Este proteina din zer pentru vegetarieni?

Te intrebi daca este bine sa recomanzi proteine ​​din zer pentru vegetarieni? Ei bine, depinde de ce tip de vegetarian este persoana. Dieta vegetariană este o dietă care consumă produse pe bază de plante și evită toate sursele animale. Există subtipuri diferite de diete vegetariene. Lacto-ovo vegetarieni, de exemplu, permite consumul de produse lactate și ouă. Vegetarienii vegetarieni pot să consume pește. Deci, este proteina din zer pentru vegetarieni? Depinde de ce tip de vegetarian esti. Cei care urmează stilul de viață lacto-vegetarian ar putea beneficia de un supliment de proteine ​​din zer, deoarece derivă dintr-o sursă de produse lactate. Dacă omiteți toate sursele de lactate din dieta dvs., atunci produsul din proteine ​​din zer nu ar fi disponibil în dieta ta.

Proteina din zer pentru vegetarieni: de ce nu?

Dacă doriți să obțineți musculare semnificative, este necesară consumarea de proteine ​​din zer. Proteina din zer este un promotor bun al construirii musculare. Vegetarienii nu trebuie să evite proteinele din zer. Ele trebuie doar să aleagă produse lactate derivate din vaci care trăiesc fericite pe fermele de producție. De fapt, laptele sănătos nu poate rezulta decât din vacile fericite. Deci, nu spune că proteinele din zer nu sunt vegetariene. Nu este o problemă să includeți proteine ​​din zer în dieta voastră vegetariană. Faceți tot posibilul pentru a vă construi musculatura. Cu toate acestea, dacă sunteți un vegetarian adevărat care exclude toate produsele de origine animală, inclusiv ouăle și produsele lactate, atunci puteți alege o pulbere de proteine ​​vegană care să înlocuiască proteina din zer.

Alternative de proteine ​​din zer pentru vegetarieni

Zerul este considerat o proteină completă deoarece conține toți nouă dintre aminoacizii. Nu există nicio alternativă în produsele alimentare pe bază de plante singulare. Cu toate acestea, dacă urmați o dietă vegană strictă, puteți obține în continuare energia de care aveți nevoie din proteinele pe bază de plante. Iata cateva din cele mai populare optiuni de proteine ​​vegetale vegane ca alternativa de proteine ​​din zer pentru vegetarieni:

  • Proteine ​​de soia – Un produs al boabelor de soia, conține toți aminoacizii de care aveți nevoie pentru creșterea musculară, alături de fibre și izoflavone
  • Proteina de cânepă – derivată din semințele de cânepă, conține, de asemenea, toți aminoacizii esențiali și este ușor de digerat, dar poate fi bogată în conținut de grăsimi, deci nu poate fi adecvată dacă pierderea în greutate este și un obiectiv.
  • Proteine ​​de orez brun – Pudra de orez brun este bogată în fibre și vitamine B, care ajută la creșterea musculară. Orezul brun nu este o proteină completă în sine și, prin urmare, pulberile conțin, de asemenea, aminoacizi îmbunătățiți. Pe lângă faptul că este vegană, este, de asemenea, fără gluten.
  • Proteina galbenă de mazare – Mazărele sunt bogate în proteine, dar, din nou, singure, nu sunt o sursă completă de proteine, deoarece nu conțin profilul complet al aminoacizilor. Acest lucru este adesea amestecat cu alte surse de proteine ​​pentru a crea profilul proteic complet.
  • Pudre de proteine ​​vegan amestecate – cea mai bună opțiune ca vegan pentru a vă oferi pachetul proteic complet pe bază de plante este să utilizați pulberi de proteine ​​amestecate.

Cum se utilizează pulberea de proteine ​​vegetale

Pulberele de proteine ​​vegani sunt folosite la fel ca orice alt tip de proteine. Acestea pot fi amestecate într-un shake pentru un pre-antrenament sau post-antrenament, amestecat cu fructe și verde pentru o gustare sau înlocuire de masă, sau folosite în gătit. O proteină vegană este foarte versatilă. Puteți să-l utilizați în tone de diferite rețete pentru a îmbunătăți conținutul de proteine. Puteți chiar să o coaceți pentru a adăuga unele dulciuri fără a fi nevoie să adăugați o grămadă de zahăr adăugat! După ce ați citit acest articol, sperăm să obțineți claritate în mintea dvs. cu privire la utilizarea proteinei din zer pentru vegetarieni. Pentru mai multe informații, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>