Diferențele dintre rosacee și acnee

Rosaceea și acneea sunt două condiții comune ale pielii. Acest articol vă poate ajuta să spuneți diferența dintre ele. Roșeața și spargerea feței ar putea însemna că aveți acnee, dar nu întotdeauna. O afecțiune a pielii numită rozacee poate provoca erupții cutanate și roșeață. Primul pas către găsirea unui tratament eficient este să știi la ce te confrunți. Dacă nu sunteți sigur dacă aceste erupții și roșeață de pe față sunt rosacee sau acnee, iată cum să vă dați seama.

rozacee

Rosaceea este o boală comună a pielii care se caracterizează prin roșeață, papule, pustule și umflături. În mod obișnuit greșit pentru acnee în stadiile incipiente, rosaceea este o afecțiune recidivantă, care poate fi exacerbată de expunerea la soare, căldură, alcool, emoții puternice, cofeină și alimente picante. Din punct de vedere clinic, rozaceea este în mare măsură identificată prin înroșirea intensă a pielii (eritemul este cauzat de dilatarea vascularizării superficiale a feței). De asemenea, rosaceea nu este prezentă în mod obișnuit cu comedoane. Spre deosebire de acnee, rosaceea este localizată în mod obișnuit pe fața centrală (în special obrazul median, nasul, fruntea și bărbia).

Acnee

Acneea este o boală comună a pielii în care foliculii de păr se înfundă cu piele moartă și uleiuri care duc la inflamație. Acneea are o etiologie variată care include genetica, funcția hormonală, creșterea bacteriilor și alte cauze. Clinic, acneea poate fi identificată prin comedoane deschise sau închise și / sau prin papule eritematoase și pustule pe față, precum și eritem pe pielea înconjurătoare. De asemenea, cicatrizarea acneiformă poate apărea, de asemenea, care poate sau nu să prezinte comedoane.

Cum să distingi rozaceea și acneea

Rosaceea și acneea sunt condiții de piele diferite. Putini oameni vor avea toate semnele si simptomele descrise aici, dar stiind ce sa caute ajuta.

Semne și simptome de rosacee.

 • Pimple-cum ar fi rupte, dar nu blackheads.
 • Probleme oculare, inclusiv ochi de sânge, pleoape roșii și umflate și disconfort ochi.
 • Roșeață în centrul feței dvs. – pe obraji, pe frunte, pe nas sau pe bărbie. Roșeața poate să vină și să fie permanentă.
 • Pori mari.
 • Vase de sânge vizibile.
 • Pielea foarte sensibilă: produsele de îngrijire a pielii, machiajul, protecția solară sau parfumul pot provoca arsuri, înțepături sau mâncărimi.
 • Veți vedea rosaceea mai mult pe față și pe ochi. Cu toate acestea, roșeața se poate extinde la nivelul scalpului, gâtului, pieptului sau spatelui superior.
 • Oamenii tind să obțină rosacee după vârsta de 30 de ani; însă poate începe mai devreme sau mai târziu. Oamenii din toate rasele și culorile, dar oamenii cu piele echitabilă sunt cel mai probabil să o dezvolte.

Semne și simptome de acnee.

 • Diferite tipuri de acnee pe piele – puncte negre, albii, cosuri sau chisturi și noduli profund dureroși.
 • Roșu în jurul valorii de breakouts numai.
 • Pielea grasă văzută în special pe frunte, pe nas și pe bărbie, cu excepția cazului în care tratamentul usucă pielea.
 • Textura cutanată neclară, datorită petelor sau cicatricilor care apar atunci când acneea se curăță.
 • Fața, maxilarul, gâtul, partea superioară a spatelui, pieptul sau umeri sau sunt cele mai frecvente locuri.
 • adolescentii si tinerii sunt cel mai probabil sa aiba acnee, dar nou-nascutii si adultii, de asemenea, sa acnee. Oamenii din toate rasele și culorile sunt acnee.

Tratamente pentru rosacee și acnee

Dacă credeți că aveți rosacee, există Revitol Rosacea Cream – un tratament rapid care acționează pe bază de rosacee, care asigură relief. Ingredientele naturale din Revitol Rosacea Cream au fost selectate datorită capacității lor de a ameliora simptomele multiple de rosacee, inclusiv roșeața și iritarea cu un singur produs. Revitol Rosacea Cream are, de asemenea, ingrediente de combatere a bacteriilor naturale care minimizează sau împiedică apariția rozătoarelor. Dacă aveți acnee, Revitol are, de asemenea, un tratament excelent pentru dumneavoastră numit Revitol Acnezine, care constă din două produse: cremă și supliment alimentar. Revitol Acnezine este o soluție completă a problemelor de acnee încăpățânate. Acesta funcționează prin direcționarea acneei de pe ambele părți ale pielii – interiorul și exteriorul. Pe scurt, Revitol vă oferă cele mai bune produse pentru combaterea rozaceei și acneei. Pentru a obține aceste produse, vizitați site-ul oficial Revitol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>