Dieta rosacea: dreptul de a manca pielea mai sanatoasa

În timp ce rosacea nu are în prezent tratament, există pași pe care îi puteți lua pentru a diminua aspectul, începând cu dieta rosacea (cel mai important). Peste 16 milioane de americani au rozacee, dar mulți dintre ei nu știu. Într-un sondaj, 95% dintre pacienții cu rosacee știau foarte puțin despre starea lor înainte de a fi diagnosticați. Și rosacea afectează, de asemenea, încrederea în sine, în conformitate cu 90% dintre pacienți într-un studiu separat. Multe alimente și băuturi declanșează răspunsul inflamator, cum ar fi inflamarea, înroșirea, vasele de sânge dilatate și îngroșarea pielii. Astfel, ne dăm seama care alimente sunt cele mai bune pentru persoanele cu rozacee (și care trebuie evitate). Continuați să citiți pentru a învăța dieta rosacea.

Ce este rosacea?

Rosacea este o afecțiune a pielii care afectează partea centrală a feței (în special în jurul nasului), în care pacienții dezvoltă înroșirea feței și înroșirea, arsurile și durerile, și umflăturile roșii și cosurile puroi. Este, de asemenea, o afecțiune cronică, ceea ce înseamnă că o dată ce o ai, întotdeauna trebuie să te descurci într-o anumită măsură. Deci, în timp ce flare-up-urile ar putea deveni mai puțin frecvente și mai blânde odată ce le-ați controla, ele nu vor dispărea niciodată complet. În rosacea, pielea este extrem de sensibilă la mediul înconjurător și supra-reactivă la declanșatoarele de alimente picante, băuturi calde, alcool, stres emoțional și vreme caldă. Toate acestea conduc la înrăutățirea roșeaței și la dezvoltarea de umflături roșii pe față. Rosaceea este frecvent tratată cu creme de prescripție și uneori chiar cu antibiotice, dar una dintre cele mai frecvente soluții non-farmaceutice este evitarea pur și simplu a declanșatorilor – în special a anumitor tipuri de alimente. Stim ca dieta ta poate avea un impact mare asupra multor conditii de piele, inclusiv rozacee.

Ce este dieta rosacea?

Nu există nici un “tratament” cunoscut pentru rosacee, iar știința este amestecată dacă este o problemă genetică sau nu. Vestea bună este că există modalități de a vă controla simptomele. Antibioticele și tratamentele cu laser sunt adesea soluții goale – dar ar putea fi un răspuns la o dietă rosacea, sărind peste presupusele “alimente care declanșează” și stocarea ingredientelor care nu funcționează împotriva acestei afecțiuni. Alimente pentru a evita pe dieta rosacea:

 • Mâncăruri picante și mirodenii “fierbinți” precum paprika, cayenne, chimen și piper negru.
 • Lapte – gândiți la iaurt, brânză și smântână.
 • Alimente bogate în histamină, cum ar fi fructele citrice, roșiile, ciocolata și oțetul.
 • Zahăr.
 • Alcool (în special vin roșu, șampanie și bere).
 • Băuturi calde, inclusiv ceai, cafea și ciocolată caldă.

Alimente pentru a mânca pe dieta rosacea:

 • Verde cu frunze și cereale integrale.
 • Nuci și fructe de pădure.
 • Linte, sparanghel și șofran.
 • fructe și legume bine pigmentate, cum ar fi cartofi dulci, broccoli și conopidă.
 • Peștii grași, cum ar fi somonul sălbatic și macrou.
 • Chia de semințe de in.

Rosacea dieta sau stres?

Dacă vă angajați să vă îmbunătățiți sănătatea pielii, angajați-vă să vă reduceți nivelul de stres. În timp ce stresul nu este în mod direct legate de dieta rosacea, acesta poate afecta digestia și poate agrava simptomele rozacee. Ia-ți timp pentru tine și fă-ți lectură, întindere, activitate fizică sau yoga în mod regulat. Managementul stresului vine într-o varietate de forme și vă poate îmbunătăți sănătatea. Găsiți ce funcționează pentru dvs.

Un alt lucru important de luat în considerare

În găsirea celui mai bun tratament pentru rosacee, va trebui, de asemenea, să luați în considerare un produs specializat care este formulat special pentru a rezolva această problemă. Revitol Rosacea Cream este o tabletă special concepută pentru a combate simptomele rozacee și poate face cu adevărat o diferență. Dacă suferiți de rosacee, Revitol Rosacea Cream este un produs pe care ar trebui să-l luați în considerare. Revitol Rosacea Cream este special creat de profesioniștii profesioniști de îngrijire a pielii și include numai ingrediente naturale de vârf care sunt dovedite pentru a ajuta la lupta împotriva erupțiilor cutanate, roșeață, umflare, mâncărime și arsuri. Revitol utilizează extracte de înaltă calitate în loc de pulberi voluminoase sau uleiuri ineficiente – asigurându-vă astfel că organismul dumneavoastră absoarbe cel mai mare procent de cremă, sporind în mod drastic eficacitatea acestuia, reducând în același timp timpul necesar pentru a vedea rezultatele. Pentru mai multe informații despre Revitol Rosacea Cream, vizitați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>