Este necesar să se administreze proteine ​​din zer pentru copii?

Dacă vi se întreabă “Este necesar să se administreze proteine ​​din zer pentru copii”, este posibil să vă îngrijorați de aportul de proteine ​​al copilului dumneavoastră. Este important, totuși, să acordați atenție zonei nutriției copiilor dvs., deoarece proteina este extrem de importantă pentru creșterea copilariei și pe tot parcursul vieții. Mulți medici și nutriționiști explică faptul că proteina adecvată este esențială pentru menținerea magazinelor de proteine ​​ale organismului și menținerea mai multor funcții corporale care să funcționeze fără probleme. Acest lucru este valabil mai ales pentru copii. Ei continuă recomandând proteine ​​din zer pentru copii.

Ce este proteina din zer

Proteina din zer este derivată din lapte de vacă, aceasta este cea mai potrivită pentru copiii mici. De asemenea, numită “proteină completă”, proteina din zer livrează toți cei nouă aminoacizi esențiali în corpul copilului dumneavoastră. Atunci când proteina intră în fluxul sanguin al copilului dumneavoastră, acesta declanșează producerea de aminoacizi leucină, care ajută la construirea musculaturii. Deci, nu vă fie frică să oferiți proteine ​​din zer pentru copii, este foarte sănătoasă și sigură.

Motivele pentru a oferi proteine ​​din zer pentru copii

Dacă aveți în vedere proteinele din zer pentru copii, este important să vă amintiți motivul pentru care îi dați proteine ​​în primul rând. Și aici sunt principalele motive pentru a oferi proteine ​​din zer pentru copii:

 • Copiii cu deficiențe nutriționale – Dacă copilul dumneavoastră suferă de o deficiență de proteine, este o idee bună să vă gândiți să le dați pudră de proteine ​​din zer. Suplimentarea cu pulbere de proteine ​​din zer poate ajuta la obtinerea unei nutritii adecvate fara a adauga prea multe calorii la dieta lor.
 • Copiii care nu mănâncă bine – Mulți copii sunt foarte speciali în ceea ce mănâncă și nu manipulează bine anumite alimente.

Dacă descoperiți că copilul dvs. este greu de hrănit, adăugarea de pudră de proteine ​​la puținul pe care îl mănâncă îi poate ajuta să obțină o alimentație echilibrată. Proteina din zer pentru copii, în acest caz, poate ajuta pentru a compensa orice lipsă în dieta copilului.

 • Copii care sunt foarte activi – Copilul dumneavoastră este un atlet care concurează la un nivel junior în școală sau liceu? Adolescenții trebuie să urmeze diete speciale (de obicei recomandate de antrenori și nutriționiști) și să adauge un pic de proteine ​​din zer pentru copii în dieta lor îi pot ajuta să obțină suficienți aminoacizi pentru a-și păstra în stare bună musculatura foarte activă.

Beneficiile proteinei din zer pentru copii

 • Promovați creșterea – Proteina din zer conține aminoacizii care sunt necesari pentru a vă menține copii sănătoși și puternici.
 • Conducerea producției de hormoni – Întrucât copiii dumneavoastră trec la pubertate, trupurile lor vor începe să producă hormoni. Proteina este necesară pentru producerea și distribuția acestor hormoni.
 • Ajutor pentru scăderea în greutate – mulți copii suferă astăzi de obezitate, dar adăugarea de pudră de proteine ​​în dieta copilului dumneavoastră îi poate ajuta să piardă în greutate. Nu numai că va accelera metabolismul, ci îi va ajuta să se simtă complet mai ușor.
 • Stimulează sistemul imunitar – nu numai că proteinele din zer pentru copii vor ajuta la dezvoltarea musculaturii puternice, dar pot stimula apărările lor naturale împotriva infecțiilor.

Verdictul final

Atunci când o persoană se gândește la proteine ​​din zer, imaginea unui adult mărunțit cu mușchi monstruos vine în minte. Poteinul de zer este adesea confundat cu a fi ceva ce oamenii de gimnastică consumă în cantități abundente, pentru a-și construi mai repede mușchii. Cu toate acestea, proteina din zer poate fi necesară și pentru copiii dvs. – poate juca un rol imens în dezvoltarea corpului copilului dumneavoastră. Alegerea celei mai bune proteine ​​din zer pentru copii poate fi dificilă, iată câteva sfaturi pe care le puteți folosi:

 • Cumpărați praf de proteine ​​din zer cu mai puține cantități de îndulcitori artificiali, deoarece acestea pot contribui la obezitate la copil.
 • Alegeți o aromă ușor de consumat pentru copii.
 • Alegeți izolatele din proteine ​​din zer peste concentrate, deoarece prima este mai bună și mai pură decât cea din urmă.
 • Un continut ridicat de zahar din pulberea de proteine ​​din zer poate fi contraproductiv, deoarece ofera doar un impuls energetic pe termen scurt pentru copil.

Proteina din zer poate deveni o necesitate pentru copilul dumneavoastra daca el nu primeste suficient din el prin dieta sa. Dacă alegeți să vă dați pudra de proteine ​​din zer, nu uitați să consultați un dietetician cu privire la aportul recomandat. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru mai multe informații despre acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>