment pierdere în greutate: în condiții de siguranță pentru sănătate

Glucomannan pastile de pierdere în greutate supliment sunt disponibile pentru tine acum. Acest supliment arzător de grăsime este foarte potrivit pentru toată lumea.

Glucomannan este un zahăr obținut din rădăcina plantei konjac (Amorphophallus konjac). pulbere glucomanan, capsulele și tabletele sunt utilizate ca medicament. Glucomannan este utilizat pentru constipație, scădere în greutate la adulți și copii, diabet de tip 2, controlul glicemiei, și reducerea nivelului de colesterol. In alimente, glucomannan este utilizat ca agent de îngroșare sau de gelifiere. făină și pudră Glucomanan sunt utilizate în produsele alimentare.

Glucomanan în produsele alimentare

Glucomannan este folosit în unele alimente ca un agent de îngroșare, dar principalul punct de interes pentru noi este că Glucomanan poate fi folosit pentru a face un tip de tăiței numit fidea Shirataki japoneze. Acestea au un nivel ridicat de fibre, aproape nici calorii, iar acestea sunt cunoscute pentru a absorbi aromele sosurile și condimentele pe care le sunt asociate cu. Mai multe companii diferite au dezvoltat game de fidea dieta, paste și orez pe baza ingredientului Glucomanan, amestecat cu o cantitate mare de apă. Acestea includ mărci, cum ar fi Zero tăiței și Skinny făinoase.

Care sunt fibre solubile de glucomanan?

Fibrele solubile sunt o formă de așa-numita carbohidrat „complex“ (ceea ce înseamnă că structura lor moleculară mai elaborată este mai greu pentru corpul nostru pentru a rupe în jos), care este solubil în apă. In lichid, fibre solubile formează geluri vâscoase. De exemplu, pectina de fructe este utilizat pentru a îngroșa gemuri și jeleuri, în timp ce guma xantan este utilizată ca emulsifiant care face alimentele cremoasă. Fibrele solubile sunt, de asemenea, produse alimentare mare de bacterii (care câștigă fibră solubilă prebiotică termenul). bacteriile noastre gastrointestinale fermenteze eagerly fibre solubile, creând produse secundare, cum ar fi substanțe nutritive valoroase sau gaze nu prea de dorit.

Beneficiile glucomannan

În timp ce cercetarea este încă în evoluție, iar FDA nu a dat aprobarea mențiunilor de sănătate sau de pierdere în greutate orice produs glucomanan lui, studii preliminare sunt promițătoare. Într-un studiu publicat in 2007 British Journal of Nutrition, participantii care au luat o glucomanan și tarate psyllium supliment combinație a pierdut aproximativ 10 de lire sterline în 16 săptămâni, comparativ cu 1,7 lire sterline pierdute în grupul placebo. Un alt studiu folosind doar glucomanan a arătat o medie de 5,5 lire sterline pierdute timp de opt săptămâni, fără a face alte dieta sau schimbarea stilului de viata.

Cum functioneazã?

Glucomanan s-ar putea lucra în stomac și intestine prin absorbtia de apa, pentru a forma o fibră voluminos, care tratează constipația. Acesta poate încetini, de asemenea, absorbția de zahăr și colesterol din intestin, ajuta la controlul nivelului de zahar in diabetul zaharat, și de a reduce nivelul de colesterol.

Studii și pierdere în greutate

Există un număr de studii efectuate care studiază relația dintre consumul Glucomanan si pierderea in greutate. Acestea au constatat în mod invariabil că utilizatorii experimenta în mod semnificativ pierderea in greutate mai mult atunci când consuma Glucomannan comparativ cu un produs placebo. Majoritatea acestor studii a încurajat utilizatorii să nu se schimbe obiceiurile alimentare sau de a exercita lor obișnuite în timpul studiilor clinice, pentru a exclude pierderea in greutate din cauza altor factori.

Cele mai bune pastile de pierdere în greutate supliment Glucomanan

Cele mai bune pastile de pierdere în greutate supliment Glucomanan recomandăm Proto-Col SlimFizz. Aceasta este o mare pierdere în greutate supliment wth Glucomanan. SlimFizz Glucomanan este de asemenea mare vâscozitate naturală și fără sulfați și metale grele. Glucomannan actioneaza ca un supresor natural al apetitului. După ce a fost consumat, Glucomanan se extinde în stomac și în jos pentru tractul intestinal, lăsându-vă cu sentimentul de plenitudine și de a ajuta la reducerea aportul zilnic de calorii.

În cazul în care pentru a cumpăra

Trebuie sa cumparati aceasta SlimFizz pe site-ul oficial. Puteți alege produsul făcând clic pe link-ul comanda aici. Acesta vă va redirecționa către site-ul oficial al SlimFizz ca cel mai bun supliment glucomanan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>