Diferențele dintre psoriazis la copii și adulți

Psoriazisul este o afecțiune inflamatorie care afectează pielea. Cel mai frecvent tip de psoriazis la copii și adulți este psoriazisul plachetar. Placatul psoriazis cauzează patch-uri roșii uscate (plăci) și baloane argintii. Placile pot apărea oriunde pe piele, dar cel mai adesea sunt pe genunchi, coate, spate și scalp. Acestea pot fi mâncărime și dureroase și pot sparge și sângera. Un alt tip obișnuit de psoriazis la copii este psoriazisul gutat, ceea ce duce la mici patch-uri asemănătoare unei picături de ploaie care se formează în grupuri mari. Atunci când apare psoriazis gutat la copii și adolescenți tineri, este adesea rezultatul unei infecții secundare în gât, cum ar fi gâtul streptococ. Mulți copii dezvoltă, de asemenea, psoriazis invers. Acest termen se referă la plasturele mari, roșii de psoriazis care se formează în jurul pliurilor din piele, cum ar fi cele de la nivelul articulațiilor.

Psoriazisul la copii și adulți: cum diferă acestea?

Psoriazisul psoriazis este un tip comun de psoriazis la copii. Acesta apare adesea atunci când copilul are o infecție, în special gâtul strep. De asemenea, este posibil ca un copil să obțină psoriazis gutat, fără a avea o infecție. Dacă copilul dumneavoastră are o infecție, tratarea cu succes a infecției poate provoca psoriazisul să se limpezească în câteva luni și să nu se mai întoarcă niciodată. În timp ce psoriazisul gutat poate să se limpezească, unii copii care l-au avut mai târziu dezvoltă psoriazis în plăci. Atunci când un copil primește orice tip de psoriazis, acesta poate arăta, de asemenea, mult ca erupții cutanate, capac de leagăn sau o infecție cu drojdie. Copiii sunt tratați adesea pentru aceste condiții foarte frecvente. Dacă pielea nu se limpezește după tratament, copilul trebuie să vadă un dermatolog. Văzând un dermatolog vă poate ajuta să obțineți un diagnostic precis pentru o boală care afectează pielea. În cazul copiilor foarte mici, cu toate acestea, poate fi dificil chiar și un dermatolog pediatric să vă spună imediat dacă copilul dumneavoastră are psoriazis sau eczema. Diagnosticul poate fi psoriazis eczematos sau eczemă psoriaziformă. Din fericire, multe dintre tratamentele pentru psoriazis și eczemă sunt aceleași. În timp, un dermatolog vă poate spune dacă copilul dumneavoastră are eczeme sau psoriazis.

Lucruri pe care le poți face acasă

Pe lângă faptul că urmați sfatul medicului, vă puteți ajuta copilul prin alegerea unui stil de viață sănătos:

  • Serviți alimente sănătoase. Mancand o multime de fructe si legume poate ajuta la indepartarea bolilor care ar putea declansa psoriazisul.
  • Ajutați copilul să rămână la o greutate sănătoasă. Acest lucru scade riscul de psoriazis invers.
  • Amintiți-vă copilului să păstreze pielea curată și bine hidratată. Îndepărtarea zilnică cu săruri de baie sau uleiuri și apoi aplicarea unui hidratant poate ajuta la ameliorarea simptomelor psoriazisului.
  • Petreceți timpul în aer liber. Cantitățile limitate de lumină naturală pot ajuta la psoriazis.
  • Dați copilului sprijin emoțional. Mulți copii care au probleme emoționale datorită psoriazisului lor pot beneficia de a vorbi cu un terapeut sau de a se alătura unui grup de sprijin de oameni care înțeleg provocările de a trata psoriazisul.

Majoritatea psoriazisului la copii vor răspunde bine la tratament, dar este important să rămâneți pe partea de sus a acestuia. Dacă copilul dumneavoastră trebuie să aplice o cremă de două ori pe zi, reamintiți-i să facă acest lucru; dacă se recomandă puțin mai mult soare, alăturați-vă copilului pentru o plimbare zilnică. Eforturile dumneavoastră, și copilul dumneavoastră, vă vor ajuta să controlați simptomele psoriazisului.

Cel mai bun tratament pentru psoriazis la copii

Revitol Dermasis Psoriasis Cream este cel mai bun tratament pentru psoriazis la copii și adulți. Revitol Dermasis Psoriasis Cream conține ingrediente active pentru a promova recuperarea naturală a pielii. Această cremă vă va ajuta să vă administrați arsuri, fulgi, mâncărime, piele uscată și alte simptome de psoriazis. Este o soluție non-grasă cu echilibre pH naturale. Ingredientele Revitol Dermasis Psoriasis Cream includ:

  • Ulei de palmier.
  • Acetat de vitamina E.
  • Ulei de arbore de ceai.
  • Acid salicilic.

Revitol Dermasis Psoriasis Cream este un produs complet natural și sigur pentru copii. Aplicați generos crema pe zonele afectate după curățare și uscare. Asigurați-vă că este absorbit de piele înainte de a purta haine. Crema poate fi utilizată de până la 4 ori pe zi, în funcție de cazul dvs. particular. Puteți achiziționa Revitol Dermasis Psoriasis Cream de pe site-ul oficial al companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>