Efectul chitosanului pentru obezitate

Chitosanul are capacitatea de a lega grăsimea în tractul digestiv. Acest lucru îi face pe mulți nutriționiști să propună chitosan pentru soluția de obezitate. Chitosanul este o fibră dietetică nedigerabilă. Când este consumat, rețeaua sa de molecule mari se leagă de toxine, grăsimi și colesterol în intestin. Acestea sunt scoase din intestin și eliminate cu scaunul. Cu alte cuvinte, chitosanul poate reduce absorbția grăsimilor și toxinelor din intestinul dvs. prin legarea lor, mecanism confirmat în studiile la șobolani. Capacitatea de a lega excesul de grăsimi stă la baza beneficiilor chitosanului pentru obezitate.

Despre problema obezității

Obezitatea sau greutatea corporală excesivă sporește șansele de atac de cord, accident vascular cerebral, diabet zaharat, gută, calculi biliari și cancer. Dacă aveți un exces excesiv de greutate, vă puteți simți obosit, întâmpinați problemele de respirație, dezvoltați iritații ale pielii și prezentați frecvent dureri de spate și articulații care vă pot afecta grav mobilitatea. Dacă aveți în vedere să luați chitosan pentru soluție de obezitate, este o idee bună. Chitosanul este o mare sursă de fibre care ajută la pierderea în greutate din cauza concentrației sale mari de fibre insolubile. Fibra insolubilă se va combina cu apa pentru a se extinde în stomac și a face să se simtă plin pentru o lungă perioadă de timp.

Studiul chitosanului pentru obezitate

Chitosanul este derivat din chitină, un polizaharid care se găsește în exoschelet, sau învelișul protector, al crustaceei. Deacetilarea chitinei are ca rezultat un biopolimer cationic care leagă molecule încărcate negativ precum acizii grași și acizii biliari și are proprietatea de a fi indigestibil. Prin urmare, rolul chitosanului pentru obezitate este de a reduce absorbția de grăsime din tractul gastrointestinal. Într-un studiu care analizează efectele chitosanului la voluntarii umani, excreția de grăsime fecală a fost semnificativ crescută la cei care iau chitosan. Chitosanul pare a fi inhibarea absorbției intestinale.

Cel mai bun mod de a utiliza chitosanul pentru obezitate

Chitosanul oferă cu adevărat sprijin pentru bunăstarea noastră. Mulți oameni au dovedit că acest supliment îi ajută să verse câteva kilograme. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că pierderea în greutate nu se poate întâmpla când apariți pastile și stai doar pe canapea. Pe lângă faptul că ia Chitosan, întregul stil de viață trebuie să se schimbe și el. Dacă consumăm mâncare necombustibilă și bem sodă, vom pierde minerale și vitamine și vom suferi de deficiența de nutrienți. Chitosanul poate ajuta foarte mult, dar trebuie să avem grijă de noi înșine cu un stil de viață sănătos.

Alte beneficii pentru sănătate oferite de chitosan

Trebuie să știți că beneficiile chitosanului nu se limitează la combaterea obezității sau la pierderea în greutate. Acest supliment are multe alte beneficii pentru sănătate, care includ:

  • Scăderea nivelului de colesterol.
  • Scăderea tensiunii arteriale mari.
  • Îmbunătățirea funcției hepatice.
  • Ajutarea pacienților cu insuficiență renală.
  • Tratarea bolii Crohn.
  • Accelerarea vindecării rănilor.
  • Reducerea riscurilor de infecție.

Chitosanul este disponibil pe piață la prețuri accesibile. Dacă doriți să aflați cel mai bun supliment de chitosan care vă poate duce starea de sănătate la niveluri mai bune, puteți face clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>