Fitoceramidele beneficiază de piele

În acest articol vom descoperi știința din spatele beneficiului Phytoceramides pentru piele și, de asemenea, vom explora în ce măsură acestea au un efect. Nu este o exagerare să spunem că procesul de îmbătrânire este un fapt de viață pe care cu toții îl temem; pe măsură ce devenim mai în vârstă, ne schimbăm și nu întotdeauna spre bine, așa cum putem lupta împotriva a ceea ce este, totuși, o progresie naturală? Veți citi adesea despre suplimentele “miraculoase” anti-îmbătrânire și, din păcate, veți descoperi că majoritatea nu fac ceea ce spune pe recipient. Cu toate acestea, există unul care ia făcut pe oameni să se așeze și să ia cunoștință datorită rezultatelor sale impresionante: Phytoceramidele pot fi doar răspunsul pe care l-am căutat cu toții. Citiți mai departe pentru a afla beneficiile fitoceramidelor, cel mai bun produs de îngrijire a pielii cu fitoceramide și multe altele.

Ce este Phytoceramides?

Înainte de a continua să vorbim despre beneficiile fitoceramidelor, trebuie să știți mai întâi ce sunt, de fapt, fitoceramidele. Ceramidele sunt o substanță naturală găsită în piele. Dar, în timp, cantitatea de ceramide scade. Acest lucru duce la uscarea pielii și începeți să observați că pielea este un fel de pervers. Fitoceramidele sunt un antioxidant extrem de puternic găsit în plante rare. Acestea îți întăresc ceramidele, recreează un strat protector de piele pierdut și ajută pielea să se hidrateze din interior. Cei mai apreciați chirurgi plasticieni garantează capacitatea Phytoceramiedes de a reduce ridurile și liniile fine. Ele hidratează și îngroșă pielea, astfel încât, în mod natural, aveți o piele mai fină și mai strânsă.

Folosirea fitoceramidelor

Deși pielea umană este în mod natural formată din ceramide, acești acizi grași se pierd în timp. Acest lucru poate duce la piele plictisitoare și uscată. Este posibil să puteți minimiza aceste efecte prin completarea pielii cu Phytoceramide. Phytoceramidele sunt administrate pe cale orală și sunt derivate din extracte de plante, inclusiv orez, cartof dulce sau grâu. Beneficiul fitoceramidelor include:

  • Restaurarea funcțiilor barierului pielii prin acționarea ca agent de comunicare celulară. Bariera pielii protejează împotriva inflamației și a infecției, a vătămării soarelui și a uscăciunii.
  • Menține pielea hidratată, ajutând bariera pielii să rețină umiditatea.
  • Reduce radicalii liberi și inhibă enzimele de elastază, care contribuie la reducerea elastinei și, prin urmare, la flexibilitatea pielii.
  • Încurajează producerea de colagen.
  • Dovezi că inhibă melanogeneza care contribuie la hiperpigmentare, pete de vârstă și alte decolorări ale pielii.

Diferența dintre ceramidele sintetice și cele naturale

Singurele ceramide “naturale” sunt cele care se află deja în piele. Ceramidele din majoritatea produselor de îngrijire a pielii sunt produse sintetic. Acest lucru nu face mult de o diferență în ceea ce privește calitatea sau eficacitatea. Atâta timp cât ceramidele sunt reumplete, pielea poate beneficia. Dacă căutați o modalitate mai naturală de a induce producerea de ceramidă în piele, luați în considerare adăugarea de grăsimi sănătoase în dieta dumneavoastră. Ceramidele pot fi găsite și în cartofi dulci, soia, grâu, orez și porumb.

Cel mai bun supliment Phytoceramides

Revitol Phytoceramide este cel mai recomandat sistem de îngrijire a pielii pentru a lupta împotriva îmbătrânirii și pentru a vă oferi o piele netedă și netedă. Acesta a fost formulat pentru a ajuta la repararea leziunilor pe piele pentru a îmbunătăți aspectul pielii. Revitol Phytoceramide este alcătuit din două produse: pilule zilnice și cremă zilnică. Vă recomandăm să consumați regulat pastilele și să aplicați crema conform indicațiilor furnizate de producător pentru a obține beneficii maxime și pentru a obține rezultate pozitive. Acestea ajută la rehidratarea pielii pentru a vă asigura că păstrați o piele suplă și întineri-o pentru un aspect mai tanar. Produsele sunt, de asemenea, cunoscute pentru a funcționa bine pentru rezultatele dorite prin utilizarea ingredientelor de înaltă calitate: fitoceramide, gelatină, acid hialuronic, proteine ​​de grâu, glicerină, apă. Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul oficial Revitol Phytoceramides.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>