Este bine să luați proteine ​​din zer cu BCAA

Este o idee bună să luați proteine ​​din zer cu BCAA când încercați să construiți mușchi? Ei bine, obțineți răspunsul potrivit în acest articol. Cercetarile arata ca este nevoie de aproximativ 3 grame de leucina pentru a incepe suficient sinteza proteinelor musculare. Și asta e la bărbații de dimensiuni normale. Cineva care are mai multe mușchi ar putea cere chiar mai mult. În timp ce proteina din zer este una dintre cele mai bogate surse de BCAA, o lingură de cele mai multe proteine ​​din zer nu are un plin 3 grame de leucină. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care luați proteina din zer cu BCAA o idee bună.

Ce este BCAA

BCAA este abrevierea aminoacizilor cu catenă ramificată. BCAA include cei trei aminoacizi: leucină, izoleucină și valină. Pentru creșterea musculară, leucina este cheia. Asta pentru ca leucina stimuleaza anumite componente ale celulelor musculare care incepe procesul de sinteza a proteinelor musculare. Sinteza proteinelor musculare este construirea de proteine ​​musculare din aminoacizi. Mușchiul strânge literalmente aminoacizii împreună pentru a forma lanțuri lungi de proteine ​​care alcătuiesc componentele structurale ale mușchiului. Și asta înseamnă o creștere a dimensiunii musculare.

Motive bune pentru a lua proteine ​​din zer cu BCAA

Există încă multe lucruri în ceea ce privește utilizarea BCAA. Mai multe persoane cred că sunt scumpe și proteinele din zer ar putea îndeplini cerințele BCAA, deoarece proteinele sunt bogate în ele, astfel încât nu este nevoie să cumpere un borcan în plus de BCAA pentru un câștig muscular eficient. Aici lipsesc cunoștințele științifice! Să ne dăm seama de ce BCAA trebuie luate separat. Proteina din zer cu BCAA în conținutul său este atașată la legăturile peptidice. Pentru digestia corectă, BCAA trebuie eliberate din aceste legături peptidice. Acest proces ar putea dura câteva ore pentru a se descompune în final la aminoacizii finali ai produsului și se va absorbi în fluxul sanguin fie pentru a se transforma în glicogen, fie pentru a furniza energie instantanee celulelor. Pe fața ei, BCAA în formă separată de suplimente nu sunt atașate la peptide. Fiind liberi, ei nu trebuie să treacă prin procesul lung de digestie și să se absoarbă repede în sânge. Partea uimitoare este că ați putea necesita până la 30 g de proteine ​​din zer pentru a obține cantitatea adecvată de BCAA. O lingură de BCAA va fi suficientă pentru a crește nivelul aminoacizilor din sânge și pentru a vă oferi energie instantanee și pentru a vă ajuta să recuperați mușchii. Pe scurt, ei vor lucra instantaneu.

Timpul este important atunci când se iau proteine ​​din zer cu BCAA

Combinarea proteinei din zer cu suplimentele BCAA este de fapt obișnuită. Suplimentele pot fi luate fie înainte, fie după un antrenament, în funcție de obiectivele și beneficiile dorite. Luate inainte de antrenament, BCAAs pot ajuta la combaterea oboselii prin mentinerea nivelului de energie celulara. Dacă suplimentul pe care îl luați include proteinele (cum fac cele mai multe), atunci vă veți bucura de alte beneficii de ardere a caloriilor. Dacă sunteți în căutarea de a crește câștigurile dvs. musculare și de a îmbunătăți recuperarea, atunci post-antrenament este un moment bun pentru tine de a încorpora BCAAs. Acest lucru va împiedica corpul dumneavoastră să intre în modul de ardere a mușchilor, ceea ce ar putea reduce munca dificilă pe care tocmai ați terminat-o. După cum puteți citi, BCAA are avantaje atunci când sunt luate atât înainte, cât și după antrenament. În funcție de obiectivele dvs., unul sau altul ar putea fi cel mai bine pentru dvs.

Concluzie

Faptul este că constructorii de corp necesită în mod necesar o suplimentare suplimentară și, prin urmare, este esențială posibilitatea de a înghiți proteinele din zer cu BCAA, în programul și porțiunile măsurate. Pentru a vă face strategia intensă de antrenament muscular, țesuturile musculare necesită BCAA. Într-o zi, cu toate acestea, este posibil să nu necesită cu adevărat consumarea BCAA, care este cu adevărat menită să spike performanța dumneavoastră în doze mari. Chiar și atunci când este consumat zilnic, BCAA trebuie administrat în doză mică din cauza proprietăților sale și a diverselor motive, în special a fi un supliment greu. Cel mai important lucru este că sunteți așteptat să vă aflați în fiecare zi într-o dietă cu proteine, iar shake-ul de proteine ​​din zer este cel mai bun pariu. Aflați mai multe făcând clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>