Eficacitatea medicinii tradiționale chineze pentru eczemă

Medicina tradițională chineză a fost o terapie comună pentru eczeme. Aici vom încerca să explorăm eficacitatea medicinii tradiționale chineze pentru tratamentul eczemelor. Medicina tradițională chineză crește în popularitate în întreaga lume, deoarece oamenii caută terapii naturale pentru tratarea eczemelor și reducerea dependenței lor de steroizi. Un studiu amplu în Taiwan privind persoanele care iau medicamente chinezești pentru eczeme a arătat o reducere generală a utilizării steroizilor.

Ce este medicina tradițională chineză?

Medicina tradițională chineză are o istorie lungă de utilizare în China, Coreea, Japonia și în alte țări, unde face parte din medicina mainstream și este acoperită de asigurare. Practica medicinii chineze nu se concentrează doar pe boală sau organe individuale. Mai degrabă se adresează stabilirii și menținerii echilibrului yin-yang (două forțe opuse, dar complementare), homeostazia sistemelor de organe din organism și interacțiunile cu mediul. Tratamentul promovează auto-vindecarea. Tratamentul poate fi similar în cazul în care pacienții prezintă simptome similare, dar de obicei este personalizat pentru fiecare pacient. De exemplu, o formula “chineză” clasică pe bază de plante este un amestec de multe plante medicinale, dar poate fi modificată pentru pacienți individuali, în funcție de combinația inițială de simptome și de progresul în timp. Putem folosi medicina tradițională chineză pentru tratamentul eczemelor? Citiți mai departe pentru a găsi răspunsul.

Medicină tradițională chineză pentru eczeme

Persoanele cu eczeme pot beneficia de medicina traditionala chineza, relateaza cercetatorii japonezi. Ei au studiat 274 de bărbați și femei care au suferit de eczeme pentru o medie de 12 ani. Aproape o treime au avut simptome severe sau foarte severe, cu patch-uri de piele cu senzație de mâncărime cronică, uscată și inflamată, pe cel puțin 10% din corpul lor. În studiu, au fost selectate și administrate remedii medicinale din China pe bază de plante, în conformitate cu simptomele suferinței. După 3-4 luni de tratament, 87% dintre pacienți nu aveau simptome. Un plus de 12% sa îmbunătățit considerabil. Deoarece concluziile sunt foarte promițătoare, nu am fi ezitat să recomandăm utilizarea medicamentelor tradiționale chineze pentru tratamentul eczemelor.

Medicina tradițională chineză pentru eczeme: metodele

Nu există nici un remediu cunoscut pentru eczeme, atât de mulți oameni caută medicina tradițională chineză pentru eczeme. Ei doresc, de asemenea, să evite afecțiunile secundare sau au găsit puține scutiri de la mai multe terapii comune de medicină de Vest. Cercetările indică faptul că medicina tradițională chineză poate trata în condiții de siguranță și eficacitate simptomele eczemelor și îmbunătățește calitatea vieții pacientului. Unele metode de medicină tradițională chineză includ:

  • Acupunctura.
  • ierburi chinezești.
  • hipnoza.
  • Dietă.
  • Probiotice.

Medicina tradițională chineză pentru eczeme: alte povești de succes

Într-un studiu, câțiva participanți au băut ceai din plante chinezești, au luat băi din plante, au aplicat creme pe bază de plante în zonele afectate și au încheiat mai multe sesiuni de acupunctură. Această combinație de terapii a redus semnificativ simptomele pentru majoritatea participanților, care au început studiul cu eczeme severe și au încheiat-o cu simptome ușoare. Într-un alt studiu, un decoct de plante a fost administrat la 37 de pacienți tineri cu eczeme. Cei care au luat decoctul au descoperit o mai mare ușurare a simptomelor decât cei cărora li sa administrat un placebo. Majoritatea cercetătorilor au recunoscut eficacitatea medicinei tradiționale chineze pentru tratamentul eczemelor. Dacă suferiți de eczeme și simptomele nu răspund la tratamentele convenționale, atunci luați în considerare trecerea la medicina tradițională chineză. Eczema poate provoca suferințe semnificative în rândul pacienților, dar cu medicina tradițională chineză, simptomele sale pot fi controlate și ușurate. Pentru o altă sursă de inspirație despre tratamentul eczemelor naturale, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>