Ghidul dvs. pentru proteinele din zer și ceta dieta

În acest articol vom afla despre proteinele din zer și ceta dieta. Pe ceto, zerul este un tip de proteine ​​care vă va oferi cele mai bune rezultate în cea mai sănătoasă formă. Proteina este una dintre cele trei macronutrienți – grăsimi și carbohidrați fiind celelalte două. Blocurile de construcții ale proteinei se numesc aminoacizi. Dacă nu obțineți suficienți aminoacizi din dieta dvs., în special cei esențiali, mușchii dvs. nu vor putea să crească sau să se repare, iar celulele dvs. nu vor putea crea în mod corespunzător enzime cruciale. Există câteva tipuri de proteine, dar numai cinci tipuri care pot fi utilizate pentru a susține dieta ceto. Acestea sunt proteine ​​din zer, proteine ​​din carne de vită, proteine ​​din ouă, proteine ​​vegane și proteine ​​de colagen. Totuși, proteina din zer este, în general, considerată cea mai bună opțiune pentru dieta ceto. Deci, hai să ne concentrăm doar pe proteinele din zer și pe dieta ceto.

Ce este proteina din zer

Zerul este a doua proteină a laptelui, cealaltă fiind cazeina. Suplimentele din zer sunt făcute fie prin separarea celor două proteine, fie prin izolarea din zer, un produs secundar de fabricare a brânzei. Whey este o proteină de înaltă calitate deoarece conține toți cei 9 aminoacizi esențiali. Studiile arată că are și avantaje antiinflamatorii și antioxidante. Studiile arată, de asemenea, că ele nu provoacă inflamații, chiar dacă le dau oamenilor predispuse la inflamații de grad scăzut. Pudrele de proteine ​​din zer sunt cele mai vândute suplimente de proteine. Popularitatea lor se datorează absorbției lor ușoare și beneficiilor lor științifice. Proteina din zer imbunatateste sinteza musculara mai mult decat alte tipuri de proteine.

O dietă cetogenică

O dieta ketogenică (numită și o dietă ceto) este o dietă care constă din alimente cu conținut scăzut de carbohidrați, scăzute până la moderate, bogate în proteine. Această dietă reduce aproape toate carbohidrații și le înlocuiește cu grăsimi. Când consumi alimente bogate în carbohidrați, corpul tău produce glucoză, care este în mod obișnuit primul loc pe care corpul îl duce pentru energie. Atunci când glucoza este utilizată ca sursă principală de energie, grăsimea pe care o consumați este stocată în cea mai mare parte. Cu dieta ceto, absența carbohidraților forțează organismul într-o stare metabolică numită cetoză, care determină corpul să ardă grăsimi pentru energie în loc de glucoză din carbohidrați.

Prezentare generală a proteinei din zer și a dietei ceto

Cele mai bune pulberi de proteine ​​pentru ceto sunt cele care au un conținut scăzut de carbohidrați și cel mai puțin pentru a provoca tulburarea stomacului. Keto dieters nu poate suporta un stomac deranjat cauzat de un shake de proteine. Scopul dietei ceto este de a reduce problemele de sănătate care sporesc în continuare nevoia de pulberi de proteine ​​neinflamatoare. Cu tot ceea ce ia in considerare, zerul vine ca cel mai bun tip de proteine ​​pentru a alege pentru dieta ceto. Proteina din zer si ceta dieta pot merge impreuna foarte armonios. Proteina din zer are un scor de valoare biologică foarte mare, ceea ce înseamnă că această sursă de proteine ​​conține aminoacizii esențiali în proporția corectă cerută de oameni. Cu toate acestea, proteina din zer nu vine împreună cu minerale intracelulare cum ar fi potasiu, magneziu și fosfor. În acest sens, nu este o hrană completă, cum ar fi ouă, pește, carne de pasăre sau carne. De aceea, proteina din zer poate avea un loc important într-o dietă cetogenică bine formulată, atâta timp cât dieta conține legume adecvate.

Cea mai bună proteină din zer pentru dieta ceto

Pe o dietă ceto, proteina din zer vă poate ajuta să pierdeți din greutate datorită efectelor sale de satietate. De asemenea, susține sănătatea generală, care este importantă atunci când sunteți pe o dietă ceto. Combinația dintre proteinele din zer și ceta dieta adăugată cu exerciții fizice vă poate ajuta chiar și să vă construiți mușchi. Pulberile de proteine ​​obținute din zer conțin numai cantități de carbohidrați, de obicei 5 grame la fiecare 100 grame de pulbere. Atunci când alegeți suplimente de zer pentru ceton, asigurați-vă că nu conțin carbohidrați adăugați sau îndulcitori nutritivi cum ar fi glucoza sau fructoza. În schimb, du-te pentru soiul pură, necurățată. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a găsi cel mai bun produs din proteina din zer pentru dieta ceto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>