Există efecte secundare ale cremei de celulită?

Nu vă faceți griji pentru efectele secundare ale cremei de celulită. Cea mai bună cremă de celulită vă oferă o soluție nedureroasă pentru a lupta împotriva celulitei fără efecte secundare. Celulita este o afecțiune în care secțiunile pielii pot deveni întunecate sau pline de grăsime din cauza depozitelor de grăsime care s-au format chiar sub piele. Zonele care sunt cel mai frecvent afectate de celulită sunt coapsele și fesele. În general, celulita începe să se arate după pubertate și este adesea denumită efect de coajă de portocală, deoarece suprafața întunecată și umflată a pielii deasupra depozitelor de grăsime seamănă cu coaja unei portocale. Conform statisticilor, s-a stabilit că aproximativ 90% din toate femeile sunt afectate de celulită la un moment dat în viața lor. Aceasta înseamnă că majoritatea femeilor vor trebui să se ocupe de ea într-un fel sau altul.

Tratamente cu celulită

Există o serie de soluții nechirurgicale și chirurgicale disponibile pe piață care combate efectele celulitei. Printre aceste tratamente se numără cremele de celulită care sunt cele mai populare metode de a scăpa de celulită. Multe creme de celulită pretind că vă oferă o soluție eficientă și accesibilă pentru alimentația pielii dvs., dar există o serie de studii care au arătat efectele secundare ale cremei de celulită. Prin urmare, ar trebui să cauți cea mai bună cremă de celulită care să funcționeze eficient fără efecte secundare.

Care sunt efectele secundare ale cremei de celulită?

Multe creme de celulită folosesc colagen sintetic pentru a strânge pielea și a îmbunătăți circulația sângelui. Dacă acesta a fost singurul ingredient, s-ar putea să nu fie atât de rău să începeți. Din păcate, nu este cazul. Ca majoritatea produselor cosmetice cumpărate din magazin, multe creme de celulită conțin unele ingrediente nocive despre care producătorii nu vă vor spune niciodată. Aceste ingrediente includ:

  • Carrageenan: dovezi recente au sugerat că acest aditiv provoacă inflamații și crește riscul dumneavoastră de a dezvolta cancer. Se găsește adesea și în produsele cosmetice, inclusiv în crema de celulită.
  • Coloranți alimentari: doar pentru că nu puteți mânca cremă de celulită nu înseamnă că nu au pus coloranți alimentari acolo. Coloranții alimentari s-au dovedit că provoacă probleme de sănătate, inclusiv reprimarea sistemului imunitar, tulburări de sănătate mintală, probleme neurologice și creșterea tumorii.
  • Parabeni: Parabenii sunt disruptoare puternice endocrine care au fost legate de dezvoltarea cancerului de sân la femei. De asemenea, au fost legate de tulburări tiroidiene și de probleme de fertilitate.
  • ftalați: ftalații sunt plastifianți care conferă cremei de celulită o senzație lină, mătăsoasă. Din păcate, ftalații au fost legați de infertilitate, cancer, disfuncție neurologică și modificarea funcției sistemului imunitar.

Ingredientele nefirești de mai sus sunt principalul motiv al efectelor secundare ale cremei de celulită.

Cum să evitați efectele secundare ale cremei de celulită

Crema de celulită cu substanțe chimice poate provoca reacții adverse. Deci, cea mai ușoară modalitate de a evita aceste reacții adverse este folosirea cremei de celulită cu ingrediente naturale. Există creme de celulită cu ingrediente naturale pure? Da sunt. Unul dintre cele mai bune produse pe care le puteți găsi pe piață este Dermology Cellulite Cream. Dermology Cellulite Cream este formulat pentru a reduce aspectul de celulită pe picioare, stomac și brațe cu ingrediente naturale, ușor de absorbit de pielea ta, combinate într-o cremă topică ușor de utilizat, care este 100% sigură. Cel mai important ingredient conținut în Dermology Cellulite Cream este cofeina. Acest ingredient vă extinde vasele de sânge, astfel încât lichidul să poată curge sub piele. În plus, stimulează procesul de lipoliză care elimină celulita. Alte ingrediente naturale ale Dermology Cellulite Cream includ aloe vera, ghimbir, scorțișoară, rădăcină de lichior și retinol. Toate sunt ingrediente anticelulitice. Aplicarea acestor ingrediente direct în zonele cu ajutorul Dermology Cellulite Cream permite eficiența maximă a acestora și cele mai rapide rezultate pentru tine! Deoarece Dermology Cellulite Cream conține toate ingredientele naturale, efectele secundare ale acestei creme de celulită sunt aproape imposibile. Acest produs este alegerea potrivită pentru dvs., faceți clic mai jos pentru a citi mai multe recenzii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>