De ce femeile suferă de rosacee în timpul sarcinii?

Experții nu sunt siguri de ceea ce declanșează chiar rosaceea în timpul sarcinii. Cu toate acestea, modificările hormonilor sunt adesea cauza unor afecțiuni ale pielii cum ar fi aceasta. Rosaceea este o afecțiune cronică inflamatorie cronică. În timpul sarcinii, această afecțiune a pielii poate deveni agravată. Până la 42% din femeile gravide suferă de rosacee. La 90% dintre aceste femei, boala a existat înainte de sarcină. Cu toate acestea, în 1/3, rosaceea a recidivat în timpul sarcinii după o perioadă anterioară de boală. În 60% rosaceea sa deteriorat în timpul sarcinii.

Cauza de rozacee in timpul sarcinii

După cum sa menționat anterior, modificările hormonale sunt adesea cauza rosaceei. Când este însărcinată, o femeie înregistrează schimbări hormonale semnificative care declanșează rosaceea. Deși oricine poate fi afectat, sa recunoscut că cei cu tonă de piele mai ușoară, care se înroșesc sau se spală, sunt mai sensibili la obținerea rosacei în timpul sarcinii. Din păcate, oamenii de știință încă nu știu cum sunt transmise genele specifice implicate. De asemenea, sa spus că stilul de viață al unei persoane, și nu culoarea pielii, poate declanșa rosaceea. Stresul este, de asemenea, un alt declanșator, și care suferă de rosacee în timp ce gravidă ar putea fi doar coincident.

Semnele și simptomele rozacee

Semnele primare de rozacee includ:

 • Înroșirea feței: Mulți oameni care au rosacee au o istorie frecventă de înroșire sau înroșire. Roșeața feței, care ar putea veni și pleca, este adesea cel mai vechi semn al tulburării.
 • Roșeață persistentă: Roșeața persistentă a feței poate semăna cu o roșie sau arsură care nu se îndepărtează.
 • Umflături și cosuri: Se produc deseori mici umflături roșii solide sau cosuri pline de puroi. Uneori, loviturile ar putea semăna cu acnee, dar nu există puncte negre. Ar putea fi prezente arsuri sau arsuri.
 • Vase de sânge vizibile: Vasele de sânge mici devin vizibile pe pielea multor persoane care au rozacee.

Alte semne și simptome potențiale ale rozacee includ:

 • Iritarea ochilor: ochii pot fi iritați și pot apărea apoase sau sângeroase la unele persoane cu rozacee. Această afecțiune poate implica și stări, precum și înroșirea și umflarea pleoapelor.
 • Arsuri sau stingere: senzații de arsură sau senzație de arsură pot apărea pe față și s-ar putea produce și senzație de senzație de senzație de mancarime.
 • Aspect uscat: Pielea centrală a feței poate fi dură și, astfel, pare a fi foarte uscată.
 • Plachete: Picăturile roșii (plachete) crescute se pot dezvolta fără modificări ale pielii înconjurătoare.
 • Îngroșarea pielii: în unele cazuri, pielea se poate îngroșa și se poate mări din țesutul excesiv, ducând la o afecțiune numită rinofimă. Această afecțiune apare adesea pe nas, determinând aspectul bulbos.
 • Umflare: Umflarea feței poate apărea independent sau poate să însoțească alte semne de rozacee.
 • Semnele dincolo de față: Semnele și simptomele se pot dezvolta dincolo de față, afectând zone precum gâtul, pieptul, scalpul sau urechile.

Cum să abordați rosacea în timpul sarcinii

Multe femei dezvoltă rosacee în timp ce sunt însărcinate și cu siguranță au nevoie de ajutor. Rosaceea este într-adevăr obișnuită la femeile de peste 30 de ani și este adesea adusă prin sarcină. Rosacea se întinde pe obraji și de-a lungul pomeții. Dacă suferiți de rosacee în timpul sarcinii, atunci este important să nu folosiți produse de îngrijire a pielii care conțin alcool (etanol). Verificați întotdeauna listele de ingrediente – este folosit foarte mult ca conservant. De asemenea, vă recomandăm să rămâneți în afara soarelui. Expunerea directă la soare este considerată a fi una dintre cele mai grave declanșatoare de rosacee. Mâncărurile picante și cafeina sunt, de asemenea, considerate a provoca apariția unor erupții. Cheia pentru combaterea rozacee în timpul sarcinii:

 • Evitați conservanții chimici, cum ar fi fenoxietanolul și hidroximetilglicinatul de sodiu. Ambele sunt utilizate în mod obișnuit de către brandurile naturale de îngrijire a pielii ca înlocuitori de paraben. Din păcate, ele sunt iritante ale pielii.
 • Înghițiți doar dimineața și lăsați pielea să respire noaptea. Aceasta este atunci când pielea ta face toate sale de vindecare și de regenerare atât de hidratante grele pot interfera adesea cu acest proces natural important.
 • Evitați spălarea feței care spumă deoarece conține detergenți chimici care sunt foarte aspri pe pielea sensibilă și nu deloc bine pentru rosacee. Optați pentru un detergent fără curățare în loc și utilizați doar o dată pe zi pentru a vă curăța fața înainte de a vă culca.
 • Utilizați Revitol Rosacea Cream ca principală îngrijire a pielii. Revitol Rosacea Cream este fabricat din 100% ingrediente naturale și este ușor de utilizat și sigur. Conține toate uleiurile esențiale și agenții anti-bacterieni necesari pentru a trata rozaceea și este, de asemenea, formulată pentru întinerirea și hidratarea pielii, lăsând-o să se simtă netedă la atingere.

Dacă aveți vreo experiență cu rosacea în timpul sarcinii, sperăm că veți găsi acest articol util. Pentru a afla mai multe, dați clic mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>