Eczeme simptome și tratamente

Simptomele eczemelor încep de obicei ca o mâncărime care, atunci când este zgâriată, erupe într-o erupție cutanată. Erupțiile pot apărea oriunde pe corp. Localizarea eczemelor pe corp depinde de vârsta persoanei. La sugari și copii foarte mici, eczema implică cel mai adesea fața, pieptul și partea din spate a scalpului, deoarece acestea sunt zonele în care copilul este capabil să zgârie. Simptomele eczemelor nu apar, de obicei, în regiunea de scutec, cu excepția cazului în care copilul se poate zgâria acolo. La copii și adulți mai mari, localizarea eczemelor implică adesea pielea în îndoirea coatele și în genunchi, deoarece aceste zone “flexibile” sunt cel mai ușor zgâriate. Eczema poate implica și fața, pleoapele și poate fi limitată la palmele mâinilor și tălpilor picioarelor, în special la adulți.

Eczema: ceea ce este de fapt

Eczemul, numit și dermatită atopică, este o boală alergică frecventă a pielii, care de obicei începe la începutul copilăriei. Poate fi asociată cu infecții (bacterii, fungi, drojdii și viruși) ale pielii. Jumătate dintre pacienții cu eczeme moderate până la severe suferă, de asemenea, de astm, de febra fânului (rinită alergică) și de alergii alimentare. Principalul simptom este mâncărimea pielii. De asemenea, pielea este uscată. Zgârierea face ca pielea să fie roșie, înfundată și groasă. Eczema este acum considerată a fi datorată unei barieri cutanate “neclară”. Aceasta permite scurgerea apei, făcând pielea uscată. Pielea afectată poate fi cauzată de gene moștenite de la părinți sau de factori din mediul înconjurător:

 • Defectele genei Filaggrin provoacă eczeme moderate până la severe până la o treime din populația din nordul Europei și Asia de Est.
 • Expunerea la săpunuri, detergenți, acarieni din praf de casă, polenuri, rău animală și unele bacterii, care conțin proteine ​​numite “proteaze”, pot să aprindă eczeme. Proteazele spargă legăturile dintre celulele pielii și fac ca bariera pielii să fie scursă.

Simptomele comune ale eczemelor

Persoanele cu eczemă au pielea și erupțiile foarte uscate, mâncărime pe diferite părți ale corpului – în special pe față, pe mâini, picioare, în interiorul coatelor și în genunchi. Leziunile cutanate se pot dezvolta, de asemenea, pe încheieturi, glezne, laterale ale gâtului sau în jurul gurii. Principalul simptom al eczemelor este mâncărimea, care poate duce la frecarea și frecarea frecventă care irită și inflamă în continuare pielea. Acest lucru, la rândul său, poate duce la creșterea pruritului și a zgârieturilor, ceea ce face doar eczemă mai rău. Alte simptome de eczeme includ:

 • Piele abrazivă, cutanată, de piele de zgârieturi și frecare cronice.
 • Umflături roșii, în special după expunerea la un alergen, în timpul apariției unor erupții sau după ce ați făcut o baie fierbinte sau un duș.
 • Creșterea pieilor pe palmele mâinilor.
 • Un pliu suplimentar al pielii care se dezvoltă sub ochi, numit pliu atopic.
 • Pierderea de sprâncenele sau genele de la zgâriere sau frecare.
 • Umflături mici, dure pe fața, brațele superioare și coapsele.
 • Plasturi de piele scalate, care pot fi dreptunghiulare și roșii.
 • Blistere sau papule (umflături mici, înălțate) care se scurg sau se cruțe atunci când sunt zgâriate.
 • Piele care este umflată și inflamată.
 • Schimbarea culorii pielii.
 • Evacuarea urechilor sau sângerarea în cazul apariției eczemelor în canalul urechii.

Tratamentul eczemelor

Anumite tratamente pot ajuta la ameliorarea simptomelor eczemelor, cu toate că mulți copii simt că simptomele lor nu se reapărut pe măsură ce îmbătrânesc. Principalele tratamente pentru eczeme sunt:

 • Emolienți (hidratanți) – utilizați zilnic pentru a împiedica uscarea pielii.
 • Soluții topice – creme utilizate pentru a reduce umflarea și înroșirea în timpul aparițiilor.

Ceea ce trebuie să știți este că ambele tratamente pot fi servite de Revitol Eczema Cream. Revitol Eczema este o crema de îngrijire a pielii de înaltă calitate, care funcționează ca un hidratant și o soluție topică. Testele clinice și dermatologice extinse au arătat că Revitol Eczema Cream este capabil să reducă mâncărimea și iritarea asociată cu eczema și să fie sigură pentru toată lumea și suficientă pentru a fi folosită la copii și chiar copii. Columida fulgi de ovăz este puterea din spatele Revitol Eczema Cream. Acesta este acelasi ingredient pe care il folosim inca din timp pe care il cunoastem pe piele – este renumit ca unul dintre cele mai bune tratamente de piele pe care le-a mai avut vreodata. În concluzie, Revitol Eczema Cream este:

 • Dovedit clinic.
 • Dezvoltat de dermatologi de vârf.
 • Sigur și funcționează la toate vârstele, de la copii până în sus.
 • Dovedit să ușureze instantaneu contactul.
 • 100% satisfacție garantată.

Revitol Eczema Cream trebuie să fie o încercare! Pentru a comanda acest produs grozav, faceți clic mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>