Există avantaje ale spălării dinților cu cărbune?

Pasta de dinți cu cărbune a devenit populară. Cu toate acestea, este necesară o cercetare suplimentară pentru a explora pe deplin beneficiile periajului dinților cu cărbune. Cărbunele activat este cu adevărat un subiect popular în aceste zile. Mulți oameni vorbesc despre beneficiile periajului dinților cu cărbune. Este greu să fii pe rețelele de socializare și să nu vezi pe cineva care folosește pastă de dinți de cărbune pentru albirea dinților. Chiar dacă este relativ nou pentru spațiul de sănătate, cărbunele activat a fost folosit de ceva timp. Dar ceea ce vrem cu adevărat să știm este – pasta de dinți a cărbunelui face ca dinții galbeni să devină albi? Să găsim adevărul.

Ce este cărbunele activat?

Cărbunele obișnuit este o formă de carbon, de obicei derivată din lemn, care se încălzește până nu mai rămâne apă sau alți compuși. Cărbunele bun este aproape 100% carbon și se prezintă cel mai adesea ca un produs asemănător cu piatra folosit la grătar. Cărbunele activat este produs într-un mod similar, dar cu câteva diferențe cheie. Procedeul implică, de asemenea, încălzirea mai multor materiale bogate în carbon, care pot include lemn, dar și alte materiale precum turba, zahărul, coajele de nucă de cocos, cărbunele sau rumegușul. Cărbunele activat este încălzit la temperaturi chiar mai ridicate decât cărbunele obișnuit, ceea ce îl face mai absorbant, ceea ce îi permite să se lege foarte ușor de alte substanțe. De obicei se găsește sub formă de pulbere fină, mai degrabă decât blocurile dure pe care le arunci pe grătar. Datorită proprietăților sale super absorbante, cărbunele activat se crede că vă detoxifică gura și vă curăță super dinții, prin blocarea bacteriilor, a tartrului, a reziduurilor alimentare și a petelor și îndepărtarea lor de pe gură. Avantajele așteptate ale spălării dinților cu cărbune? O gură mai curată și dinți mai albi.

Avantajele periajului dinților cu cărbune

Utilizarea cărbunelui activat a început în secolul XX și a fost recomandată în cea mai mare parte în scopul îngrijirii stomatologice. Iată două avantaje principale ale spălării dinților cu cărbune.

  • Îndepărtează petele superficiale și face ca dinții să pară mai albi.

Petele extrinsece se acumulează lent pe partea exterioară a structurii dintelui, denumită smalț. Aceste pete care se dezvoltă treptat se datorează anumitor substanțe prezente în cofeină, vin, fumat și unele alimente care produc pete. Aceste pete afectează aspectul estetic general al dinților. Cărbunele activat adsorbe aceste pete extrinseci și are drept consecință o creștere albă a danturii.

  • Îndepărtează placa acumulată și îmbunătățește respirația.

Cărbunele activat ajută la creșterea nivelului de pH al cavității bucale în primul rând, deoarece se poate lega cu componente acide. De asemenea, rezultă îndepărtarea accelerată a compușilor acide din gură. Astfel, cărbunele activat ajută la îndepărtarea plăcii și duce la ameliorarea mirosului gurii rău.

Periajul dinților cu cărbune este sigur?

Da, există beneficii de spălarea dinților cu cărbune, dar adevărul este că riscurile depășesc avantajele. O revizuire de la începutul anului 2019 a descoperit că cărbunele oferă puțină protecție împotriva cariilor dentare și există dovezi științifice limitate pentru a susține celelalte afirmații privind sănătatea. De fapt, adăugarea cărbunelui praf la pasta de dinți poate înrăutăți de fapt lucrurile. Când este folosit prea des la persoanele cu umpluturi, acesta poate intra în ele și poate deveni dificil să iasă. Particulele de cărbune pot fi de asemenea prinse în gingii și le irită. Există, de asemenea, îngrijorări cu privire la abrazivitatea cărbunelui, despre care unii dentisti spun că ar putea deteriora smalțul dacă este utilizat în mod regulat, precum și tendința cărbunelui de a absorbi tot felul de lucruri cu care vine în contact, inclusiv lucruri bune precum medicamentele.

Care este modalitatea mai bună de a vă albi dinții?

Albirea dinților este unul dintre principalele avantaje ale periajului dinților cu cărbune. Cu toate acestea, această practică nu este întotdeauna recomandată de majoritatea medicilor stomatologi, deoarece riscurile potențiale depășesc beneficiile presupuse. MySmile Teeth Whitening Kit este o opțiune mai bună și mai sigură pentru albirea dinților. Acest produs adoptă o abordare diferită a procesului de albire.

  • MySmile Teeth Whitening Kit este livrat cu 3 seturi de seringi de 3 ml, echivalentă cu 9 tratamente totale, 1 tavă universală de modelare din silicon, 1 lumină LED și un ghid / manual de instrucțiuni.
  • MySmile utilizează ingrediente naturale care includ aloe vera, extract de flori de mușețel, extract de semințe de grapefruit, mentol și bromelină.
  • Producătorul MySmile Teeth Whitening Kit afirmă că tot ceea ce ai nevoie este deja inclus.
  • MySmile Teeth Whitening Kit este mai mult decât suficient pentru a oferi un tratament rapid, fără a provoca o sensibilitate excesivă a dinților sau a gingiilor.
  • Cu MySmile Teeth Whitening Kit, rezultatele pozitive vor fi vizibile chiar și după o singură aplicație. Formula este extrem de eficientă.

Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a citi recenzii MySmile Teeth Whitening Kit și pentru a verifica prețul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>