Enlast versus promescent: hvilken skal du kjøpe?

Kjønnsorganene er blant de viktigste organene i mennesker. Finn hvor Enlast versus Promescent kan arbeide.

Den optimale ytelsen til disse organene er avgjørende for å få maksimal seksuell tilfredsstillelse og andre fordeler fra samleie. I en situasjon der kjønnsorganene er kompromittert spesielt at av menn, problemet setter inn og seksuell ytelse svekkes betraktelig. Dette er ofte tilfellet i mange menn der ute.

En sunn, oppfylle, og trygg sexliv er viktig for menn i alle aldre. Ta kontroll over sexlivet ditt liv i dag med den eneste FDA godkjente ingrediens på markedet for å bidra til å bremse midlertidig utbruddet av utløsning!

Enlast bruker FDA-godkjente ingredienser

Enlast tidlig sædavgang Cream er beriket med benzocaine, en mannlige kjønns desensitizer godkjent av FDA for å hjelpe i forebygging av prematur ejakulasjon. Dette produktet har blitt vist vellykket i bruk for midlertidig mannlig genital desensitivisering, bidrar til å forsinke utbruddet av utløsning. Den kan brukes for å redusere overfølsomhet i den mannlige i forkant av samleie, og bidrar til å forlenge tiden før utløsning.

Hvordan Enlast arbeid?

Ifølge produsenten av produktet, den viktigste aktive ingrediensen i Enlast Prematur ejakulasjon krem ​​er benzokain, som har til å desensibilisere egenskap. Det er mannlige kjønns desensitivisering effekt forsinker utbruddet av ejakulasjon hos menn i henhold til dem.

I tillegg fungerer Enlast ved å redusere genital oversensitivity i mannlig mens forlenge utløsningen tid. Disse effektene, i tråd med produktbeskrivelsen, vil gjøre oss har kontroll over vår utløsning og samtidig løse problemene med for tidlig utløsning hos menn.

Lignende ekstrautstyr formler markedsfører på internett har vanligvis et afrodisiakum effekt (stoffer som øker seksuell lyst).

Den offisielle hjemmeside for Enlast viste ikke at formelen har en slik effekt, selv om; som er tilfelle i noen tredjeparts nettsteder der Enlast ble funnet.

Promescent oversikt

Promescent er en spray produsert av Absorpsjon Pharmaceuticals (klikk for offisiell nettside) som er laget for å hjelpe folk som lider Promescent gjennomgang Hvordan Spray Hjelp til å behandle for tidlig utløsning for tidlig utløsning under samleie. Det virkelig fungerer ved litt desensitizing penis, slik at hjernen din registrerer færre stimuli gjennom sex. For mange menn som får for tidlig utløsning, skjer denne tilstanden fordi penis har blitt bombardert med mye følelser under sex, og tvinger dem der borte klimaks terskel, og dermed utløser en orgasme tidlig.

Hva bør kjøpe?

Vi anbefaler deg å kjøpe den Enlast. Den Enlast tidlig sædavgang program er det beste valget. Det anbefales fordi den har FDA-godkjenning. I dette tilfellet kan du sjekke ingrediensene og sikkerheten til dem. Dette produktet er veldig kompatibel og verdifull for tidlig utløsning tilstand. Nå kan du kjøpe den på dette nettstedet ved å klikke på linken for å sende deg til den offisielle nettsiden. Aldri bekymre deg, du vil finne den rette offisielle nettsiden til Enlast å få riktig klarert produktet. Klikk på linken og kjøpe denne opprinnelige produktet bare på den offisielle nettsiden.