Despre hrana pentru bărbați

Alimentația sportivă pentru bărbați joacă un rol-cheie în optimizarea efectelor benefice ale activității fizice. O alimentație bună este esențială pentru performanța de vârf, iar o dietă sănătoasă trebuie să satisfacă nevoile dvs. fizice, să se potrivească cu stilul tău de viață și să fie plăcută. Bărbații au în general nevoie de mai multă energie în fiecare zi decât femeile, deoarece sunt adesea mai mari și mai mult din corpul lor este muscular.

Alimentația sportivă pentru bărbați: cele mai bune alimente pentru a mânca

Bărbații pot obține mai multă energie prin consumul de alimente întregi, cum ar fi legumele, precum și carne slabă și alternative de carne cum ar fi leguminoase, tofu sau nuci. În general, ar trebui să urmăriți:

  • Bucurați-vă de o mare varietate de alimente nutritive cum ar fi:

o Legume de diferite tipuri și culori, leguminoase / fasole. o fructe. o Produse alimentare cu cereale, cum ar fi pâine, cereale, orez, paste, fidea, polenta, cuscus, ovăz, quinoa și orz. o Carne macră și păsări de curte, pește, ouă, tofu, nuci și semințe. o Lapte, iaurt, brânză și / sau alternativele acestora, în cea mai mare parte grăsimi reduse.

  • Bea multa apa.
  • Limitați consumul de alimente care conțin grăsimi saturate, sare adăugată și zaharuri adăugate.

Sportul alimentar pentru bărbați, totuși, nu poate funcționa singur. Exercitiile regulate ar trebui sa mearga mana in mana cu o dieta sanatoasa si sa facem timp pentru a ne exercita este de protectie pentru sanatatea noastra pe termen lung. Deci, nu uita niciodată să susții o dietă sănătoasă cu activitate fizică regulată!

Alimentație sportivă pentru bărbați: Aveți nevoie de supliment?

Înainte de a lua suplimente sau produse de nutriție sportivă pentru bărbați, este important să vă întrebați dacă aveți o dietă adecvată pentru a satisface cerințele energetice pe corpul dumneavoastră. Dacă este necesar, vizitați un dietetician sportiv pentru a obține sfaturi profesionale despre alimentația sportivă potrivită pentru bărbați. Dacă trebuie să luați suplimente sportive, iată câteva lucruri de luat în considerare:

  • Aflați dacă funcționează. Fa-ti timp pentru a obtine cateva date despre stiinta si dovezile stiintifice furnizate. De asemenea, trebuie să verificați dacă suplimentele sunt făcute pentru subiecte importante.
  • Aflați despre posibilele efecte secundare. Chiar dacă suplimentele sunt comercializate ca produse sigure, există încă potențiale riscuri pentru sănătate.
  • Verificați legalitatea produselor. Este important să vedem dacă producătorul furnizează detalii privind programul de control și certificare a calității, precum și politica privind aprovizionarea materiilor prime cu produsul final. Trebuie să fiți conștienți de acest lucru pentru a vă asigura că produsele sunt sigure pentru utilizare, în special pe termen lung pentru a vă atinge obiectivele sportive.

Reguli privind utilizarea alimentației sportive pentru bărbați

Amintiți-vă că nu vă puteți baza pe împlinirea nutriției sportive luând doar suplimente. Există câteva reguli pe care trebuie să le aveți în vedere, în special:

  • Alimentele mai întâi: Chiar și atunci când sunt necesare suplimente, aceasta nu este soluția completă. Schimbările dietetice trebuie implementate. Și urmați întotdeauna ghidul de utilizare a suplimentului corect.
  • Alegeți una naturală: Evitați suplimentele obținute din ingrediente chimice. Asigurați-vă că utilizați numai supliment natural pentru a evita efectele secundare periculoase.

Cercetările arată, de asemenea, că alimentația sportivă pentru bărbați poate fi derivată din alimentele de origine. De fapt, alimentele de origine tind să fie mai sănătoase. Cei care fac acest lucru preferă de obicei să aibă o porție mai mică de masă cu mai puține kilojouli și mai puțină grăsime, sare și zahăr. De aceea ele pot menține o greutate și un stil de viață sănătos. Cu alimente de origine, calitatea dietei se va îmbunătăți în mod inevitabil. Și veți petrece timpul pregătirea alimentelor constând din mai multe legume și fructe. Dați clic pe linkul de mai jos pentru a afla mai multe despre hrana pentru bărbați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>