Definirea hemoroizilor în funcție de știința medicală

Hemoroizii sunt foarte frecvente atât la bărbați, cât și la femei. Aproximativ jumătate din toți oamenii au hemoroizi la vârsta de 50 de ani. Apropo, știi definiția hemoroizilor? Cel mai frecvent simptom al hemoroizilor din anus este sângele roșu aprins care acoperă scaunul, hârtia igienică sau vasul toaletei. Cu toate acestea, simptomele dispar de obicei in cateva zile. Dacă aveți sângerări rectale, ar trebui să vedeți un medic. Trebuie să vă asigurați că sângerarea nu provine dintr-o stare mai gravă, cum ar fi cancerul colorectal sau anal. Tratamentul poate include băi calde și o cremă sau alt medicament.

Definirea hemoroizilor

Următoarele sunt definirea hemoroizilor conform științei medicale: Venoase dilatate (mărită) în pereții anusului și uneori în jurul rectului, cauzate de obicei de constipație netratată, dar uneori asociate cu diaree cronică. Simptomele încep cu sângerare după defecare. Cele două tipuri de hemoroizi sunt:

 • Hemoroizi externi, care se formează sub piele în jurul anusului.
 • Hemoroizi interni, care se formează în mucoasa anusului și rectului inferior.

Dacă nu sunt tratate, hemoroizii se pot agrava, proeminându-se din anus. Tratamentul implică modificarea dietei pentru a preveni constipația și pentru a evita iritarea ulterioară și utilizarea medicamentelor topice.

Cauze și simptome ale hemoroizilor

Cauza exactă a hemoroizilor nu a fost niciodată stabilită științific. Cu toate acestea, printre alte cauze, se presupune că hemoroizii pot fi rezultatul tensionării venelor anusului în timpul mișcărilor intestinale sau din creșterea presiunii acestor venele în timpul sarcinii. Sunteți mai probabil să obțineți hemoroizi dacă:

 • Tulpina în timpul mișcărilor intestinale.
 • Așezați-vă pe toaletă pentru perioade lungi de timp.
 • Au constipație cronică sau diaree.
 • Consumați alimente bogate în fibre.
 • Sunt mai în vârstă de 50 de ani.
 • Sunt însărcinate.
 • Ridicați adesea obiecte grele.

Oricare ar fi cauzele, venele din jurul anusului tind să se întindă sub presiune și, ca rezultat, pot să se umfle sau să se umfle. Unele dintre simptomele hemoroizilor sunt după cum urmează:

 • Disconfort ca rezultat al pruritului sau iritației în zona anală.
 • Sângerări, de obicei nedureroase, în timpul mișcărilor intestinale. Cantități mici de sânge roșu aprins pe scaune sau pe țesătura de toaletă.
 • Umflarea în jurul zonei anusului.
 • O forfetare, care poate fi sensibilă de durere în jurul zonei anusului.
 • Scurgeri de fecale.
 • Protruzia pielii anale în timpul mișcărilor intestinale.

Simptomele hemoroizilor depind, de obicei, de locație. Hemoroizii interni care se dezvoltă în interiorul rectului nu pot fi de obicei simțiți sau văzuți de către pacient și, de obicei, nu cauzează disconfort. Strângerea atunci când trece scaunele poate duce la deteriorarea zonei delicate în jurul hemoroizilor și la provocarea de sângerare. Uneori, tulpina în timpul deplasării intestinului poate împinge un hemoroid intern prin deschiderea anală și are ca rezultat o bulă. Acest lucru este numit ca un proeminent poate provoca durere și iritare. Hemoroizii externi se formează sub piele în zona din jurul anusului. Hemoroizii externi pot mânca sau sângera dacă sunt iritați. Când este lăsat nesupravegheat pentru o lungă perioadă de timp, sângele se poate aduna într-o zonă în jurul unui hemoroid extern și formează un cheag. Cheagul va determina umflarea și inflamația și va provoca disconfort și durere severă.

Tratamentul hemoroizilor

Intelegerea definitiei hemoroizilor este necesara, insa cel mai important lucru este sa afli cel mai bun tratament pentru hemoroizi. Procedurile chirurgicale și medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală pot fi foarte costisitoare sau dureroase și nu dau întotdeauna rezultatele așteptate. Pentru a trata hemoroizii, recomandăm mai multe schimbări ale stilului de viață care includ:

 • Mâncați fibre. O modalitate bună de a obține este de la alimentele vegetale – legume, fructe, cereale integrale, nuci, semințe, fasole și leguminoase.
 • Bea apă. Acesta vă va ajuta să evitați scaunele dure și constipația, astfel încât să vă tulpinați mai puțin în timpul mișcărilor intestinale. Fructe și legume, care au fibre, au, de asemenea, apă în ele.
 • Exercițiu. Activitatea fizică, cum ar fi o jumătate de oră în fiecare zi, este un alt mod de a vă menține sângele și intestinele în mișcare.
 • Nu așteptați să plecați. Utilizați toaleta imediat ce simțiți nevoia.

Și va fi mai bine dacă utilizați, de asemenea, Venapro – un tratament homeopatic pentru hemoroizi care vine sub formă de pastile și pulverizare. Venapro pastilele sunt benefice în corpul utilizatorilor, făcându-le să obțină mai multă sănătate mai mult în colon. Acest lucru îl face benefic în procesul de recuperare de durerile interne din rect. Sănătatea colonului utilizatorului suplimentului se îmbunătățește atât de bine, prin urmare, utilizatorul nu are multe îngrijorări. Între timp, spray-ul Venapro este o mare ameliorare a durerii locale în organism, care acționează fără probleme pentru a oferi utilizatorului o mai bună sănătate. Pentru mai multe detalii despre Venapro, vizitați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>