Eczeme și psoriazis: care sunt diferențele lor?

Mulți oameni nu cunosc diferențele dintre eczeme și psoriazis. Ambele sunt condiții de piele care pot păstra pielea să pară netedă și sănătoasă. Este ușor să confundați eczemele și psoriazisul. Ambele sunt condițiile de piele; ambele pot provoca mâncărime și pete de piele roșie, uscată; ambele sunt cronice; și ambele tind să fie tratate în moduri similare. Uită-te îndeaproape și atenție, totuși, și vei observa diferența dintre eczeme și psoriazis.

Înțelegerea eczemelor și a psoriazisului

  • Eczeme.

Eczema poate fi o afecțiune pe termen lung care afectează pielea. Se produce din cauza unei reacții de hipersensibilitate. Acest lucru face ca pielea să reacționeze excesiv la anumite declanșatoare, cum ar fi coloranți, țesături, săpunuri, animale și alte substanțe iritante. Eczemele sunt foarte frecvente la sugari. Mulți oameni depășesc hipersensibilitatea în copilărie sau la vârsta adultă. Pielea poate apărea roșie, inflamată, peeling, crăpată, înfundată sau umplută cu puroi. În general, nu este acoperită cu piele moartă. Eczemele pot apărea oriunde pe corp și provoacă mâncărime intense. Majoritatea eczemelor pot fi eliminate prin tratament local.

  • psoriazis.

Un plasture gros de cântare albe este caracteristic psoriazisului. Psoriazisul este o afecțiune autoimună cronică care duce la supraproducția celulelor pielii. Celulele moarte se îngroapă în scări alb-argintiu. Pielea devine inflamată și roșie, provocând mâncărime grave. Ca și în cazul eczemelor, unele tratamente topice pot pune psoriazisul în remisie. Condiția nu este contagioasă.

Învățarea diferențelor dintre eczeme și psoriazis

Copiii primesc eczeme. De asemenea, ei pot obține psoriazis. În timp ce mai mulți copii dezvoltă eczeme decât psoriazisul, aproape 1% dintre copii au psoriazis. Nu este întotdeauna ușor să afli dacă un copil are eczeme sau psoriazis. Un studiu efectuat în Australia a constatat că majoritatea copiilor care au avut psoriazis au fost inițial diagnosticați de către medicul lor de îngrijire medicală primară ca având altă boală, adesea eczemă. Pentru un ochi instruit dermatolog, eczeme și psoriazis tind să arate destul de diferite. Există multe modalități prin care un dermatolog să spună diferența dintre eczeme și psoriazis, inclusiv ceea ce se vede pe piele, cantitatea de mancarime și locul în care boala apare pe piele. Iată diferențele generale dintre eczeme și psoriazis:

  • Psoriazisul determină patch-uri bine definite, groase, roșii, de obicei în zone cum ar fi coatele și genunchii. Este frecvent să vedeți psoriazis pe fața, fesele și scalpul unui copil. Veți observa, de asemenea, în mod obișnuit pete groase de piele cu roșeață deasupra.
  • Eczemul tinde să apară în escrocherii genunchilor și coatelor.
  • Copiii care suferă de psoriazis tind să aibă o mâncărime ușoară. În eczeme, mâncărimea poate fi intensă.

Utilizați Revitol Eczema Cream pentru a trata eczema și psoriazisul

Deși eczema și psoriazisul sunt condiții diferite, tratamentul pentru cele două este adesea similar. Și cel mai bun produs pentru tratarea eczemelor și a psoriazisului este Revitol Eczema Cream. Revitol Eczema Cream este o soluție descoperită pentru îngrijirea pielii, care este formulată special de către dermatologi principali pentru a atenua și a atenua recurența eczemei ​​și a psoriazisului. Această cremă este îmbogățită cu ceramidă și, prin urmare, poate crește și aduce înapoi caracteristicile defensive ale dermei. Materialele găsite în interiorul Revitol Eczema Cream interacționează armonios pentru a reduce la minimum inflamația, împreună cu mâncărime legate de eczeme și psoriazis. Revitol Eczema Cream va fi capabil nu numai să restaureze vizibil o piele mai sănătoasă în trei zile, dar este, de asemenea, o formulă homeopatică care este suficient de blândă pentru sugari, copii și adulți. Deși eczemele și psoriazisul sunt atât frustrante, cât și iritante, nu ar trebui să fie ruinatori de viață. Dacă vă luptați cu gestionarea eczemei ​​sau a psoriazisului, Revitol Eczema Cream este cu adevărat cea mai bună soluție. Dați clic mai jos pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>