Există reacții adverse la albirea dinților?

Deși există unele reacții adverse la albirea dinților, majoritatea tratamentelor de albire sunt sigure de utilizat, atât timp cât urmați instrucțiunile produsului. Dintii pot fi pete sau decolorate din mai multe motive. Dacă doriți să le faceți mai strălucitoare și mai albe, puteți face acest lucru în siguranță. Există mai multe opțiuni din care să alegeți. Puteți vizita medicul stomatolog pentru tratamente de albire sau puteți încerca kituri de albire a dinților acasă.

Ce este albirea dintilor?

Albirea dinților este o procedură obișnuită în stomatologia cosmetică care folosește produse de albire pentru a face dinții să pară mai albi și mai strălucitori. Dentistul vă poate albi dinții la birou sau puteți alege produse de albire la domiciliu, precum geluri și benzi. Avantajele albirii dintilor sunt în principal cosmetice. 96% dintre adulți consideră că zâmbetele atractive îi fac pe membrii sexului opus mai atrăgători, iar 74% dintre adulți consideră că zâmbetele neatractive împiedică succesul în ocuparea forței de muncă. Încrederea care vine adesea cu un zâmbet mai alb este un alt avantaj cheie al albirii dinților. Cu toate acestea, există reacții adverse la albirea dinților dacă o faceți prea des. Dar nu există niciun ghid oficial pentru cât de des se poate face albirea în siguranță. Acesta este motivul pentru care este important să primiți recomandările medicului dumneavoastră și să urmați întotdeauna instrucțiunile produsului.

Care sunt efectele secundare ale albirii dintilor?

Următoarele sunt principalele efecte secundare ale albirii dinților.

  • Produsele de albire a dinților pot provoca sensibilitatea nervilor, mai ales dacă produsele sunt utilizate frecvent. Această durere nervoasă este temporară, dar poate face mâncarea și băutul dureros pentru o zi sau două.
  • Tratamentele de albire cu dinți cu laser au o probabilitate semnificativă de a provoca dureri și sensibilități ale nervilor decât de pe benzile sau gelurile.
  • Folosirea excesivă a produselor de albire poate duce la deteriorarea smaltului. Albii dinți funcționează prin îndepărtarea unei cantități mici de smalț, unde se găsesc pete. Dacă utilizați produse de albire a dinților prea des, puteți elimina cantitățile în exces de smalț. Acest lucru poate crește riscul de cari, precum și cavități.
  • Albirea dinților poate fi, de asemenea, dureroasă dacă aveți cavități și poate agrava cariile dinților. De asemenea, pot provoca iritarea gurii și a gingiilor uscate.

Cum să evitați efectele secundare ale albirii dinților

Una dintre cele mai bune metode de a vă proteja împotriva potențialelor reacții adverse ale albirii dinților este alegerea unui produs de calitate. Și asigurați-vă că urmați instrucțiuni despre produs pentru a reduce riscul de reacții adverse. Un exemplu de produse de albire a dinților de înaltă calitate este Eco Masters MySmile Teeth Whitening Kit. Eco Masters MySmile Teeth Whitening Kit vine cu gel de albire, tavă pentru gură, lumină LED și manual de instrucțiuni. Majoritatea produselor de albire a dinților conțin substanțe chimice precum peroxidul de hidrogen sau peroxidul de carbamidă ca agenți de albire, dar MySmile Teeth Whitening Gel este fabricat din ingrediente naturale care includ extract de flori de mușețel, extract de semințe de grapefruit, aloe vera, bromelină și mentol. MySmile Teeth Whitening Kit trebuie utilizat de două ori pe zi. Acest lucru nu va provoca dinți sensibili, smalț deteriorat, durere și alte efecte secundare ale albirii dinților. După ce utilizați MySmile Teeth Whitening Kit timp de șase-douăsprezece zile, puteți avea dinți mai albi, un zâmbet mai luminos și o încredere mai mare. Pentru o utilizare pe deplin în siguranță și rezultate optime, citiți instrucțiunile complete înainte de prima utilizare. Accesați site-ul oficial pentru a obține autenticul MySmile Teeth Whitening Kit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>