Descrierea trenbolon steroidului: o revizuire

Dacă doriți să știți despre descrierea sterolului Trenbolone, atunci ați fost în locul potrivit. În acest articol, vom descoperi multe lucruri despre Trenbolone. Trenbolona este cel mai puternic steroid anabolic, și este disponibil atât convențional, cât și comercial. Cei care citesc despre asta trebuie să se afle fie intimidați, fie uimiți. Trenbolona nu este cu siguranta un compus pentru incepatori si ar trebui sa se ia in considerare serios inainte de a decide sa il folositi. În majoritatea situațiilor, este cel mai frecvent utilizat de către administratorii avansați și intermediari de steroizi care au efectuat cel puțin câteva cicluri și au construit experiență cu steroizi anabolizanți.

Ce este de fapt descrierea steroizilor de trenbolonă

Trenbolona este un steroid anabolic. Este folosit pentru a crește creșterea musculară și apetitul. Compușii Trenbolon au o afinitate de legare pentru receptorul androgen de trei ori mai mare decât cea a testosteronului. După metabolizare, medicamentele au efectul creșterii absorbției azotului de către mușchi, ceea ce duce la o creștere a ratei sintezei proteinelor. Ea are, de asemenea, efecte secundare de stimulare a poftei de mâncare, reducerea cantității de grăsimi depuse în organism și scăderea ratei de catabolism. Trenbolona este disponibilă în trei forme:

 • carbonat de hexahidrobenzil trenbolon.
 • Enantat de trenbolon.
 • Acetat de trebolbolon.

Dintre acestea, cele mai populare pe piață sunt acetat de trenbolon.

Beneficiile trenbolonei și efectele secundare

Când vorbim despre descrierea sterolului Trenbolone, nu putem evita să vorbim nu numai despre beneficiile acestui steroid, ci și despre efectele secundare. Să începem cu beneficiile. Ca un steroid anabolic puternic și puternic, Trenbolone are capacitatea de a vă transforma corpul. Iată câteva dintre beneficiile potențiale pe care acest steroid le poate oferi:

 • Creșterea sintezei proteinelor musculare, mărimea și densitatea, precum și puterea și puterea.
 • Îți păstrează aspectul dur și uscat – reținerea minimă a apei.
 • Distribuția eficientă a nutrienților – conduce calorii la mușchi și nu la grăsimi.
 • Sporeste numarul de celule rosii, vasculare si pompa.
 • Ridicarea nivelului de testosteron.
 • Ridică agresivitatea și asertivitatea.
 • Niveluri mai înalte de rezistență și rezistență.

Cum rămâne cu efectele secundare? Puterea Trenbolonei este pozitivă în același timp negativă. Acest lucru a împiedicat mulți oameni să-l folosească deoarece sunt speriat de efectul său secundar asupra corpului. Dacă decideți să utilizați Trenbolone, fiți gata pentru următoarele reacții adverse:

 • Creșterea producției de ulei de corp care are ca rezultat acnee.
 • Creșterea anormală a părului facial.
 • Poate duce la chelie la bărbați.
 • Creșteți riscul de apariție a hiperplaziei benigne de prostată.
 • De asemenea, puteți fi foarte agresiv în abordarea dvs.
 • Insomnie.
 • Creșterea transpirației.

Cum să utilizați Trenbolone

Ultimul lucru care trebuie inclus în descrierea steroizilor Trenbolone este utilizarea corectă a acestui medicament. Cu forta, Trenbolone a devenit unul dintre cele mai puternice steroizi anabolizanti, care chiar si o doza mica poate aduce rezultate pozitive. Nu încercați să vă răniți corpul cu o utilizare excesivă, deoarece un pic poate funcționa la fel ca testosteronul. Chiar și doze moderate nu sunt necesare deoarece un pic de Trenbolone merge un drum lung. Privind doza de Trenbolone, majoritatea persoanelor găsesc că 50 mg administrată în fiecare zi este de obicei suficientă. Acest lucru este egal cu aproximativ 200 de miligrame în fiecare săptămână și previne pierderile de mușchi din timpul ciclului de tăiere. O doză moderată de Trenbolonă este considerată a fi între 75 și 100 mg în fiecare zi. Aceasta este egală cu aproximativ 300 mg până la 400 mg în fiecare săptămână și aduce schimbări uriașe în corp. Utilizările avansate de obicei se lipește de doza moderată de Trenbolonă datorită rezistenței sale. Este important să rețineți că cu cât este mai mare doza de Trenbolonă nu este recomandată din cauza efectelor secundare care vor apărea. Ei bine, asta e tot despre descrierea steroizilor Trenbolone. Dacă doriți mai multe informații, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>