Deca descriere: steroid anabolic

Deca-Durabolin sau Deca aparține unui grup de medicamente cunoscute sub numele de steroizi anabolizanți. Citiți pe acest articol pentru a afla mai multe despre descrierea Deca ca steroid. Deca-Durabolin promovează procesele de fabricare a țesuturilor și producerea de proteine. Acesta este utilizat pentru tratamentul anemiei și osteoporozei la femeile aflate în postmenopauză.

Deca descriere: ce fel de steroid

Deca-Durabolin este unul dintre primele steroizi injectabili de androgen și anabolizanți care au lovit piața. Deca a fost creată în anii 1950 cu numele original Nandrolone. Este utilizat în forme esterice pentru crearea de decanoat de nandrolon, comercializat sub numele de brand Deca-Durabolin. Acesta a devenit de atunci unul dintre cele mai utilizate steroizi anabolizanți androgenici. În ciuda faptului că sunt folosite de sportivi pentru a-și spori performanțele și pentru a se îmbogăți, au mai multe utilizări medicale, inclusiv pentru tratarea anemiei, a cancerului de sân, a osteoporozei și a bolilor musculare. Atleții, în special culturistii, s-au bazat pe produs pentru a crește masa și forța pură. Îți mărește nivelul de testosteron prin reducerea defecțiunilor musculare pentru a spori masa și puterea corpului.

Compoziția lui Deca

Compoziția structurală a Deca-Durabolin este la fel ca cea a testosteronului, singura diferență fiind o schimbare la cel de-al 19-lea atom. Această schimbare a celui de-al 19-lea atom afectează potența Deca-Durabolin, făcându-l un steroid mai slab comparativ cu testosteronul. De asemenea, are o parte pozitivă, deoarece reduce efectele secundare. De asemenea, nu se descompune în dihidrotestosteron, prevenind efectele secundare asociate cu acesta. Este, de asemenea, mai puțin probabil să se transforme în estrogen, spre deosebire de testosteron; totuși, reduce producția de testosteron natural cu 70%. Cu acest tratament post-ciclu este foarte important după utilizare. Un alt efect negativ al Deca-Durabolin este că durează aproximativ opt săptămâni pentru a obține rezultate. Deca-Durabolin capacitatea de a crește masa, puterea și rata ridicată de recuperare a făcut-o foarte popular printre culturisti.

Deca: pentru ce se utilizează acest steroid

Dupa intelegerea descrierii Deca, cu siguranta vrei sa stii la ce foloseste acest steroid. Ei bine, în lumea medicală, Deca este folosit pentru a trata:

  • Osteoporoza (pierderea țesutului osos).
  • Anumite tipuri de anemie.
  • Cancerul de sân (la femei).
  • Pacienții cu corticosteroizi pe termen lung.

După cum am mai spus, Deca aparține unui grup de medicamente cunoscute sub numele de steroizi anabolizanți. Aceste medicamente ajută la reconstruirea țesuturilor care au devenit slabe din cauza bolilor continue sau a vătămărilor grave. Deca-Durabolin poate fi utilizat pentru a crește masa corporală slabă în cazul unui echilibru negativ al azotului. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a mări masa osoasă și pentru a stimula formarea de globule roșii în măduva osoasă. Este posibil ca medicul dumneavoastră să fi prescris Deca dintr-un alt motiv. Adresați-vă medicului dacă aveți întrebări despre motivul pentru care acest medicament a fost prescris pentru dumneavoastră.

Deca pentru culturisti

Deoarece compoziția structurală a Deca este similară testosteronului, ea poate fi, de asemenea, utilizată pentru a mări masa și forța musculară. Există mulți culturari profesioniști care au folosit Deca. Deca este considerată extrem de eficientă dintr-o perspectivă globală, iar oricine caută o creștere a mușchiului și câștiguri reduse de grăsime o poate folosi în caz de urgență. În plus, pentru aceia dintre voi care s-ar putea lupta cu dureri articulare din cauza sesiunilor de ridicare, Deca este ceva care poate oferi o ușurare serioasă din această problemă. Dacă doriți să aflați mai multe despre descrierea Deca și să aflați cum să utilizați acest steroid în siguranță sau să găsiți o alternativă naturală, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>