Este bine să amestecați proteinele din zer și creatină

Proteina din zer si creatina pot fi consumate impreuna. Prin combinarea acestor suplimente, veți obține avantajele celor două pentru a vă atinge obiectivele. Deci, este bine să amestecați proteina din zer și creatină, deoarece ambele sunt absorbite și utilizate pe o bază așa cum este necesar. În timpul exercițiului, suplimentele de creatină restaurează rezervele epuizate și susțin producția imediată de energie pentru a vă îmbunătăți performanțele atletice. După un antrenament, când țesuturile musculare sunt defalcate, proteina din zer poate ajuta cu recuperarea prin repararea și completarea musculaturii.

Diferența dintre proteinele din zer și creatină

Când este vorba despre funcția, proteina din zer este suplimentul mult mai eficient din cele două. În timp ce creatina furnizează energia de adenozin trifosfat pe care organismul are nevoie să o muncească din greu în timpul exercițiilor, proteinele din zer combină producția de țesut muscular nou. Gândiți-vă la creatină ca benzină care umple rezervorul mașinii, în timp ce proteina din zer este banii care vă ajută să cumpărați o mașină nouă. Vă puteți imagina care dintre cele două este mai importantă. Pentru culturisti, proteina din zer este un supliment critic de luat. Acesta vă va ajuta organismul să aibă mai mulți aminoacizi necesari pentru construirea musculaturii. Și proteina din zer va contribui, de asemenea, la creșterea nivelului energiei adenozin trifosfatului (proteina este necesară pentru producerea de adenozin trifosfat). Poate accelera recuperarea post-antrenament, reduce riscul de durere musculară și poate duce la creșterea musculară.

Cum să luați împreună proteine ​​din zer și creatină

Proteina din zer și creatina pot fi combinate pentru a produce o modalitate mai dinamică de a vă ajuta să produceți o masă musculară mai mare odată ce ați fost la sala de sport și ați îmbunătățit antrenamentul. Consumul de proteine ​​din zer și creatină combină împreună beneficiile celor două pentru a vă susține obiectivele. Cei care se antrenează la sala de sport ar trebui să aibă scopul de a lua aproximativ 1-2g de proteine ​​pe kilogram de greutate corporală împărțită pe parcursul zilei, în mod ideal la fiecare 2-3 ore în mese sau gustări. După exerciții fizice, 20 g de proteine ​​sunt recomandate ca doză optimă de proteine ​​pentru a susține dezvoltarea și creșterea țesutului muscular. Creatina trebuie administrată zilnic, în jur de 3g. Poate fi luat pe portie intr-un shake de proteine ​​creatina. Acest lucru ar trebui să fie consumat la 30 de minute după finalizarea antrenamentului dvs. – ca în acest moment, acest lucru va ajuta la maximizarea beneficiilor de a lua proteine ​​din zer și creatină. Sau, poate doriți să luați creatină înainte de antrenament și apoi să completați proteinele după antrenament. Creșterea proteinei creatinei ar putea include o sursă de carbohidrați ori de câte ori alegeți să o luați, deoarece acest lucru face ca scuturarea să fie mai ușor de digerat și îmbunătățește calitatea și avantajele pe care trecerea le poate oferi organismului. Pentru o proteină mai slabă de creatină, folosiți laptele fără grăsimi și includeți o banană – este bogată în potasiu – și unt de arahide, care este, de asemenea, bogat în proteine ​​și grăsimi bune. Dacă utilizați creatina sub formă de pilule, puteți încă să digerați creatina alături de shake-ul proteic.

Concluzie

Proteina din zer și creatina pot fi utilizate individual, dar lucrează în sinergie atunci când sunt combinate pentru rezultate îmbunătățite – deci este greu să definiți cu adevărat ce supliment este “cel mai bun”. Majoritatea formatorilor observă imediat viteza crescută de recuperare atunci când iau proteine ​​din zer înainte sau după antrenament și între mese, cu câștiguri pe termen mai lung în creșterea musculară din greutăți. Cu creatina, impactul poate fi și mai vizibil, pentru că este o cercetare dovedită a spori performanța în doar 5 zile. Pentru a afla mai multe beneficii ale combinației de proteine ​​din zer și creatină, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>