Extract de supliment Glucomanan pentru dieta: cel mai bun produs pentru a cumpăra

Va prezentam o mare de informații despre extract de supliment glucomanan pentru dieta acum. Noi oferim cea mai bună soluție pentru a pierde in greutate.

Konjac rădăcină este o sursă de fibre solubile numite glucomanan, care se găsește într-o serie de produse de pierdere în greutate și substanța pe care ar trebui să vă ajute să elimini kilogramele în plus. Nu e bine înțeles cum funcționează glucomannan, dar cercetatorii sustin ca acesta functioneaza prin absorbtia apei în stomac, formând un gel gros, vâscos, care întârzie digestia pentru a vă ajuta să păstrați sentimentul de satietate mai mult timp. Aceasta poate ajuta, de asemenea, preveni absorbția de glucide, conform unui studiu publicat in 1988 Gut. Să ne citiți informațiile de detaliu mai jos.

Ce este glucomanan?

Glucomannan este, fibre naturale solubile în apă extrasă din rădăcinile yam elefant, de asemenea, cunoscut sub numele de konjac. Acesta este disponibil ca un supliment, în amestecuri de băuturi și se adaugă la produsele alimentare, cum ar fi pastele si faina. De asemenea, este ingredientul principal în fidea Shirataki. Glucomannan cuprinde 40% din greutatea uscată a yam elefant, care este originar din Asia de Sud-Est. Ea are o lunga istorie de utilizare în amestecuri pe bază de plante și alimente tradiționale cum ar fi tofu, fidea, și jeleu konjac.

Cum se utilizează glucomanan?

Există trei moduri diferite, se poate utiliza acest supliment. Să ne aruncăm o scurtă privire în fiecare dintre ele. Glucomanan Pulbere: Este plăcut și practic fără gust. Pulberea este de obicei amestecat în alte alimente sau piureuri. De obicei, pulberea atunci când este utilizat cu apă se adaugă un pic de bun consistență groasă și în vrac pentru produsele alimentare. Glucomanan produsele alimentare prelucrate: Sunt sigur că s-ar putea fi auzit deja despre „fidea miracol,“ japonez fidea Shirataki, cele mai populare produse alimentare, care vine cu glucomanan amestecat în ea. Veți găsi, de asemenea, unele gume de mestecat și bomboane cu acest ingredient amestecat în ea. Glucomanan capsule / tablete: Este metoda cea mai convenabilă și utilizate în mod obișnuit, mai ales ca un supliment pierdere în greutate.

Dovezi pentru pierderea în greutate

In timp ce se pare că radacina de konjac poate oferi un oarecare ajutor cu pierderea in greutate, rapoarte sunt inconsistente. glucomanan Konjac a ajutat un mic grup de participanti obezi pierde in greutate mai mult si grasimi decat un grup care un placebo, potrivit unui studiu publicat în 2015 Jurnalul Colegiului American de Nutritie. Cu toate acestea, un studiu de revizuire publicat in 2014, in aceeasi revista a raportat rezultate contradictorii, menționând că suplimentul de pierdere în greutate nu a ajuta oamenii sa piarda in greutate mai mult decât un grup placebo.

În cazul în care pentru a cumpăra extract de supliment Glucomanan pentru dieta

Dacă doriți să cumpărați cele mai bune de supliment Glucomanan, puteți vizita link-urile de aici. Acesta va redirecționa să fie pe site-ul oficial al Proto-Col SlimFizz. Proto-Col SlimFizz este un supliment glucomanan de încredere, care funcționează foarte eficient și semnificativ. Acesta funcționează ca un inhibitor al apetitului și pierderea în greutate. Acum, faceți clic pe link-ul pentru a fi pe site-ul oficial al acestei proto-Col SlimFizz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>