Folosind proteine ​​din zer pentru a câștiga în greutate

Utilizarea proteinei din zer pentru a câștiga greutate nu este dificilă. Tot ce trebuie să faceți este să-l amestecați cu apă sau lapte (optați pentru lapte în loc de apă). Puteți adăuga și alte ingrediente cum ar fi fructele, ovăzul și puteți chiar să adăugați înghețata preferată. După cum știm cu toții, proteina din zer este una dintre cele mai pure forme de proteine ​​și rolul ei în a vă ajuta să creșteți greutatea nu poate fi trecut cu vederea. Antrenamentul este unul dintre cele mai importante lucruri de făcut când doriți să câștigați în greutate, iar proteina din zer ar trebui să devină o parte a regimului de antrenament. În timpul antrenamentului, creați lacrimi microscopice în fibrele musculare. Lăcrimile din fibrele musculare sunt apoi reparate și întărite cu ajutorul proteinelor. Astfel, devine extrem de necesar să consumăm suficientă proteină de înaltă calitate și la momentele potrivite.

Cum se utilizează proteina din zer pentru a câștiga în greutate

Proteina din zer (o proteina derivata din lapte de vaca in timpul procesului de fabricare a branzeturilor) este o proteina de calitate superioara care contine toti cei 9 aminoacizi esentiali pe care corpul trebuie sa le construiasca muschi musculi. Proteina din zer vă ajută să câștigați în greutate printr-un număr de factori. Proteina din zer este ușor digerabilă și, de asemenea, este mult mai bună la stimularea sintezei proteinelor musculare, cunoscută și sub denumirea de creștere musculară, decât alte proteine ​​mai digerabile mai lentă. Deoarece proteina din zer este, în general, scăzută de calorii, doza pe care trebuie să o consumați pentru a câștiga în greutate va depinde de dimensiunea unică a corpului dumneavoastră și de cantitatea pe care o faceți. Pentru a câștiga cu greutate cu succes, trebuie să consumați în jur de 500 de calorii în plus, în fiecare zi (peste ceea ce consumați în mod normal) și 10 până la 15% din aceste calorii ar trebui să provină din proteine. De aceea, vă puteți baza pe proteinele din zer pentru a câștiga în greutate. În plus față de aceste 500 de calorii în plus, este esențial să vă angajeze la un program de antrenament regulat, astfel încât caloriile suplimentare pe care le ingerați să nu rămînă lipsite de grăsime corporală nedorită. În timp ce cantitatea recomandată de proteine ​​pe care ar trebui să o consumați într-o zi este de 0,8 grame pe kg de greutate corporală, dacă încercați să obțineți o masă musculară slabă, aceasta trebuie crescută la 1,6 până la 1,7 grame pe kg de greutate corporală.

Alte beneficii ale proteinei din zer

Mulți oameni au beneficiat de proteine ​​din zer pentru a câștiga în greutate. Cu toate acestea, nu vă concentrați doar pe creșterea în greutate atunci când consumați proteine ​​din zer, deoarece proteina poate ajuta la alte condiții:

  • Exerciții de antrenament. Unele dovezi sugerează că administrarea de proteine ​​din zer ca parte a unui program de formare a forței crește masele și forța musculară. Proteina din zer ajuta, de asemenea, la recuperarea musculara dupa exercitii fizice intense.
  • malnutriție. Utilizarea de proteine ​​din zer pentru a câștiga în greutate poate fi foarte utilă pentru persoanele care au dificultăți în a câștiga și menține greutate, cum ar fi adulții în vârstă sau cei cu HIV / SIDA.
  • Vindecarea ranilor. Proteina din zer a fost dovedită a fi benefică pentru persoanele care se recuperează de la arsuri și cele cu răni cronice.
  • alergii. Formula hidroliză conține proteine ​​care au fost împărțite în dimensiuni mai mici decât cele din laptele de vacă și formulele pe bază de soia. Cercetările arată că sugarii cărora li sa administrat o formă hidrolizată de proteine ​​din zer au un risc mai scăzut de a dezvolta dermatită atopică (eczemă) decât sugarii care consumă formula standard. Acordarea unei formulări pentru sugari care conține hidrolizat de zer pare să reducă riscul reacțiilor alergice la sugari cu risc de apariție a unei alergii.

Calitatea contează?

Proteina din zer este considerată o “proteină completă”, conținând toți nouă dintre aminoacizii esențiali (aceștia sunt acelea pe care corpurile noastre trebuie să le obțină dintr-o sursă de alimente sau supliment). Cu toate acestea, este important să obțineți proteine ​​de cea mai bună calitate pe care le puteți. Din fericire, proteinele de zer de calitate bună pot fi foarte rentabile în aceste zile. Chiar dacă bugetul dvs. este strâns, nu este nevoie să obțineți pulberi de proteine ​​care se amestecă oribil, gustul rău și conțin umpluturi fără nume. Dacă este prima dată când cunoașteți funcția de proteine ​​din zer pentru a câștiga greutate, faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a obține mai multe informații care includ dovezi reale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>