Descoperiți beneficiile CLA pentru corpul dumneavoastră

Dacă căutați o modalitate de a arde mai multă grăsime pe baza unei diete sănătoase, este timpul să luați în considerare beneficiile CLA. CLA sau acidul linoleic conjugat este unul dintre ingredientele magice care fac untul și carnea hrănite cu iarbă atât de incredibile pentru a vă îmbunătăți performanțele fizice. Ca unul dintre putinele grasimi trans transmise in mod natural, acest putin acid gras poate arde grasimile, poate construi muschi si poate chiar lupta impotriva cancerului.

Ce este CLA?

Nu este un secret faptul că grăsimile trans afectează sănătatea și bunăstarea. Acești compuși modifică lipidele din sânge, ducând la un risc mai mare de boli de inimă. American Heart Association afirmă că acizii grași trans pot contribui la diabet zaharat, accident vascular cerebral și niveluri ridicate de colesterol. Există o excepție, totuși. Acidul linoleic conjugat (CLA), un acid gras trans care se găsește în mod natural în carne și lapte, vă poate îmbunătăți sănătatea. Acest compus natural este comercializat ca un ajutor pentru pierderea in greutate si un imbunatatitor de performanta. Beneficiile CLA în culturism și exerciții fizice au fost dovedite prin studii științifice. Potrivit unei cercetări din 2015, pastilele CLA pot ajuta la reducerea grăsimii corporale și la creșterea nivelului de testosteron atunci când sunt utilizate ca parte a unui program de antrenament de rezistență. Unele studii subliniază faptul că CLA poate îmbunătăți compoziția corpului și reduce pierderea musculară.

Beneficiile CLA pentru sănătatea ta

Au fost efectuate numeroase cercetări privind beneficiile CLA pentru sănătate. Iată principalele beneficii ale CLA pe care trebuie să le cunoașteți:

  • Gestionarea greutății.

Consumul de CLA reduce grăsimea corporală, păstrând în același timp țesutul muscular, ceea ce mărește substanțial masa corporală slabă și ratele metabolice. Rezultatele sunt cele mai bune în cazul celor care combină exercițiul cu aportul alimentar de CLA. Raportul îmbunătățit de mușchi-grăsime este legat de o sensibilitate crescută la insulină, care permite grăsimilor și glucozei să fie atrase de celulele musculare și de celulele de grăsime mai echilibrate. Mai multe grăsimi și glucoză sunt arse ca energie în loc să fie stocate ca țesut adipos gras. Afecțiunea CLA asupra insulinei, care seamănă cu cea a medicamentelor diabetice, poate fi o veste bună pentru diabeticii de tip 2 care au probleme cu reducerea sensibilității la insulină.

  • Reducerea riscului de cancer.

Consumul CLA poate încetini formarea și progresia celulelor canceroase, în special la cancerele de sân, colorectal, prostată, plămân, piele și stomac. CLA este singurul compus gras care inhibă diferitele etape ale carcinogenezei la animale și face acest lucru prin creșterea absorbției vitaminelor A și D dizolvate în grăsimi, precum și prin exercitarea efectelor asupra produselor chimice care reglează funcția celulară. Animalele hrănite cu CLA prezintă o incidență și dimensiuni reduse ale tumorilor benigne și maligne. CLA, de asemenea, pare să îmbunătățească răspunsul sistemului imunitar prin reducerea substanțelor chimice care tind să suprime funcția imună, ceea ce are implicații asupra cancerului și multe alte boli. Reducerea acestor substanțe chimice, cum ar fi leucotrienele și prostaglandinele, reduce de asemenea reacția inflamatorie din corpul dumneavoastră, ceea ce poate avea implicații pozitive pentru cei care suferă de artrită și alergii.

  • Reducerea riscului bolilor cardiovasculare.

Abilitatea CLA de a preveni depozitarea grăsimilor poate, de asemenea, să contribuie la reducerea riscului de artere înfundate sau ateroscleroză. Ateroscleroza este acumularea de plăci grase în artere, care este o cauză primară a atacurilor de inimă și hipertensiunii arteriale. CLA previne ateroscleroza prin reducerea colesterolului rău în sânge și creșterea colesterolului bun. CLA poate, de asemenea, ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare, acționând ca un antioxidant și eliminând radicalii liberi care duc la artera.

Când trebuie să luați CLA?

Pentru a vă asigura că beneficiați de CLA, mai ales dacă încercați să scăpați în greutate, aportul recomandat este de aproximativ 3000 de miligrame pe zi. Comercializat în mod obișnuit sub formă de capsule, CLA este cel mai bine consumat înainte sau în timpul mesei. Pentru a afla mai multe despre beneficiile CLA și pentru a găsi locul potrivit pentru a cumpăra acest supliment, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>