Efectele secundare ale clenbuterolului pentru a evita

Efectele secundare ale clenbuterolului sunt dependente de doză, deși majoritatea utilizatorilor descoperă că sunt predispuși la rezolvarea acestora cu utilizare continuă. Se recomandă prudență atunci când se utilizează clenbuterol împreună cu alți agoniști ai receptorilor adrenergici, deoarece efectele secundare pot fi cumulative.

Cum să luați Clenbuterol

Clenbuterolul trebuie început cu o doză de 20 mcg. Doze mai mari pot fi utilizate după evaluarea toleranței, dar se recomandă prudență la doze mai mari datorită potenței medicamentului. O persoană nu ar trebui să consume mai mult de 120 mcg pe zi. Majoritatea clenbuterolului trebuie administrată după orele de miezul nopții, pentru a permite un anumit metabolism înainte de a dormi noaptea (deși va fi totuși perturbată).

Efectele secundare clenbuterol previa și cum să le eviți

Ca mulți dintre compușii pe care atleții îl folosesc pentru îmbunătățirea performanțelor, efectele secundare ale Clenbuterolului pot și pot să apară. Unele efecte secundare ale Clenbuterolului sunt ușoare și dispar de-a lungul timpului, dar altele pot deveni incredibil de deranjante sau serioase din punct de vedere medical. Iată câteva dintre cele mai răspândite efecte secundare Clenbuterol și pașii pe care îi puteți lua pentru a le evita:

  • Nervozitate și anxietate.

Cea mai bună modalitate de a le elimina implică începerea cu o doză mică. În acest fel, puteți să vă testați toleranța pe măsură ce creșteți treptat doza, permițându-vă să descoperiți punctul în care iritările sunt tolerabile și beneficiile sunt evidente. Mai mult de 80% dintre persoanele care simt aceste simptome în partea din față a ciclurilor lor spun că dispăreau singuri în câteva zile.

  • Insomnie.

Experții recomandă un ajutor pe durata somnului în timpul ciclului. Unele opțiuni bune includ produse care conțin difenhidramină sau succinat de doxilamină, deși pentru mulți oameni, suplimentul de melatonină între 2 mg și 10 mg luat o oră înainte de culcare face șmecheria fără a le face să se simtă grogog în dimineața următoare.

  • Crampe musculare.

Unii sportivi nu experimentează deloc crampe musculare în timpul utilizării clenbuterolului, dar alții susțin că sunt debilitante. Pur și simplu, Clenbuterol oprește ficatul de a produce taurină, o substanță care ajută mușchii să rețină azot. Fără azot ample, proteinele nu se pot forma și se instalează crampe și oboseală musculară. Suplimentarea cu oriunde de la 3 mg la 5 mg de taurină pe zi face ca aceste efecte secundare ale Clenbuterolului să nu se producă.

  • Palpitații cardiace și alte probleme.

Una dintre cele mai bune modalități de a evita aritmia și palpitațiile este de a suplimenta cu un compus numit gluconat de potasiu sau k-gluconat în fiecare zi a ciclului. Nu numai că potasiul vă reglează bătăile inimii, dar ajută la reglarea fluxului sanguin pentru a evita tensiunea arterială ridicată care duce adesea la mușchii inimii mărită.

Clenbutrol: o alternativă naturală de clenbuterol

Clenbutrolul este un supliment care conține numai ingrediente sigure și naturale. Înlocuiește clenbuterolul cu steroizi. Clenbutrolul oferă beneficii foarte asemănătoare fără niciun risc pentru sănătate. Acesta funcționează eficient în ceea ce privește pierderea în greutate și arderea grăsimilor. Cu capacitatea sa de a reduce deficitul caloric în organism, Clenbutrolul reduce apetitul nostru și dorința de a mânca. Clenbutrolul accelerează, de asemenea, rata de metabolizare și îmbunătățește scăderea în greutate. Acesta conține B-vitamine și garcinia cambogia, făcându-vă să țineți cont și de cea mai mică masă pe care o aveți. Puteți utiliza Clenbutrolul ca metabolizator înainte de antrenament sau metabolizator după masă. Este foarte recomandat să luați Clenbutrol pentru a evita efectele secundare ale Clenbuterolului. Puteți obține acest produs natural direct de pe site-ul Crazybulk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>