Dozare recomandată de cetone de zmeură

Dozarea cetonelor din zmeura variază în funcție de producător, dar media generală este de 100 până la 400 miligrame, de 1-2 ori pe zi. Suplimentele de ceton din zmeura sunt disponibile sub formă de capsule și sunt disponibile pe scară largă online și în magazinele cu vitamine. Dozarea suplimentară de cetonă din zmeură variază de la 100 la 1000 de miligrame, o dată sau de două ori pe zi. În mod natural, consumați doar aproximativ 0,42 miligrame de cetone de zmeură pe kilogram de greutate corporală, deci dacă alegeți să luați suplimente cu cetonă, creșteți consumul dumneavoastră cu mult. FDA avertizează că suplimentul tind să conțină concentrații mai mari de cetone de zmeură decât cele recomandate în general, iar siguranța acestor doze nu a fost evaluată în studiile științifice. Înainte de a alege să utilizați doze mari de cetone de zmeură, ar fi mai bine să vă adresați medicului dumneavoastră mai întâi.

Găsirea dozelor corecte de cetone de zmeură pentru tine

Obținerea dozelor corecte de cetonă de zmeură poate face diferența în rutina zilnică. Stabilind ce dozaj ar trebui să luați poate părea confuz. Acest lucru se datorează faptului că există mai multe metode diferite pentru a determina doza pe care ar trebui să o luați de cetone de zmeură. Dozarea corectă a cetonelor de zmeură poate varia în funcție de greutatea sau nevoile dvs. Asigurați-vă că aveți doza potrivită pentru a vă oferi cele mai bune rezultate posibile. Cresterea treptata si monitorizarea atenta pot face ca acest supliment sa functioneze cel mai bine pentru dumneavoastra. Iată câteva lucruri de luat în considerare:

  • Majoritatea statisticilor spun că nu trebuie să aveți o doză de peste 300 mg pe zi pentru cetonurile de zmeură. Aceasta este o regulă foarte bună de urmat dacă nu sunteți o persoană foarte mare. Cineva care are mai mult de 300 de lire sterline poate fi capabil sa ia pana la 340mg pe zi.
  • Cea mai mică doză recomandată pentru cetonele de zmeură este de obicei de aproximativ 80 mg pe zi. Un număr mai general este de 100 mg și acesta este, în general, considerat un bun punct de plecare. Această doză minimă este considerată a fi cea mai mică cantitate care poate fi eficientă.
  • Când începeți să luați 100 mg pe zi în primele câteva zile, poate fi o doză bună pentru aceste cetone. Această doză poate să vă arate rezultate. Dacă prezentați rezultate după administrarea acestei doze, nu va trebui să măriți doza de cetonă de zmeură.
  • Dacă nu vedeți rezultate cu 100 mg puteți să vă deplasați până la 200 mg pe zi. Acest lucru ar trebui făcut treptat. În plus, trebuie să administrați această doză cu cel puțin o săptămână înainte de a încerca să o creșteți.
  • Dacă creșteți doza la 300 nu veți dori să treceți peste această doză. Amintiți-vă să creșteți cantitatea treptat, astfel încât să nu vă șocați sistemul. Dați fiecărei doze o creștere de câteva zile pentru a lucra înainte de a decide că aveți nevoie de mai mult.

Fă-ți tema

Cetonele de zmeură sunt substanțe chimice găsite, destul de natural, în zmeură. Acestea sunt responsabile pentru aroma și gustul fructelor de padure. Veți găsi, de asemenea, acest produs chimic într-o serie de produse alimentare prelucrate, inclusiv înghețată și multe băuturi răcoritoare. Această substanță chimică este, în general, considerată un aditiv alimentar sigur. Dacă ketona de zmeură este un aditiv alimentar sigur, bunul simț vă spune că ar trebui să fie sigur și atunci când este luat ca medicament. Singura problemă cu această ipoteză constă în dozarea. Chiar și o substanță sigură, când este foarte concentrată, poate deveni toxică. Cetonurile de zmeură, când sunt ingerate ca arzătoare de grăsime, nu au prezentat semne de toxicitate prea mare, deși câțiva oameni au prezentat efecte secundare neplacute. Atunci când există efecte secundare, pe care nu le întâlnește toată lumea care le ia pe aceste produse, acestea constau cel mai adesea dintr-un stomac gonflat sau ușor suparat sau o flatulență excesivă. Diferiți oameni reacționează diferit la aproape orice versiune cu toate acestea, iar unii oameni sunt alergic la unele suplimente. Faceți-vă temele înainte de a sări în cetoane de zmeură pentru pierderea în greutate și alte scopuri de sănătate. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe despre modul în care puteți utiliza acest supliment în siguranță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>