Este sigur să folosiți cremă anti-rid în timp ce sunteți însărcinată?

Sarcina vine cu multe provocări legate de sănătate. Unele femei se întreabă despre siguranța utilizării cremei antirid în timpul sarcinii. Sarcina este un moment interesant pentru femei, dar vine cu multe provocări legate de sănătate, atât pentru copil, cât și pentru mamă. Preocupările includ totul, de la ce să mănânce și ce să nu mănânci, ce medicamente poți să iei sau nu și ce să faci sau să nu faci cu privire la numeroasele schimbări pe care le trece corpul tău. Femeile gravide se întreabă, de asemenea, despre ce creme anti-rid sunt bine de utilizat și care nu sunt – aici putem ajuta! Deoarece unele ingrediente sunt absorbite în organism atunci când sunt aplicate pe piele, folosirea cremei anti-rid, în timp ce gravidă ar trebui să implice o atenție serioasă. Trebuie să știți ce este sigur pentru utilizare în timpul sarcinii și ce trebuie evitat.

Ingrediente cremă anti-rid pentru a evita în timpul sarcinii

Principalele ingrediente care trebuie evitate atunci când sunteți gravidă: retinoizi și acid salicilic. În timp ce munca lor se poate minuni pe piele, cantități excesive pot interfera cu dezvoltarea fătului și pot duce la defecte congenitale.

  • Retinoizii.

Retinoidele se găsesc adesea în creme antirid. Acestea sunt un tip de vitamina A care accelerează diviziunea celulară și împiedică descompunerea colagenului, ambele fiind eficiente în reducerea ridurilor și îmbunătățirea tonusului pielii. Retinoidele orale administrate în timpul sarcinii pot fi dăunătoare copilului vostru nenăscut și pot provoca malformații congenitale. În timp ce retinoizii topici din hidratanți nu au dovedit că cauzează probleme, medicul dumneavoastră vă poate recomanda să utilizați o prudență deosebită cu aceste produse în timpul sarcinii.

  • Acid salicilic.

Acidul salicilic este un acid ușor din familia aspirinei care este utilizat pentru a trata o varietate de afecțiuni ale pielii, inclusiv acnee. Pătrunde în uleiurile faciale pentru a se adânci în pori și pentru a curăța celulele moarte și pentru a reduce inflamația. Din nou, dozele mari de acid salicilic care se produc în formă orală s-au dovedit a provoca complicații ale sarcinii și defecte congenitale. Dozele mici într-un tratament topic pot fi considerate sigure, cu toate acestea, cu cât produsul este mai puternic, cum este cel utilizat în coaja faciale, iar cantitatea utilizată poate fi problematică. Alte ingrediente importante pentru evitarea mai bine în timpul sarcinii sunt coaja de salcie și tazaratene. Nu utilizați o cremă antirid în timpul sarcinii dacă produsul conține unul dintre ingredientele menționate mai sus.

Ingrediente cremă anti-îngrijire a cremelor

Nu vă disperați dacă ingredientele enumerate mai sus formează coloana vertebrală a regimului dvs. anti-îmbătrânire. Există o mulțime de ingrediente alternative pentru a încerca – și sunt foarte eficiente, de asemenea. În timpul sarcinii, vă puteți baza pe antioxidanți actuali dimineața. Ele ajută la protejarea împotriva radiațiilor ultraviolete, a radicalilor liberi și a daunelor provocate de toxina mediului. Antioxidanții și acizii (cum ar fi fitoceramidele și acidul hialuronic) reprezintă o opțiune excelentă pentru femeile însărcinate. Phytoceramidele, de exemplu, sunt capabile să reducă ridurile și liniile fine. Ele hidratează și îngroșă pielea, astfel încât, în mod natural, aveți o piele mai fină și mai strânsă. Sau încercați acidul hialuronic pentru a proteja și repara țesuturile pielii. De asemenea, funcționează ca ingrediente care leagă umiditatea care vă ajută să păstrați o piele bine hidratată pe tot parcursul zilei.

Crema recomandată împotriva ridurilor în timpul sarcinii

Până în prezent, Revitol Phytoceramide este singurul produs de îngrijire a pielii pe care îl recomandăm femeilor însărcinate. Revitol Phytoceramide vine ca o crema zilnică și un supliment alimentar. Ambele pot fi folosite în mod regulat în timpul sarcinii. Aceste produse au fost făcute cu ingrediente din plante care funcționează perfect împreună pentru a vă ajuta să obțineți rezultate excepționale. Ele ajută la combaterea problemelor pielii pentru o piele sănătoasă și impecabilă. Revitol Phytoceramidele includ următoarele ingrediente:

  • Phytoceramides.
  • Acid hialuronic.
  • Gelatina.
  • Proteine ​​de grâu.
  • Glicerina.
  • Apa.

Aceste ingrediente sunt toate în siguranță pentru femeile gravide. Deci, dacă doriți să utilizați o cremă anti-rid în timpul sarcinii, gândiți-vă la Revitol Phytoceramides. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>