Eczemă – cauze și tratament

Eczema este o afecțiune comună a pielii marcată de patchii mâncărime și inflamate ale pielii. Citiți mai departe pentru a afla cauzele eczemelor și cum puteți trata simptomele acestora. Eczema este o afecțiune care vă face pielea roșie și mâncărime. Este frecvent la copii, dar poate să apară la orice vârstă. Eczema are o durată lungă (cronică) și are tendința de a se aprinde periodic. Poate fi însoțită de astm sau febră de fân. Cauzele eczemelor nu sunt pe deplin înțelese. Dar se crede că este declanșată de un sistem imunitar hiperactiv care răspunde agresiv când este expus la iritante.

Simptomele eczemelor

Simptomele eczemei ​​variază foarte mult de la o persoană la alta și includ:

 • Piele uscata.
 • Mâncărime, care poate fi severă, mai ales noaptea.
 • Plasturi de culoare roșu până la brun-maron, mai ales pe mâini, picioare, glezne, încheieturi, gât, piept, pleoape, în interiorul cotului și genunchilor, și la sugari, față și scalp.
 • Umflături mici, care pot provoca scurgeri de lichid și se pot răsturna atunci când sunt zgâriate.
 • Piele înțepenită, crăpată și învelită.
 • Piele tare, sensibilă, umflată de zgârieturi.

Eczema începe cel mai adesea înainte de vârsta de 5 ani și poate persista în adolescență și la vârsta adultă. Pentru unii oameni, se aprinde periodic și apoi se curăță pentru un timp, chiar și pentru câțiva ani.

Cauzele eczemelor

Pielea sănătoasă acționează ca o barieră pentru a menține umezeala și pentru a proteja organismul de provocările de mediu. Orice factor care perturbă capacitatea pielii de a acționa ca o barieră eficientă poate duce la pierderea umezelii, determinând uscarea și intrarea alergenilor, iritanților și bacteriilor, care pot duce la inflamație și infecție. Cauzele potențiale ale eczemelor sunt:

 • Factorii care provoacă uscarea pielii, care la rândul ei afectează funcția de barieră a pielii.
 • Mutații genetice care afectează funcția de barieră a pielii.
 • Disfuncție a sistemului imunitar care provoacă un răspuns inflamator nedorit la nivelul pielii.

Anumite substanțe sau condiții numite factori de declanșare pot determina apariția eczemelor sau agravarea acestora. Acești factori de declanșare pot fi:

 • Iritante, cum ar fi săpunuri și detergenți, lână, infecții ale pielii, piele uscată, umiditate scăzută, căldură, transpirație sau stres emoțional.
 • Alergeni cum ar fi acarieni de praf, polen, mucegaiuri sau alimente.

Consultarea cu medicul dumneavoastră poate fi utilă în identificarea declanșatorilor.

Tratamentul eczemelor

După ce ați învățat cauzele eczemelor, precum și simptomele, acum cu siguranță doriți să știți despre acest tratament. Din fericire, tratamentul pentru eczeme poate fi pur și simplu gestionat la domiciliu prin:

 • Schimbați detergenții de rufe sau săpunurile care pot cauza iritarea.
 • Evitați îmbrăcămintea strânsă sau cea brută.
 • Evitați zgârierea zonei afectate.
 • Utilizați crema de eczemă, mai ales cea care conține fulgi de fulgi coloidali, deoarece poate fi foarte utilă.

În cele din urmă, pentru informațiile dvs., nici o altă cremă eczemă nu oferă rezultate mai bune decât Revitol Eczema Cream. Revitol Eczema Cream combină ingrediente de înaltă calitate și o formulă de precizie pentru a face din această cremă cea mai promițătoare pentru tratamentul eczemelor din deceniul acesta. Cu ingrediente cum ar fi extractul de ceai verde și menta, Revitol Eczema Cream va calma instantaneu mâncărimea până la mâncărimea și iritarea, în timp ce ceramidele naturale și fulgiile de ovăz coloidal întinesc pielea afectată. Într-un studiu dublu-orb, Revitol Eczema Cream sa dovedit științific că lucrează mai repede și mai bine decât cel de lider disponibil fără prescripție medicală. Revitol a fost cel mai bun produs pentru reducerea mâncărimei, ameliorarea iritației, reducerea roșeaței și prevenirea apariției unor erupții viitoare decât orice alt produs testat. Faceți clic mai jos pentru a afla mai multe informații uimitoare despre această soluție revoluționară pentru eczeme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>