Găsirea tratamentului potrivit pentru problemele de erecție

Alegerea unui tratament pentru problemele de erecție este o decizie personală, dar este mai bine să discutați cu partenerul dvs. despre ce tratament este cel mai potrivit pentru dumneavoastră ca un cuplu. Apoi, puteți lucra cu un medic specialist pentru a trata o cauză de bază a problemelor de erecție. Iată câteva teste pe care ar trebui să le treceți pentru a afla cauza exactă a problemelor de erecție:

  • Examenul fizic – examinarea testiculelor și a penisului, verificând, de asemenea, nervii pentru senzație.
  • Teste de sânge – pot ajuta la identificarea semnelor de boli de inimă, diabet zaharat, scăderea testosteronului și alte probleme de sănătate legate de problemele de erecție.
  • Testele de urină – similare unui test de sânge, testul de urină poate ajuta la identificarea diabetului zaharat sau a altor probleme potențiale de sănătate care cauzează probleme de erecție.
  • Ultrasunete – acest test este, de obicei, efectuat de un specialist pentru a determina dacă există o lipsă de flux sanguin care vă împiedică să obțineți o erecție.

Aflarea cauzei este una din modalitățile de a determina tratamentul potrivit pentru problemele de erecție.

Opțiunile disponibile de tratament pentru problemele de erecție

În multe cazuri, diagnosticarea problemelor de erecție necesită doar un examen fizic și o examinare a simptomelor. Dacă medicul suspectează că o problemă de sănătate subiacentă ar putea fi pusă în joc, cu toate acestea, el poate solicita teste suplimentare. Odată ce un pacient a fost diagnosticat corespunzător, el și medicul său pot decide asupra unei forme de tratament pentru problemele de erecție. Iată câteva opțiuni de tratament pentru problemele de erecție:

  • Medicamente cu disfuncție erectilă – Medicamente precum sildenafil (Viagra), tadalafil (Cialis) și vardenafil (Levitra) stimulează fluxul sanguin la penis, permițându-vă să realizați o erecție. Aceste medicamente trebuie luate înainte de a se angaja în activități sexuale.
  • Psihoterapia – Pentru cauzele psihologice ale disfuncției erectile, psihoterapia poate fi benefică. Terapia cognitiv-comportamentală este o metodă populară deoarece ajută la abordarea modelelor negative de gândire care pot contribui la anxietatea de performanță.
  • Dispozitive de constricție cu vid – O alternativă la medicamentele pe cale orală, dispozitivele de constricție cu vid pot crea o erecție folosind presiunea în vid – o dată ce se dezvoltă o erecție, în jurul bazei penisului este plasată o bandă de constricție pentru a menține erecția.
  • Chirurgie – Unul dintre tratamentele mai invazive pentru disfunctia erectila, optiuni chirurgicale exista, de asemenea. Dispozitivele gonflabile sau tijele maleabile pot fi implantate chirurgical pe ambele părți ale penisului pentru a ajuta la realizarea unei erecții.
  • Modificări ale stilului de viață – În cazurile în care factorii de stil de viață, cum ar fi obezitatea, dieta nesănătoasă și lipsa exercițiului joacă un rol în disfuncția erectilă, modificarea stării de sănătate a stilului tău de viață poate rezolva afecțiunile care cauzează simptomele.

Atunci când alegeți un tratament pentru probleme de erecție, ar trebui să vă faceți timp. Există multe opțiuni disponibile și în timp ce nici una dintre ele nu este perfectă, unele pot fi mai potrivite pentru dumneavoastră decât altele. Înainte de a începe un curs de tratament pentru probleme de erecție, spuneți-i medicului dumneavoastră despre orice medicamente sau suplimente pe care le luați și păstrați atenția asupra efectelor secundare.

Poti preveni problemele legate de erectie?

Problema erecției ușoară până la moderată afectează viața a milioane de bărbați numai în Statele Unite. Regula generală este că, pentru fiecare decadă a vieții, 10% dintre bărbați sunt afectați de incapacitatea sau dificultatea de a obține sau de a menține o erecție. În acest caz, pentru bărbații cu vârsta cuprinsă între 40 și 40% din grupa de vârstă această problemă are, cu 50% din vârsta de 50 de ani și așa mai departe. Cu toate acestea, există un produs excepțional numit MaleExtra, care sa dovedit a reduce semnificativ cauzele comune ale problemei de erecție și, în multe cazuri, vă poate ajuta să împiedicați apariția acesteia. MaleExtra este o pastila care a trecut dincolo de cerintele FDA pentru criterii de calitate in eficacitatea sa in combaterea problemelor de erectie si alte afectiuni legate de sex. Producătorul acestui produs continuă să-și îmbunătățească ingredientele conform celui mai recent studiu științific. Acesta conține ingrediente cum ar fi L-arginina HCL. Acesta este un aminoacid ușor convertibil la oxidul de azot care arde excesul de grăsimi pe vasele de sânge. Grăsimile excesive acționează ca blocuri care împiedică circulația netedă a sângelui. MaleExtra conține, de asemenea, alte ingrediente naturale care au fost utilizate de-a lungul anilor în creșterea sănătății sexuale în diferite medicamente tradiționale. Majoritatea clienților spun că MaleExtra funcționează cel mai bine în promovarea erecțiilor puternice când este luată cu câteva ore înainte de sex. Vizitați site-ul oficial pentru a citi numeroase comentarii pozitive de la utilizatorii MaleExtra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>