Definirea infecțiilor cu drojdie din punct de vedere medical

Definirea infecțiilor cu drojdie este o creștere exagerată a drojdiei care afectează vaginul care se caracterizează printr-o descărcare și inflamație. Diagnosticul este prin observație și poate fi confirmat prin cultivarea unui eșantion de scaun sau de mucoasă sau a unei răzuire din zona afectată. Tratamentul este, în general, prin medicamente antifungice topice sau orale.

Definirea infecțiilor cu drojdie – fapte despre această condiție

Definirea infecțiilor cu drojdie: infecție a vaginului cu o creștere excesivă a unei ciuperci candidice în mod normal (Candida albicans). Sunt mâncărime și inconfortabil, și nimănui nu le place să vorbească despre ele. Dar infecțiile cu drojdie vaginală sunt foarte frecvente la femei. Următoarele sunt mai multe fapte despre infecțiile cu drojdie:

 • Ciuperca Candida este un microorganism natural în zona vaginală. Lactobacillus bacteria isi mentine cresterea in crestere.
 • Dar dacă există un dezechilibru în sistemul dumneavoastră, aceste bacterii nu vor funcționa eficient. Aceasta duce la o creștere exagerată a drojdiei, care cauzează simptomele infecțiilor cu drojdie vaginală.
 • Când balanța bacteriilor și a drojdiei se schimbă, celulele de drojdie se pot multiplica. Acest lucru provoacă mâncărime intense, umflături și iritații.
 • Unii factori pot provoca infecții prin drojdie, care includ: antibiotice, sarcină, diabet, sistem imunitar slab, dietă proastă, dezechilibru hormonal, stres și lipsă de somn.
 • Infecțiile cu drojdie vaginală au mai multe simptome, cum ar fi: mâncărime vaginale, umflături în jurul vaginului, arsuri în timpul urinării sau sex, durere în timpul sexului, durere, înroșire și erupție cutanată.

Definirea infecțiilor cu drojdie – cauze comune ale supraaglomerării Candidei

Dacă vă gândiți că multe simptome de creștere a Candide pot indica și alte condiții, aveți dreptate. Și în acest caz, vă poate ajuta să identificați mai clar dacă Candida cauzează preocupările dvs. de sănătate, analizând, de asemenea, unele dintre cauzele comune ale candidozelor.

 • Zaharuri rafinate și carbohidrați.

Drojdie, o ciuperca, se bazeaza pe zahar – o forma de energie – pentru vitalitatea sa. Prin urmare, cu cât mai multă cantitate de zahăr este în corpul tău, cu atât va crește mai mult drojdia, ceea ce ar putea duce la o creștere prea mare. Și în dieta occidentală de astăzi, zaharurile și carbohidrații rafinați sunt peste tot, în mare măsură deghizați în expresii precum glucoza, fructoza, lactoza și maltoza dextroză.

 • Consumul de alcool.

Atunci când se consumă la rate mai mari decât cele recomandate sau considerate acceptabile, alcoolul, care conține zahăr, stimulează creșterea Candida. La fel cum o dieta bogată în zahăr încurajează creșterea excesivă a Candide, același lucru este valabil și pentru o dietă care are un consum prea ridicat de alcool.

 • Antibiotice.

Când ți se prescriu antibiotice, e să lupți cu un fel de infecție bacteriană. Iar după cum aceste prescripții sunt concepute să facă, ei ucid bacteriile – atât cele rele cât și cele bune. Acest lucru vă pune corpul în pericol de rezistență la antibiotice și de creștere a Candidei, din moment ce bacteriile bune sunt cele care mențin acele nivele naturale de Candida într-un echilibru sănătos.

Definirea infecțiilor cu drojdie – prevenirea creșterii în continuare a drojdiei

Dacă în prezent tratați o infecție cu drojdie, este mai bine să evitați alimentele drojdioase pentru a limita ciupercile din sistemul dumneavoastră. Acestea sunt exemple de alimente cu drojdie pe care trebuie să le evitați:

 • Produse fermentate cu drojdie, cum ar fi berea și alte băuturi alcoolice.
 • Produse alimentare făcute cu făină și alte cereale.
 • Alimente bogate în zaharuri, cum ar fi fructele și alte produse îndulcite.

Cu toate acestea, nu obțineți impresia că toate drojdiile sunt rele. Nooch sau drojdie nutritivă este o sursă bună de vitamine B, fosfor și crom. Are un gust de brânză, făcându-l un substitut excelent pentru rețetele care necesită brânză. Pentru mai multe informații despre definiția infecțiilor cu drojdie, puteți face clic pe link-ul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>