Este sigur să consumați extract de capsicum în timpul sarcinii?

S-ar putea să vă întrebați dacă consumul de extract de capsicum în timpul sarcinii este în siguranță sau dacă există efecte secundare pe care ar trebui să le cunoașteți. Găsiți răspunsurile aici. În general, nu există nici un motiv medical pentru a sări peste extractul de capsicum în timpul sarcinii. Nu este adevărat că extractul de capsicum va provoca contracții sau va declanșa travaliul pre-termen. Puteți consuma în siguranță suplimente de capsicum pe tot parcursul sarcinii. Cu toate acestea, există o avertizare. Extrasul de capsicum poate provoca uneori arsuri la stomac.

Ce este capsicum?

Capsicum aparține speciei (capsicum annuum), cunoscută și sub numele de ardei gras. Este relativ de roșii, ardei de pâine și ardei iute. Ea are un gust crocant, mai puțin picant și tangios. Capsicum provine din America de Sud și Centrală, iar Christopher Columbus la adus înapoi în Europa când sa întors din America. Înregistrările arată că capsicumul a fost folosit în gătit din anul 6000 î.Hr. Extractul de capsicum are multe beneficii pentru sănătate. Femeilor li se permite chiar să ia extract de capsicum în timpul sarcinii. Cu toate acestea, ei ar trebui să consulte medicul lor pentru a determina doza potrivită.

Consumul de extract de capsicum in timpul sarcinii: este cu adevarat bun?

De fapt, extractul de capsicum este o sursa buna de vitamina A, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina B6, vitamina B9, vitamina C, vitamina E, vitamina K si potasiu de mangan. Este, de asemenea, o sursă bună de fibre. Deci, nu există nici un motiv pentru femei să nu ia extract de capsicum în timpul sarcinii. Nutriționiștii chiar clasifică capsicumul în super-alimentele de sarcină, împreună cu broccoli, patrunjel, roșii, carne roșie, leguminoase și pește. În general, beneficiile pentru sănătatea extrasului de capsicum includ tratarea anemiei, îmbunătățirea vederii, susținerea creșterii părului, îmbunătățirea imunității, sprijinirea sănătății pielii, reducerea inflamației și umflarea, menținerea sănătății inimii, combaterea cancerului, scăderea glicemiei și tratarea afecțiunilor respiratorii.

Concluzie: de ce este bine să luați extract de capsicum în timpul sarcinii?

Capsicum este o sursă excelentă de vitamina A, vitamina B6, vitamina C, vitamina E și alte vitamine. Este, de asemenea, o bună sursă de fibre dietetice și de folat. Femeile gravide ar trebui să ia folat, iar extractul de capsicum îl poate furniza. Știm că capsicul este în mod natural considerat ca un produs alimentar picant, care uneori poate provoca arsuri la stomac. Acest lucru este valabil mai ales în timpul sarcinii, când arsurile la stomac și alte probleme gastrointestinale pot face orele de mese îngrijorătoare. Cu toate acestea, extractul de capsicum care vine ca supliment este de obicei mai sigur pentru stomac. Suplimentul de capsicum de înaltă calitate, cum ar fi Capsiplex, are chiar și un înveliș exterior care rezistă acidității în stomac. Ca rezultat, extractul de capsicum trece prin stomac în cazul în care poate provoca o afecțiune și, în schimb, se eliberează direct în intestin, unde nu există nicio probabilitate de tulburare. Capsicum supliment este perfect pentru cei care nu le place să mănânce capsicum natural. Extrasul de capsicum este conținut în pilule sau în capsulă și astfel nu veți simți gustul. Alegeți un supliment natural capsicum cu multe beneficii pe care le puteți consuma în siguranță în timpul sarcinii, fără teama de efecte secundare. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a obține informații suplimentare despre suplimentul de capsicum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>