Este bine să iei colagen pentru sarcină?

Colagenul are multe beneficii pentru sănătate și este sigur și chiar recomandat femeilor să ia colagen pentru sarcină. Colagenul este o proteină care ajută la sănătatea pielii, a articulațiilor și a mușchilor, precum și cunoscută pentru promovarea părului sănătos. Multe persoane iau suplimente de colagen pe măsură ce încep să îmbătrânească, deoarece se spune că reduc ridurile și mențin funcția articulațiilor. A lua suplimente de colagen poate fi util în timpul sarcinii. Femeile însărcinate pot experimenta părul fragil și chiar pierderea părului, astfel încât suplimentele de colagen pot ajuta la refacerea părului la sănătate. Cu toate acestea, beneficiul colagenului pentru sarcină nu se limitează la refacerea sănătății părului. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Motivele pentru a lua colagen pentru sarcină

A lua colagen pentru sarcină este un lucru bun. Sarcina este un moment al nevoilor nutritive crescute. Și un nutrient cu ghiduri specifice sporite pentru aport este proteina. Există multe motive pentru care nevoile de proteine ​​sunt crescute în această etapă de viață. Principalele sunt fetale, uterine și susțin creșterea / dezvoltarea / repararea mușchilor, precum și sprijin pentru sănătatea oaselor, digestie și imunitate. În timp ce o creștere generală a energiei este adesea obținută în aceste etape de viață, există îngrijorare cu privire la dacă se acordă o atenție adecvată aportului de proteine ​​în rândul femeilor însărcinate și care alăptează. Îndrumările privind aportul alimentar recomandat necesită suplimentar 25 de grame de proteine ​​pe zi, pe baza recomandărilor obișnuite de 0,8 g / kg greutate corporală pe zi. Aceasta înseamnă că un aport mediu de 70-100 de grame pe zi este ideal. Există câteva considerente cu privire la motivul pentru care aportul de proteine ​​poate lipsi în sarcină și în timpul alăptării. O soluție este să includeți o porție de supliment de colagen în fiecare zi. Deși proteina generală este de cea mai mare importanță, cu toate acestea, există anumite modalități prin care aportul de colagen poate fi în mod special util în susținerea sănătății unei femei în timpul sarcinii și postpartum.

Beneficiile colagenului pentru sarcină

Iată tot ce trebuie să știți despre beneficiile colagenului pentru sarcină.

 • Colagenul susține elasticitatea pielii: pielea sănătoasă, hidratată, elastică va avea o îmbunătățire pe parcursul și după sarcină. Multe femei ne spun că au avut o recuperare super rapidă după naștere (în comparație cu nașterile anterioare), iar unele nu au raportat nicio vergetură și un nivel minim de piele liber după post-sarcină.
 • Are beneficii digestive: colagenul este format din aminoacizi (la fel ca cei care se găsesc în bulionul osos), unii dintre ei putând sigila și vindeca mucoasa intestinului.
 • Colagenul întărește articulațiile și ligamentele: vă ajută corpul să poarte sarcina fizică. Odată ce copilul este născut, articulațiile sănătoase vă vor ajuta să purtați copilul – și geanta pentru copii – în mod constant. Grija pentru un bebeluș este o muncă fizică și o mulțime de mămici au gât, spate și brațe. Colagenul poate ajuta cu durerile musculare și leziuni.
 • Colagenul este excelent pentru piele: pielea facială poate suferi modificări semnificative (pigmentare suplimentară, rupturi și modificări de textură) în timpul sarcinii. Multe tratamente faciale și produse sunt nesigure pentru femeile însărcinate, astfel încât pentru cei care doresc să aibă grijă de pielea lor în siguranță, administrarea suplimentului de colagen este o opțiune excelentă.
 • Colagenul susține părul sănătos: în timp ce sarcina poate crea părul luxuriant și gros pentru multe femei (din cauza vărsării mai lente a părului), pierderea părului postpartum poate veni ca un șoc și poate apărea luni după nașterea copilului. Luând colagen poate încuraja creșterea nouă a părului și părul sănătos și puternic.

Care este cel mai bun supliment de colagen?

Proto-col Pure Collagen este unul dintre cele mai bune suplimente de colagen pe care le puteți găsi pe piață. Capsulele Pure Collagen sunt suplimente alimentare care constituie fundamentul nu numai al pielii tale, dar și al stării tale generale. Produs folosind colagen de calitate premium de cea mai bună calitate, Pure Collagen prezintă VERISOL®, o formulare unică de peptide de colagen de tip I și III. Oamenii de știință au testat riguros capacitatea acestei formulări de a sprijini sănătatea umană. Beneficiile Pure Collagen:

 • Sporește producția naturală de colagen în organism.
 • Susține funcția normală a articulației.
 • Prezintă colagen de tip I și de tip III.
 • Contribuie la bunăstarea normală a pielii.
 • Conține numai ingrediente naturale.
 • Conține 400 mg de colagen pe capsulă.

Când Pure Collagen este utilizat conform indicațiilor, rezultatele pot include piele mai elastică, digestie mai sănătoasă, articulații și ligamente mai puternice, piele facială mai frumoasă și păr mai sănătos. Deoarece conține doar ingrediente naturale, Pure Collagen este sigur pentru toată lumea, inclusiv pentru femeile însărcinate. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru mai multe informații despre acest supliment natural de colagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>