Există vreun efect secundar Resveratrol500mg potențial?

Majoritatea consumatorilor nu au raportat despre efectul secundar Resveratrol500mg. Există exact vreun efect secundar potențial?

Nu au fost raportate efecte adverse de resveratrol la om. Efectele adverse pe termen lung nu sunt cunoscute. Un mic studiu clinic efectuat și scurt în 2011, la pacienții obezi dat 150 mg pe zi de resveratrol observat reacții adverse. Cu toate acestea, există unele persoane care nu ar trebui să ia acest supliment

Ce este resveratrolul

Resveratrol (3,5,4-trihidroxi-trans-stilben) este un compus natural care se găsește în piele roșie de struguri, troscot japonez (Polygonum cuspidate), alune, afine și alte fructe de pădure. Este un antioxidant puternic produs de unele plante pentru a le proteja împotriva solicitărilor de mediu. Antioxidantii neutralizeaza radicalii liberi, care se crede a fi cauza îmbătrânirii. troscot japonez este sursa de plante cu cel mai mare conținut de resveratrol.

Resveratrolul este disponibil în două surse primare: de la troscot japoneză și, de asemenea, pielea de struguri de vin roșu. progresele moderne în domeniul științei au permis Resveratrolul să fie luate din surse naturale. Din fericire, deoarece ar lua sute de pahare de vin pentru a ajunge la echivalența sumei de resveratrol pe care le-ar putea obține sub forma unui supliment.

Mai multe condiții care trebuie evitate pentru a lua resveratrolul

Pacienții care au tulburări de sânge, care pot provoca sangerari, ar trebui să fie monitorizate de către un medic în timpul tratamentului cu acest produs. Persoanele care au suferit o intervenție chirurgicală trebuie să întrerupă administrarea resveratrolul cu doua saptamani inainte de operatie si nu-l ia timp de două săptămâni după intervenția chirurgicală pentru a reduce riscul de sângerare.

Nu luați suplimente de resveratrol sau cantități excesive de alimente naturale care conțin resveratrol, în timpul sarcinii sau alăptării. Există o lipsă de cercetare în acest domeniu pentru a demonstra siguranța. Resveratrolul trebuie evitată la copii.

Dacă luați oricare dintre aceste medicamente care coagularea sângelui lent, nu iau acest supliment. Aceste medicamente includ Aspirina, Clopidogrel (Plavix), Diclofenac (Voltaren, Cataflam), Ibuprofen (Advil, Motrin), naproxen (Anaprox, Naprosyn), dalteparina (Fragmin), enoxaparina (Lovenox), Heparina și Warfarin (Coumadin).

Altii au experimentat Resveratrol reacții adverse, inclusiv diaree, dureri de stomac și pierderea poftei de mâncare și greață. Alte simptome au inclus urină de culoare închisă, simptome asemănătoare gripei, subțierea sângelui și izbucniri de acnee.

Deci, ce trebuie să faci

Deci, de informațiile de mai sus avem deja informații despre parametrul consumului resveratrol. Problema se poate agrava atunci când cumperi resveratrol fals în vânzător de încredere. Pentru a evita această problemă, puteți cumpăra produsul prin comanda prin intermediul site-ul oficial. Prin cumpararea de pe site-ul oficial nu obține numai cel mai bun produs de calitate, dar, de asemenea, se poate consulta, pentru a evita efectul secundar de resveratrol.

Cumpara Resveratrol500mg

Pentru a evita efectele secundare, este important să vă asigurați că ați cumpărat original Resveratrol500mg. acest Resveratrol500mg este disponibil numai pentru a cumpăra de pe site-ul oficial al Resveratrol500mg. aveți posibilitatea să faceți clic pe link-ul astfel cum este prevăzut aici pentru a continua pe site-ul lor oficial. Ai încredere în ea pentru a reduce potențialele efecte secundare ale Resveratrol500mg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>