Este recomandat să luați supliment de sănătate prostată ieftină?

Poate suplimentele de prostata suplimentarea sanatatii de prostata ajuta cu tulburari de prostata? Multe reclame și site-uri Web ar dori să credeți că un astfel de supliment poate funcționa. De fapt, cele mai ieftine suplimente de sănătate a prostatei nu vor ajuta în tratamentul tulburărilor de prostată. Și nici unul dintre aceste suplimente nu pare să prevină mărirea prostatei, prostatita și cancerul de prostată. Unii oameni spun că anumite suplimente ieftine pot funcționa eficient, cu toate acestea, ar trebui să fie conștienți de efectele secundare. Testele noastre au descoperit suplimente ieftine care nu conțin ingrediente sigure și doze. Anumite produse par să încalce regulile FDA pentru ceea ce ar trebui (și nu ar trebui) să fie pe etichete.

Cheap review de prostată de sănătate suplimente

Așa cum am spus înainte, anumite suplimente ieftine pot ajuta la tratarea problemelor de prostată, dar dovezile sugerează că alții nu vor. De fapt, cele mai multe suplimente de prostata ieftine de sanatate nu poate fi de asteptat pentru a preveni extinsa de prostata, prostatita, si cancerul de prostata. Saw palmetto si beta-sitosterol sunt cele mai importante ingrediente active pentru tratamentul prostatei, dar exista multe suplimente de prostata ieftine care nu contin deloc saw palmetto si beta-sitosterol. Unele pot conține aceste ingrediente, dar în doze mult mai mici decât cele sugerate de experți. Testele noastre au găsit chiar suplimente de prostată cu ingrediente care nu sunt aprobate de FDA. Deci, cel mai bun lucru este să evitați suplimentele de prostată ieftine, deoarece acest lucru nu vă poate oferi beneficii pentru sănătate și siguranță.

Supliment de sănătate a prostatei de înaltă calitate

Testele noastre au identificat, de asemenea, produse cu ingrediente care pot ajuta la tratarea tulburărilor de prostată. Acestea sunt etichetate cu exactitate, fără substanțe chimice periculoase și conțin ingrediente derivate din plante. Suplimentele de sănătate a prostatei de înaltă calitate nu vin în prețuri scăzute. Acestea pot fi puțin costisitoare, dar puteți fi siguri că veți obține beneficii reale pentru sănătate fără efecte secundare. Ingredientele naturale utilizate în mod obișnuit în suplimentele de înaltă calitate pentru sănătatea prostatei includ:

  • Saw palmetto: Saw palmetto este un palmier pitic nativ din regiunile sud-estice ale Americii de Nord. Extractul de fructe de palmier este adesea folosit pentru tratarea prostatei extinse, pentru a îmbunătăți funcția urinară și pentru a spori creșterea părului. Acest lucru are, de asemenea, efecte anticanceroase.
  • Semințe de dovleac: Semințele de dovleac conțin multe substanțe nutritive care ajută la reducerea prostatei mărită. În primul rând, ele conțin compuși de protecție numiți fitosteroli, care au fost găsiți că ajută la reducerea unei prostate mărită. Conținutul bogat de zinc este un alt motiv pentru care semințele de dovleac sunt considerate a fi bune pentru sănătatea prostatei. Zincul este un mineral esențial în tratamentul extinderii prostatei.
  • Extract de usturoi: O dietă bogată în usturoi poate reduce la jumătate riscul de apariție a cancerului de prostată, sugerează cercetările. Usturoiul este bogat în compuși numiți allium, care sunt activi împotriva substanțelor produse în mod natural în organism și legate de îmbătrânire și dezvoltarea cancerului. Oamenii de stiinta spun ca barbatii ar trebui sa manance zece grame de usturoi in fiecare zi pentru a obtine cea mai buna protectie.
  • Beta-sitosterol: Beta-sitosterolul este un tip de colesterol bun găsit în toate alimentele pe bază de plante, inclusiv legume proaspete, fructe, nuci și semințe. Beta-sitosterolul a fost studiat pentru ajutorul său în sprijinul sănătății masculine, făcându-l un ingredient cheie în suplimentele de sănătate a prostatei.

ProstaSURE: cel mai recomandat supliment de sănătate a prostatei

ProstaSURE este un supliment natural care sa dovedit eficient în susținerea sănătății prostatei. Ingredientele din ProstaSURE sunt cele mai bune, printre acestea se numără saw palmetto, semințe de dovleac, extract de usturoi și beta-sitosterol. ProstaSURE este chiar îmbogățit cu un număr de vitamine și minerale, cum ar fi zincul, seleniul și vitamina D3, care pot ajuta sănătatea și bunăstarea bărbaților. ProstaSURE nu este cu siguranță un supliment ieftin pentru sănătatea prostatei. Acest lucru poate fi puțin costisitor, dar cel mai important este că veți obține beneficii de înaltă calitate, siguranță și beneficii reale, în special pentru prostata. Puteți utiliza ProstaSURE nu numai pentru a preveni tulburările de prostată, ci și pentru a trata simptomele care au apărut deja. Dacă sunteți interesat să cumpărați ProstaSURE și să demonstrați beneficiile acestuia, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>