Este sănătoasă să consumăm proteine ​​din zer pentru micul dejun?

Un studiu a constatat că consumul de proteine ​​din zer pentru micul dejun a avut un efect puternic asupra pierderii în greutate, a sațietății și a vârfurilor de zahăr din sânge post-masă. Studiul a evaluat unii oameni supraponderali și obezi cu vârfuri de zahăr din sânge. Ei au fost rugați să consume un mic dejun mare, un prânz de dimensiuni medii și o cină ușoară. Ceea ce au mancat este cea mai mare parte proteine ​​din zer, sub forma de shake sau alte forme. Persoanele care aveau proteinele din zer pentru micul dejun au pierdut o greutate semnificativă, au raportat mai puțin foamete și au avut mici vârfuri de zahăr din sânge după masă.

Proteine ​​din zer

Proteina din zer praf, care este un produs secundar al laptelui în timpul producției de brânză, a provocat o mai mare saturație și o reducere a vârfurilor de glucoză după masă, comparativ cu alte surse de proteine, cum ar fi ouăle, soia sau tonul. Proteina din zer are o proporție mai mare de aminoacizi cu catenă ramificată decât cazeina și este mai solubilă în mediul acid al stomacului, ducând la o digestie mai rapidă. Prin urmare, se numește o proteină “rapidă” în timp ce cazeina este o proteină “lentă”. Ca urmare a unei solubilități mai mari, a digestiei mai rapide și a concentrațiilor plasmatice crescute ale aminoacizilor, zerul pare a fi o proteină mai favorabilă pentru a oferi beneficii nutriționale și funcționale.

Proteină din zer pentru micul dejun: este o alegere perfectă

Studiile arată că proteinele din zer pentru micul dejun suprimă foamea, contracția poftei de mâncare și zdrobesc pofta. Micul dejun devine adesea o prioritate scăzută printre majoritatea oamenilor. Pudra de proteine ​​din zer oferă o masă rapidă pentru a rămâne pe deplin, concentrată și fabuloasă toată dimineața. Un amestec de pulbere de proteine ​​din zer poate chiar să vă ajute să pierdeți în greutate. O înlocuire a mesei poate duce în mod sigur și eficient la o scădere semnificativă a pierderii în greutate și la îmbunătățirea factorilor de risc ai bolii. Serios, există indivizi care nu fac altceva decât un shake de proteine ​​din zer pentru o pierdere rapidă de grăsimi. În afară de arderea rapidă, ușoară și cu grăsimi, shake-urile de proteine ​​din zer devin o opțiune convenabilă și sănătoasă, indiferent dacă călătoriți, pe șosea sau blocați la birou.

Cum proteinele din zer pentru micul dejun vă ajută să scăpați în greutate

Proteina din zer ridicat pentru micul dejun poate reduce pofta de mancare si pofta. De asemenea, vă poate ajuta să vă pierdeți grăsimea abdominală. Proteina dietetică este invers proporțională cu grăsimea abdomenului, adică cu cea mai bună calitate a proteinei pe care o consumați, cu cât aveți mai puțină grăsime pe burtă. Un studiu al celor obezi, unii adolescenți au arătat că înlocuirea unui mic dejun pe bază de cereale cu o masă pe bază de zer, a condus la o pierdere semnificativ mai mare în greutate. Proteina este, de fapt, cel mai important nutrient pentru scăderea în greutate. Acest lucru se datorează faptului că organismul folosește mai multe calorii pentru a metaboliza proteinele, în comparație cu grăsimi sau carbohidrați. Proteina vă ajută să vă simțiți mai plini de timp.

Cuvintele finale

Proteina din zer nu mai este doar o băutură post-antrenament pentru culturism; proteinele din zer sunt recunoscute ca fiind un aliment funcțional esențial pentru sănătate. Proteina din zer a demonstrat, de asemenea, că are efecte benefice pentru pacienții cu diabet zaharat, incluzând creșterea secreției de insulină și hormon de creștere, încetinirea golirii gastrice și reducerea apetitului și a consumului de energie. Aceste proprietăți sugerează potențialul pentru zer în gestionarea diabetului de tip 2. Ei bine, dacă doriți să pierdeți în greutate și să vă îmbunătățiți sănătatea generală, atunci trebuie doar să începeți să consumați proteine ​​din zer pentru micul dejun. Dați clic pe bannerul de mai jos pentru a găsi modalitățile de a face mese delicioase pe bază de zer pentru micul dvs. dejun zilnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>