For tidlig sædafgang årsager og bedste behandling?

Hvad er årsagen til for tidlig sædafgang? Find hvordan man kan helbrede de tidlig sædafgang årsager med en effektiv creme løsning.

Mange mænd, der lider af den tilstand, vil gerne vide, hvorfor de ikke vare længe nok for dem (eller deres partner) til at nyde sex.

Som et par og sex terapeut i privat praksis, er jeg ofte overrasket over, hvor mange mænd og par kommer til at se mig forsøge at reparere for tidlig sædafgang. Mange mænd lider af skam og forlegenhed om at føle, at de ejakulere for hurtigt, der fører dem til at have angst om sex og deres præstationer.

For tidlig sædafgang

For tidlig sædafgang sker kort før eller efter penetration, selv om der ikke er nogen præcis tidsfrist, der definerer det. Afhængig af forskellige steder og kulturer, er det for det meste betyder varer mindre end to minutter.

For at løse problemet, er det afgørende at forstå årsagerne til for tidlig sædafgang. Disse årsager kan omfatte overdreven ophidselse, frygt for problemer med ydeevnen og andre former for angst. Det kan også omfatte fysiske årsager, såsom akutte overfølsomhedsreaktioner af nervesystemet.

Hvad er årsagen til for tidlig sædafgang?

Selv om der ikke er nogen universel definition, er ejakulation normalt anses for at være for tidligt, hvis det sker inden for 2 minutter af samleje eller hvis manden kan ikke styre sædafgang.

Stress, performance-relateret angst, og andre relaterede emner kan forårsage for tidlig sædafgang. Det kan også være forårsaget af overfølsomhed af huden af ​​penis (i hvilket tilfælde, kan bedøvende cremer hjælpe).

Nogle læger mener, at tidlige seksuelle erfaringer kan oprette et mønster, der kan være svært at ændre senere i livet, såsom situationer, hvor du måske har skyndte at nå et klimaks for at undgå at blive opdaget, skyldig følelser, der øger din tendens til at haste igennem seksuelle møder og andre faktorer.

Bedste behandling til at vælge

Vi anbefaler Enlast creme som den bedste og mest effektive behandling. Enlast bruger FDA-godkendt ingredienser vist sig at være sikker til human brug og effektiv til at hjælpe med at forhindre for tidlig sædafgang. Alt dette i en bekvem creme er let at anvende og sikker at bruge med kondomer.

Fordele ved Enlast

Det bruges til at reducere løbet følsomhed forud for samleje. Det hjælper også midlertidigt bremse udbrud af ejakulation. Denne creme kan forlænge den tid, du sidst før sædafgang. Selvfølgelig Enlast er meget sikker og effektiv med kondomer.

Hvor kan det købes

Nu skal du vide, hvor man kan købe Enlast. Enlast kan kun være til rådighed på den officielle hjemmeside for Enlast. Den måde at komme dertil er ved at finde banneret til at købe på denne hjemmeside. Klik på banneret linket og komme ind i deres officielle hjemmeside lige nu. Mere information, få banneret linket til at klikke.