Explicație medicală privind definiția impotenței

Probabil ați auzit de multe ori cuvântul “impotență”, dar s-ar putea să nu vă simțiți sigur de definirea impotenței. Ce este și aveți această problemă? Ei bine, vom încerca să explicăm definiția impotenței din punct de vedere medical. Impotența este o problemă comună în rândul bărbaților caracterizată prin incapacitatea consistentă de a susține o erecție suficientă pentru actul sexual sau incapacitatea de a realiza ejacularea sau ambele. În funcție de condiție, impotența poate varia. Aceasta poate implica o incapacitate totală de a realiza o erecție sau ejaculare, o abilitate inconsistentă de a face acest lucru sau o tendință de a menține doar erecții foarte scurte. Riscul de impotență crește odată cu vârsta. Este de patru ori mai mare la bărbații în anii ’60, comparativ cu cei din cei 40 de ani, potrivit unui studiu. Bărbații cu mai puțină educație au, de asemenea, o probabilitate mai mare de a suferi impotență, probabil pentru că au tendința de a avea un stil de viață mai puțin sănătos, pot mânca o dietă mai puțin sănătoasă, beau mai mult și fac mai puțin exerciții fizice. Exercițiul fizic tinde să diminueze riscul de impotență.

Definirea impotenței – diagnostic

Pentru a înțelege mai multe despre definirea impotenței și pentru a afla dacă aveți de-a face cu această problemă sau nu, trebuie să vă vedeți imediat medicul pentru a avea cecuri. Pentru mulți bărbați, examenul fizic și răspunsul la întrebări (istoric medical) sunt tot ceea ce este necesar pentru un medic pentru a diagnostica disfuncția erectilă și pentru a recomanda un tratament. Dacă aveți afecțiuni cronice de sănătate sau dacă medicul dumneavoastră suspectează că este posibil să fie implicată o condiție de bază, este posibil să aveți nevoie de teste suplimentare sau de o consultare cu un specialist. Testele pentru a arăta semnele de impotență ar putea include:

  • Examenul fizic. Aceasta ar putea include examinarea atentă a penisului și a testiculelor și verificarea nervilor pentru senzație.
  • Analize de sange. O probă din sângele dvs. poate fi trimisă la un laborator pentru a verifica semnele de boli de inimă, diabet, nivel scăzut de testosteron și alte condiții de sănătate.
  • teste de urină. Ca teste de sânge, testele de urină sunt folosite pentru a căuta semne de diabet și alte afecțiuni care stau la baza.
  • Ecografie. Acest test este de obicei efectuat de un specialist într-un birou. Este vorba despre utilizarea unui dispozitiv cu tragere de cai (traductor) care se ține pe vasele de sânge care alimentează penisul. Creează o imagine video pentru a permite medicului să vadă dacă aveți probleme cu fluxul de sânge.

Acest test este uneori făcut în combinație cu o injecție de medicamente în penis pentru a stimula fluxul sanguin și pentru a produce o erecție.

  • Examen psihologic. Medicul dvs. ar putea pune întrebări pentru a examina depresia și alte posibile cauze psihologice ale disfuncției erectile.

Istoric interesant despre impotență

În timpul sfârșitului secolului al XVI-lea și al XVII-lea în Franța, impotența masculină a fost considerată o infracțiune, precum și motive legale pentru un divorț. Practica, care a inclus inspecția reclamanților de către experții instanței, a fost declarată obscena în 1677. Păi, impotența pare mai mult decât o condiție fizică la bărbați. Poate afecta și fericirea căsătoriei și a cuplului. De aceea este foarte sugerat obținerea unui ajutor medical imediat pentru a depăși problema erecției. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a obține mai multe informații despre definirea impotenței și soluția.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>