Există reacții adverse la termogeneză?

Unii oameni vorbesc despre efectele secundare ale termogenezei. Cu toate acestea, nutriționiștii au descoperit că termogeneza este de fapt una dintre cele mai sănătoase modalități de a slăbi. Termogeneza este un proces metabolic în timpul căruia corpul tău arde calorii pentru a produce căldură. Termogeneza funcționează prin creșterea energiei pe care corpul o arde și în special cantitatea de grăsime pe care corpul o folosește. Câțiva factori pot induce termogeneză în corpul dvs., inclusiv exercițiile fizice, dieta și temperatura mediului. Modificând modul de mâncare, de exemplu, veți putea crește termogeneza, ceea ce la rândul său vă poate stimula rata de arsură de calorii și va ajuta la pierderea în greutate. Nu vă faceți griji pentru reacțiile adverse ale termogenezei. Dacă mănânci alimentele potrivite, nu vor fi probleme.

Cele mai bune alimente termogene

Alimentele diferite generează răspunsuri termogene diferite. Ori de câte ori mănânci ceva, este nevoie de energie (calorii) pentru a transforma acel aliment în ceva pe care îl poți metaboliza. Există anumite alimente, în special proteine ​​slabe, care necesită mult mai multă energie pentru a metaboliza, ceea ce face corpul tău să lucreze mai greu pentru energia pe care o ia și contribuind la reducerea creșterii calorii în general. Ca atare, cele mai bune diete termogene sunt cele care pun accentul pe alimentele termogene, evitând în același timp anumite alimente, cum ar fi cele care au un indice glicemic ridicat. Alimentele termogene includ ardei iute, cafea, ceai verde, țelină, tumeric, usturoi, ulei de nucă de cocos, scorțișoară, oțet de cidru de mere și somon. Pentru a evita malnutriția, completează-ți alimentele termogene cu alimente cu un nivel scăzut de glicemie, precum fructe de mare, ouă, brânză și, în special, proteine ​​slabe.

Suplimente termogene

A lua suplimente termogene este o modalitate suplimentară de a induce termogeneza în corpul tău. Aceasta ajută la creșterea metabolismului, la arderea caloriilor și la pierderea în greutate. Atenția suplimentelor termogene este de a crește pierderea în greutate, unele vor include ingrediente care pot crește urinarea sau mișcările intestinale, stimulează sistemul nervos central sau pot crește nivelul de serotonină. Iată câteva dintre cele mai frecvente ingrediente în suplimentele termogene:

  • Cofeina.
  • Capsicum.
  • Piperine.
  • Nopal.
  • Ceai verde.

În timp ce suplimentele termogene pot părea o modalitate atrăgătoare de a-ți stimula metabolismul și de a reduce grăsimea corporală, unele dintre ele au reacții adverse. Cu toate acestea, cele mai frecvente reacții adverse ale suplimentelor termogene sunt minore, includ greață, constipație și dureri de cap. Pentru a evita efectele adverse ale termogenezei cauzate de suplimente, folosiți întotdeauna prudență și adresați-vă medicului dumneavoastră înainte de a lua un nou supliment.

Cum se pot evita efectele secundare ale termogenezei

Majoritatea efectelor secundare ale termogenezei sunt de fapt cauzate de utilizarea suplimentelor termogene. Mulți oameni tolerează suplimentele termogene doar bine, dar pot provoca reacții adverse neplăcute la unii. Cele mai frecvente plângeri includ greață, constipație și dureri de cap. În plus, aceste suplimente pot duce la o ușoară creștere a tensiunii arteriale. Suplimentele care conțin 400 mg sau mai mult de cafeină pot provoca palpitații cardiace, anxietate, dureri de cap, neliniște și amețeli. Prin urmare, este foarte important să alegeți suplimentul termogenic potrivit pentru a preveni efectele secundare ale termogenezei. Unul dintre cele mai bune suplimente termogene pe care le puteți găsi pe piață este PhenQ. PhenQ conține numeroase ingrediente naturale puternice într-o compoziție foarte echilibrată, astfel încât nu veți experimenta niciun efect secundar. Suplimentul funcționează nu numai pentru a arde grăsimea din corp, ci și pentru a vă scădea pofta de mâncare, pentru a vă crește nivelul de energie, pentru a vă îmbunătăți starea de spirit, pentru a opri producția de grăsime și pentru a elimina grăsimea stocată. Pentru a afla mai multe detalii despre PhenQ, faceți clic mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>