Cumpara zer supliment de proteine ​​pentru mușchi construi în loc de încredere

Proteina din zer are beneficii pentru a îmbunătăți masei musculare în mod eficient. Urmează ca acest lucru să știe unde să cumpere supliment de proteine ​​din zer pentru mușchi construi.

Fie că sunteți un tip slab încearcă cu disperare să împacheteze pe musculare (cum ar fi Michael B. Jordan în Crez) sau un tip care nu-așa-slab încercarea de a transforma masa corporala în mușchi, mărirea de volum în sus calea cea dreaptă este o provocare. Dar asta nu înseamnă că este complicat (citește aici pentru 15 fapte mai de bază de construire musculare). Cu regimuri de formare dreapta (da, vrei mai mult de o rutina de pe punte), echilibrul de calorii si nutrienti, stilul de viață și puteți fi pe drumul spre o mai gros, mai puternic.

Clădire musculare

Cei mai mulți oameni încearcă să construiască musculare de a face exerciții de izolare rep ridicat până pompat și inflamat. Dar acest lucru functioneaza foarte rar, deoarece nu se poate ridica suficient de grele pentru a declansa cresterea masei musculare. Numai sportivii care sunt deja puternice sau folosesc medicamente pot construi musculare de a face cea mai mare parte exerciții de izolare, cum ar fi bucle și muște.

Zer se află în fruntea listei de suplimente castig de masa deoarece este cea mai importantă pentru împingerea sinteza proteinelor. Zerul este o proteină din lapte, care are un nivel ridicat de aminoacizi cu lanț ramificat. Linia de fund: zer ia coroana, deoarece digeră rapid si ajunge la muschii rapid pentru a începe construirea musculare. Zerul conține, de asemenea, peptide (proteine ​​mici) care cresc fluxul sanguin către mușchi. De aceea, recomandăm întotdeauna consumatoare de proteine ​​din zer, imediat după antrenament.

Ce este proteina din zer?

Proteina este un nutrient esențial pentru viață, responsabil pentru numeroase funcții, cum ar fi sprijinirea construirea de tesut, celule, si musculare. Proteinele sunt realizate dintr-o colecție de până la 20 de aminoacizi.

Proteina din zer este un amestec de proteine ​​globulare izolate din zer, materialul lichid creat ca un produs secundar al producției de brânzeturi. Proteina din zer este frecvent comercializat ca un supliment alimentar, și diverse mențiuni de sănătate au fost atribuită în comunitate medicina alternativa. Cu toate că proteinele din zer sunt responsabile pentru unele alergii de lapte, principalii alergeni din lapte sunt cazeina.

supliment ImpactWheyProtein care funcționează

MyProtein Impact Whey Protein este pulberi de proteine ​​naturale, care pot ajuta la construirea masei musculare și a vă propulsa mai aproape față de nivelul de fitness ideal. În primul rând stabilit în 2004, MyProtein a fost de vânzare pulberi de proteine ​​din peste 50 de țări de peste un deceniu și proteina din zer se face la standarde înalte, cu numai cele mai bune ingrediente naturale.

Cât de mult ar trebui să luați?

Pentru rezultate optime, vă recomandăm să adăugați aproximativ 25 g de pulbere în 150-250ml de apă sau lapte și se amestecă cu un agitator. Este recomandabil să se consume ImpactWheyProtein aproximativ 30 de minute înainte sau după sesiunea de antrenament. Pentru chiar mai bine de construcție masei musculare, puteți consuma amestecul înainte și după fiecare antrenament. Poti bea un ImpactWheyProtein se amesteca in orice moment, pentru a construi musculare și de a crește aportul zilnic de proteine.

Cel mai bun loc pentru a cumpăra ImpactWheyProtein

Pudra de proteine din zer este ușor de găsit în magazin supliment. Chiar dacă au susținut că acestea dau cele mai multe beneficii pentru corpul tau, dar nu au încredere în ei cu ușurință. Tu trebuie sa caute calitatea lor și , de asemenea , garanția lor mai întâi. Pentru a evita Falsificare, vă sugerăm să vă cumpărați ImpactWheyProtein pe site – ul oficial. Urmați acest link pentru a vă aduce la site – ul oficial al supliment pentru ImpactWheyProtein musculare construi .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>