Este bine să luați niacină pe stomacul gol?

Dacă luați niacină pe stomacul gol, poate exista un efect secundar, dar inofensiv, cunoscut sub numele de “spălare cu niacin”. O doză mare de niacină pe stomacul gol este susceptibilă să provoace “niacin flush”. “Niacin flush” începe, de obicei, pe scalp, față și urechi. Puteți simți o ușoară senzație de arsură, iar fața dumneavoastră poate deveni “roșiatică” în culori sau “splotchy”. Încet, această senzație, împreună cu decolorarea, se pot mișca în jos pe corpul tău, de obicei oprind la piept și brațe.

Ce este niacina?

Niacinul este un membru al familiei de vitamine B (complex B). Este o vitamină solubilă în apă. Cantități suplimentare depășesc rinichii. Ca și alte vitamine B, niacinul ajută la producerea de energie în organism. Îți ajută organismul să utilizeze carbohidrați, acizi grași și proteine. Se găsește în multe alimente vegetale și animale, cum ar fi drojdie, carne (în special ficat), boabe, leguminoase, porumb tratat cu alcalii (ca în porumbul folosit în tortilla) și semințe. Niacina poate fi făcută prin ficat din aminoacidul triptofan. De asemenea, puteți obține niacina din supliment.

Niacin beneficii

Una dintre proprietățile unice ale niacinei este capacitatea sa de a vă ajuta să vă relaxați în mod natural și să dormiți mai repede pe timp de noapte. Și este bine stabilit că niacina ajută la reducerea nivelului de colesterol dăunător în sânge. Niacinul este una dintre cele mai bune substanțe pentru ridicarea colesterolului de lipoproteine ​​de înaltă densitate (colesterolul bun) și astfel scade raportul dintre colesterolul total și colesterolul cu densitate ridicată. O altă caracteristică a niacinei este capacitatea sa de a reduce foarte mult anxietatea și depresia. O alta caracteristica a niacinului este aceea ca dilata vasele de sange si creeaza o senzatie de caldura, numita “spalare cu niacin”, adesea insotita de o inrosire a pielii.

Niacin flush

Vă sugerăm să luați niacin pe stomacul gol. Dar o doză de 100 mg de niacină pe stomacul gol este sigur că va cauza profundă “niacin flush”. “Niacin flush” poate fi descris ca pielea devine roșie și, eventual, o senzație de mâncărime. Acesta poate fi comparat cu sentimentul de a avea o ușoară arsură la soare. Cu toate acestea, atunci când veți experimenta “flush”, puteți vedea literalmente și simțiți că ați luat suficient niacină. “Niacin flush” ar trebui sa se termine in aproximativ cincisprezece minute sau cam asa ceva.Daca luati prea mult niacina, flush-ul poate fi mai pronuntat si mai durabil Daca dureaza o jumatate de ora si se simte ciudat, bine, ai luat prea mult.

Cum să luați niacin pe stomacul gol fără efecte secundare

Nu toate suplimentele de niacină sunt egale. Deci, dacă doriți să luați niacin pe stomacul gol, fără a avea o intensă “spălare cu niacin”, atunci utilizați cel mai bun supliment de niacină. Niacin Max este cel mai recomandat supliment alimentar pentru niacin, deoarece nu este doar suplimentul dvs. standard. Niacin Max furnizează 75 mg de niacină pe porție. Eficiența sa este de 45 de ori mai mare decât concurenții săi (pastile de 100 mg niacină). Se livrează în organism prin intermediul unui film subțire rapid dizolvat. Acest lucru este crucial; înseamnă că niacinul este livrat în fluxul sanguin la o rată care nu se poate concura cu pilulele și alte forme de supliment. Sistemul dvs. digestiv, sistemul care tinde să încetinească totul, nu intră nici măcar în joc. Oricine a încercat suplimente de niacin este conștient de un efect secundar cunoscut sub numele de “niacin flush”. Dar, comparativ cu alte suplimente, niacinul asociat cu Niacin Max este mai puțin intens. Începe 4-6 minute după ce a luat o bandă. Veți observa furnicături în față, gât, piept, brațe și mâini, roșeață ușoară pe piele și mâncărime. De obicei, spălarea durează aproximativ 10 minute. Nu s-au raportat reacții adverse majore la consumatorii care au luat Niacin Max. Dacă doriți să faceți Niacin Max ca parte a regimului zilnic, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>