Eficiența ridicată a CLA pentru pierderea în greutate

CLA a fost prezentat ca un supliment eficient de pierdere în greutate pentru mai mult de un deceniu acum. Studiile științifice confirmă eficacitatea CLA pentru pierderea în greutate. CLA este scurt pentru “acidul linoleic conjugat” și este un grup de grăsimi care definesc forma acidului linoleic. Oamenii primesc în primul rând CLA prin consumul anumitor alimente, în special lactate și produse din carne. CLA se află singur printre suplimente prin faptul că are sute de studii care arată că poate fi util în tratarea unei varietăți de afecțiuni. Studiile au arătat că consumul de CLA poate îmbunătăți colesterolul, promova moartea celulelor canceroase, îmbunătățește funcția imună și ajuta la scăderea în greutate. Deci, nu veți greși dacă decideți să utilizați CLA pentru pierderea în greutate.

Studii privind CLA pentru scăderea în greutate

Un studiu recent investigând efectul a 4,2 grame de CLA pe zi la 53 de persoane sănătoase a arătat o scădere semnificativă (3,8%) a greutății corporale în comparație cu persoanele care nu au luat CLA. Un studiu suplimentar la populațiile obeze și supraponderali a demonstrat că cel puțin 3,4 grame de CLA pe zi pentru o perioadă de 12 săptămâni a fost de fapt necesară pentru a se vedea o reducere semnificativă a greutății corporale. Cu alte cuvinte, fără aportul de CLA nu a existat o pierdere semnificativă în greutate! Conform studiilor, beneficiile CLA pentru pierderea în greutate sunt reale și incontestabile.

De ce puteți utiliza CLA pentru pierderea în greutate

Există motive pentru care puteți utiliza CLA pentru pierderea în greutate. Chiar dacă acidul linoleic conjugat este o grăsime trans, există un scop pentru acesta! În mod specific, CLA ajută la reducerea dorinței de a consuma alimente care nu sunt necesare și inhibă producerea de grăsimi suplimentare. Practic, CLA este un tip special de grăsime care înlocuiește nevoia noastră de alte grăsimi nesănătoase. CLA ne obligă să rămânem sănătos și curat, ajutându-ne să ardem caloriile care există deja, în loc să ne dorim calorii suplimentare care nu servesc nici unui scop.

Mai multe explicații despre cum funcționează CLA pentru pierderea în greutate

O dieta care este suplimentata cu CLA creste consumul de oxigen si consumul de energie in organism, ceea ce duce la cresterea capacitatii de ardere a grasimilor in organism. CLA nu numai că este capabil să reducă greutatea corporală, dar ajută și la îndepărtarea depozitelor grase din mușchii noștri. Consumul de CLA din surse dietetice naturale sau suplimente dacă este adăugat cu o anumită formă de activitate fizică poate duce la rezultate mai bune în ceea ce privește sănătatea și scăderea în greutate.

Cum să luați CLA pentru scăderea în greutate

Pentru a ajuta la reducerea greutății corporale, se recomandă zilnic între 1,8 și 6 g CLA. Pentru rezultate optime, vă recomandăm să luați 2 capsule cu mese de 1 până la 3 ori pe zi. Până în prezent nu s-au raportat efecte secundare nocive ale suplimentelor CLA. În cazuri extrem de rare, suplimentele cu acid linoleic conjugat pot provoca greață sau stomac deranjat, totuși aceste efecte pot fi diminuate atunci când CLA este consumat cu alimente. Putem concluziona că CLA poate ajuta să piardă în greutate eficient și în siguranță. Dacă doriți să fiți mai convinși de beneficiile CLA pentru pierderea în greutate, faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a obține explicații suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>