Doza recomandată de CLA pentru pierderea în greutate

Dacă sunteți în căutarea de a reduce grăsimea corporală, achiziționarea de CLA este o idee bună. Înainte de a lua acest supliment, aflați dozele potrivite de CLA care pot funcționa pentru dvs. Conjugat acid linoleic sau CLA este subiectul fierbinte suplimente de pierdere în greutate acum. CLA este o grăsime sănătoasă, sau acizii grași fără trans, care apare în mod natural în câteva produse lactate ecologice și carne de vită alimentată cu pășune slabă. CLA aparține unui grup de acizi grași esențiali, cunoscut sub numele de omega 6, unul dintre cei doi acizi grași cei mai buni din lume. CLA a fost extensiv studiat și testat clinic de zeci de ani pentru a dovedi beneficiile sale pentru sănătate. Consumul de doză corectă de CLA a fost deseori dovedit a fi eficient în creșterea pierderii în greutate, combaterea apariției cancerului și prevenirea bolilor de inimă.

Beneficiile de sănătate ale CLA

Luarea unei doze adecvate de CLA vă poate oferi beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea musculară și scăderea în greutate atunci când sunt combinate cu exerciții fizice, prevenirea bolilor și creșterea energiei. De obicei, pe măsură ce pierdeți greutatea, vă simțiți și o scădere a masei musculare, dar CLA ajută la menținerea masei musculare în timp ce mărește metabolismul corpului. Acest metabolism crescut crește nivelul de energie și capacitatea organismului de a arde calorii. Acidul linoleic conjugat poate reduce colesterolul rău și poate îmbunătăți sistemul imunitar, sporind sănătatea dumneavoastră generală. Suplimentul conține, de asemenea, antioxidanți, care pot ajuta la prevenirea bolilor precum cancerul.

Cum funcționează CLA pentru pierderea în greutate

Principalul mod în care CLA aduce beneficii pierderii în greutate este prin creșterea metabolismului bazal (cât de multă energie arde corpul în timp ce se odihnește). Atunci când celulele utilizează eficient energia, atunci ardeți mai multe calorii și puneți mai puțină greutate. Când ajungeți la o deficiență energetică, CLA ajută organismul să ardă grăsimile pentru combustibil, în loc să meargă pentru mușchi. Studiile au arătat că CLA este deosebit de bună pentru reducerea grăsimii abdominale, care este crucială pentru cei cu risc de boli cardiovasculare. Unele studii au constatat că CLA crește, de asemenea, plenitudinea și reduce foametea. Aceste studii nu au arătat scăderea în greutate, dar merge la motivul că mâncarea mai mică vă va ajuta să scăpați în greutate.

Dozajul CLA: cum să luați acest supliment

Dozele utilizate în studiile privind CLA variază între 1,4 grame pe zi și 6,8 grame pe zi. Deși există variații considerabile în protocoalele de dozare între studii, cea mai recomandată doză de CLA este de 3,4 grame pe zi. Pentru a obține doza zilnică adecvată de doză de CLA, acordați o atenție deosebită cantității totale de CLA activ per capsulă. Un supliment 1000 mg CLA poate avea o mărime de dozare de 1 capsulă. Aceasta înseamnă că trebuie să luați cel puțin 3 capsule în fiecare zi pentru a vă apropia de doza recomandată de 3,4 grame pe zi. Dar dacă suplimentul conține doar 333mg de CLA activ per capsul, atunci trebuie să luați 3-4 capsule deodată, de trei ori pe zi pentru a ajunge la doza recomandată de 3,4 grame pe zi. Cu toate acestea, cel mai bun supliment CLA ar trebui să conțină 1000 mg CLA activ per capsul deoarece va fi enervant să trebuiască să luați 3 capsule simultan.

Luați mesajul de acasă

Consumul de CLA nu garantează pierderea în greutate, totuși, atunci când este combinat cu o dietă bună și regimul de exerciții fizice, CLA poate acționa pentru a reduce eficient grăsimea corporală, în timp ce susține creșterea masei musculare slabe. Puteți consuma CLA prin mai multe surse dietetice, cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur de aportul de CLA sau dacă exerciți intens, un supliment CLA în doza potrivită vă poate ajuta să vă ajustați obiectivele de pierdere a grăsimilor. Dacă obiectivele de antrenament se bazează pe susținerea masei musculare slabe și a degresării grăsimii corporale, atunci CLA poate fi suplimentul potrivit pentru dumneavoastră. Dați clic pe bannerul de mai jos dacă doriți să obțineți mai multe informații despre suplimentele CLA care vă vor oferi cele mai bune rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>