Expunând efectele secundare ale Dianabol

Fără îndoială, efectele secundare Dianabol sunt reale, deoarece FDA sa dus după astfel de medicamente și ia făcut pe producătorii săi să o întrerupă. Oamenii consideră că Dianabol este foarte util pentru culturism, dar poate provoca și probleme potențiale, mai ales dacă îl luați cu o dietă greșită. Este recomandat să luați alimentele potrivite împreună cu steroizi precum Dianabol. Discutând în detaliu efectele secundare Dianabol vă va permite să aveți o imagine mai clară a acestui steroid, care vă va ajuta să decideți dacă veți începe sau nu să luați acest steroid.

Efectele secundare ale utilizării Dianabol

Da, puteți avea un beneficiu mare atunci când utilizați Dianabol, dar trebuie să știți că aceste beneficii vin cu un cost mare. Acesta este motivul pentru care FDA a stabilizat utilizarea sa în America. Deci, înainte de a vă decide chiar să-l utilizați, ia în considerare următoarele efecte secundare Dianabol:

 • Dianabol are un efect estrogenic asupra organismului ca multe alte steroizi anabolizanți. Prelungirea consumului de Dianabol îl va schimba la un metilestradiol și va produce efecte ginecomastice cum ar fi țâțe de bărbat, schimbarea vocii și alte caracteristici feminine.
 • Ritmul ridicat de retenție a apei este o altă problemă asociată cu Dianabol și poate provoca hipertensiune arterială.
 • Îți mărește dorința de sex
 • Are efecte de masculinizare cum ar fi acnee și creșterea părului.
 • Utilizarea Dianabol poate crește nivelul colesterolului rău, în timp ce suprima producerea de colesterol bun. Acest lucru poate provoca probleme cardiovasculare.
 • Reduce nivelul testosteronului în organism deoarece suprimă producția acestuia.
 • Cauzează insomnie.

Cum să evitați efectele secundare ale Dianabol

Iată cinci modalități pe care le puteți face pentru a evita efectele secundare Dianabol în timp ce culegeți beneficiile pentru culturism:

 • Luați inhibitori de aromatază.

Aromataza inhibă conversia Dianabol în estrogen. De asemenea, ajută la stabilirea cantității de estrogen din organism. Ca rezultat, puteți preveni lucruri precum depresia, infertilitatea și ginecomastia.

 • Utilizați doze mai mici de Dianabol.

Deși unii oameni pretind că iau 100 mg de Dianabol zilnic pentru perioade de până la 12 săptămâni, este nesigur. Indiferent dacă sunteți un utilizator nou sau unul experimentat, doza maximă de Dianabol trebuie să fie de 50 mg pe zi. În ceea ce privește ciclul complet Dianabol, nu ar trebui să dureze mai mult de 8 săptămâni. Ar trebui să existe o pauză de 8 săptămâni de la un ciclu la altul. Poate fi tentant să utilizați o doză mai mare sau să prelungiți ciclul, dar acest lucru va face rău numai corpului. Dozele mai mici nu funcționează. Unii oameni obțin rezultate în timp ce utilizează doar 10 mg pe zi. Totul depinde de răspunsul organismului la medicament.

 • Luați testosteron.

În timpul ciclului Dianabol, unii bărbați se confruntă cu o reducere a producției de testosteron. Producția nu se oprește, dar cantitățile produse sunt insuficiente. Acest lucru ar putea face mai greu pentru tine pentru a atinge obiectivele dvs. musculare clădire. Pentru a evita problema, trebuie să luați suplimente de testosteron pentru a readuce hormonul la concentrația sa normală. Odată ce terminați ciclul Dianabol, corpul dvs. va crește automat producția de testosteron.

 • Luați în considerare condițiile medicale.

Anumite afecțiuni medicale sunt cunoscute pentru a exacerba efectele secundare Dianabol experimentate în timpul ciclului său. Atunci când utilizați Dianabol, o afecțiune preexistentă, cum ar fi colesterolul ridicat sau tensiunea arterială crescută, poate crește riscul unui atac de cord. Dacă aveți afecțiuni hepatice sau renale, stați departe de Dianabol. Persoanele cu diabet zaharat ar trebui să evite, de asemenea, Dianabol, deoarece crește cantitatea de glucoză din sânge. Puteți obține o alternativă mai sigură dacă aveți oricare dintre aceste condiții.

 • Folosiți-l corect.

Nu în ultimul rând, trebuie să utilizați Dianabol în mod corect. Aceasta înseamnă lipirea la doza potrivită, perioada corectă a ciclului și perioada de odihnă corectă. Făcând acest lucru vă va permite să obțineți beneficii maxime din ciclurile dvs. Dianabol. Nu fi tentat să utilizați Dianabol în alte scopuri. Acest lucru numai doare progresul dvs. de câștiguri musculare și de consolidare a puterii. S-ar putea duce chiar la un rezultat fatal.

Concluzie

Dianabol este adesea numit bunicul tuturor steroizilor anabolizanți și, în ciuda concurenței, încă mai are o urmă puternică. Cu toate acestea, rămâne faptul că acest steroid anabolic are efecte secundare. Utilizarea Dianabol fără prescripție medicală a fost considerată chiar ilegală. Dacă nu doriți să intrați în probleme juridice sau să experimentați reacții adverse Dianabol, trebuie să luați în considerare utilizarea steroizilor naturali produsi de Crazybulk. Crazybulk este un producător de încredere care oferă suplimente legale și sigure produse din ingrediente naturale care pot avea același efect ca și steroizii anabolizanți. Deci, dacă doriți să găsiți o alternativă Dianabol care nu conține efecte secundare, vizitați site-ul oficial Crazybulk pentru a obține produsul potrivit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>