Diagnosticul psoriazisului: cum este diagnosticat psoriazisul?

Diagnosticul psoriazisului implică de obicei examinarea fizică pentru a identifica semnele și simptomele bolii. Psoriazisul este o afecțiune autoimună care afectează în primul rând pielea. În majoritatea cazurilor, diagnosticul de psoriazis este destul de simplu.

 • Examenul fizic și istoricul medical. Dermatologul dvs. poate diagnostica, de obicei, psoriazisul, luând istoricul medical și examinând pielea, scalpul și unghiile.
 • biopsie cutanată. Rareori, dermatologul dvs. poate lua un mic eșantion de piele (biopsie). Probabil că va aplica mai întâi un anestezic local. Eșantionul este examinat sub microscop pentru a determina tipul exact al psoriazisului și pentru a exclude alte tulburări.

Diagnosticul psoriazisului: cum dermatologii diagnostichează psoriazisul?

Un dermatolog certificat de bord poate face o diagnosticare precisă a psoriazisului. Dermatologii se specializează în diagnosticarea și tratarea bolilor care afectează pielea, părul și unghiile. Pentru a diagnostica psoriazisul, un dermatolog vă va examina pielea, unghiile și scalpul pentru semnele acestei afecțiuni. Dermatologul dvs. vă va întreba, de asemenea, dacă aveți:

 • Simptome, cum ar fi mâncărimea pielii.
 • Probleme articulare, cum ar fi durerea și umflarea sau rigiditatea când vă treziți.
 • rude de sânge care au psoriazis.
 • Modificări recente din viața dvs., cum ar fi o boală sau un stres crescut.

Uneori, un dermatolog îndepărtează și un pic de piele. Privind la pielea îndepărtată sub microscop, medicul poate confirma dacă aveți psoriazis.

Diagnosticul auto-psoriazis

Dacă observați modificări ale pielii pe care le considerați că sunt cauzate de psoriazis, este important să le verificați de un dermatolog. Cu toate acestea, este posibil să puteți diagnostica singur psoriazisul. Pentru a face diagnosticul auto-psoriazis, este important să cunoașteți semnele și simptomele diferitelor tipuri de psoriazis. Cele mai comune forme includ:

 • Psoriazisul plachetar: psoriazisul plachetar apare ca niște leziuni uscate, roșii, ridicate, acoperite cu baloane de alb argintiu, care se pot elimina. Acesta apare de obicei pe coate, genunchi, scalp sau spate, deși poate să apară oriunde, inclusiv în organele genitale și în interiorul gurii.
 • Psoriazisul pe bază de unghii: Psoriazisul care afectează unghiile provocând o creștere anormală, dentare, devine decolorat și / sau separat de patul unghiilor. Cuiele pot să se prăbușească de deget în cazuri grave.
 • Psoriazisul gutat: psoriazisul gutatat afectează în mod obișnuit persoanele sub 30 de ani. În această formă, plăcile sunt mai mici și se aseamănă cu picături de apă și de obicei se dezvoltă brusc, de multe ori după o infecție a tractului respirator sau a căilor respiratorii superioare. Unul dintre principalele declanșatoare ale psoriazisului gutat este strep gât. Plăcile apar, de obicei, pe trunchiul, brațele, picioarele și scalpul și pot fi acoperite la o scară mai fină decât cele din psoriazisul plachetar.
 • Psoriazis pustular: În funcție de denumire, psoriazisul pustular este caracterizat de zone de piele înroșită, acoperite cu blistere umplute cu puroi. Forma focală a bolii este limitată la tălpi și / sau palme.
 • Psoriazisul invers: Psoriazisul invers se dezvoltă în pliurile de piele, cum ar fi armpiturile, vintre, sub sân, în jurul organelor genitale și feselor, și uneori în spatele urechilor. Este exacerbată de frecare și transpirație. Cele mai frecvente la persoanele care sunt supraponderale, de cele mai multe ori începe foarte roșu, fără prea multe scări, și pot apărea strălucitoare.

Cum să tratați psoriazisul

După ce ați trecut printr-un proces de diagnosticare a psoriazisului, puteți constata că suferiți cu adevărat de această stare a pielii. Nu vă faceți griji pentru că există veste bună: Indiferent de tipul de psoriazis pe care îl aveți, îl puteți trata cu Revitol Dermasis Psoriasis Cream! Crema este o formulă naturală compusă din mai multe ingrediente, printre care:

 • Ulei de palmier – face ca formularea să fie mai ușor de absorbit prin plăcile groase.
 • Acetat de vitamina E – Este un antioxidant intens care poate proteja pielea de efectele nocive ale ultravioletului de la soare și dă un efect hidratant suplimentar.
 • Melaleuca alternifolia – Are efect antibacterian, care poate ajuta la protejarea stării bune a pielii.
 • Acid salicilic – Reduce pH-ul pe stratul exterior al pielii și slăbește legătura dintre celulele pielii. Acest mecanism ajută ulterior la înmuierea și slăbirea plăcilor.

Este foarte ușor să aplicați Revitol Dermasis Psoriasis Cream. Procesul poate dura aproximativ un minut. Doar spălați zona afectată de psoriazis și frecați crema acolo. Revitol Dermasis Psoriasis Cream ajută la eliminarea simptomelor oricărui tip de psoriazis. Se absoarbe rapid și nu vă va pata hainele sau pielea. Puteți folosi crema de până la 4 ori pe zi. Oricine cu orice tip de psoriazis ar trebui să fie interesat de Revitol Dermasis Psoriasis Cream. Faceți clic pe bannerul de mai jos dacă vreți să încercați acest produs uimitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>