Cumpara pastile de colagen premium pentru anti-îmbătrânire, care funcționează absolut

Multe magazine afișa deja suplimentul de colagen de pe raft lor, dar sunt ca cel mai bun supliment putem obține? acest articol va împărtăși cu tine cum să cumpere pastile de colagen premium pentru anti-îmbătrânire.

Mulți dintre noi sunt utilizatori supliment. Și prin suplimente alimentare, nu sunt doar referindu-se la multivitamins. Suplimentele includ nu numai vitamine si suplimente minerale, cum ar fi complexul de vitamina B si pastile de calciu, dar, de asemenea, suplimente pe bază de plante și alte cum ar fi sulfatul de glucozamina si pastile luteina. Deci, cum ar trebui să te duci despre alegerea cea dreapta?

Consultati-va cu medicul sau farmacistul

Noi de multe ori cerem cititorilor să vorbească cu doctorul, dar în acest caz, discutați cu farmacistul dumneavoastră mai ales dacă luați medicamente pe termen lung. suplimente pe bază de plante, de exemplu, poate provoca reacții adverse atunci când este amestecat cu medicamente prescrise sau reduce eficacitatea unui medicament.

De exemplu, St John Wort poate reduce eficacitatea pilulelor contraceptive. Unele alte suplimente, cum ar fi usturoi, poate interfera cu sânge capacitatea de coagulare ceva pentru a păstra în minte, dacă aveți o intervenție chirurgicală viitoare planificate. Aceste efecte pot fi viața în pericol, deci ar trebui să vorbească întotdeauna farmacistului dumneavoastră înainte de a începe un nou supliment.

Fii un detectiv etichetă

Fii suplimente pe bază de plante LaAll trebuie să specifice pe etichetă denumirea de plante medicinale, o listă completă de ingrediente, care deservesc dimensiuni, ingrediente active, cantitatea, și informații de la producător. Dacă aveți posibilitatea de a alege, pentru a alege suplimente alimentare naturale care transporta logo-ul USP verificate. Aceasta înseamnă că produsul respectă standardul stabilit de Farmacopeea SUA. Dacă aveți dubii, ar trebui să cercetare întotdeauna mai mult de logare pe dietetice Supliment Label Baza de date de National Institutes of Health.

În Canada, un supliment ar trebui să fie un produs natural Numarul (NPN) sau un număr de identificare de droguri (DIN). Aceasta înseamnă că produsul îndeplinește standardele stabilite de Health Canada bel detectiv.

Nu cumpăra mai ieftin sau suplimentul cel mai scump

Suplimentele nu trebuie să fie scump să fie de înaltă calitate și eficiență. Vitamina C poate fi achiziționat pentru mărunțiș pe zi. Dar, dacă un supliment de brand printre mai multe opțiuni de produse cum ar fi este de 40% mai puțin costisitoare decât oricare dintre celelalte, există, probabil, este un motiv bun aveți nevoie pentru a evita ca unul. Unele dintre cele mai ieftine suplimente au ingrediente într-o formă care poate fi greu pentru organism de a absorbi.

În alegerile alimentare, nu este Tu esti ceea ce mananci, ci mai degrabă Sunteți ce alimente absoarbe corpul tau. Același lucru se aplică suplimentelor alimentare. Deci, uita-te pentru tipuri de suplimente care folosesc cu ușurință forme digerabili nutrienților pe care le cumpără. De exemplu, minunat turmericul plante medicinale anti-inflamatorii pot fi achiziționate în forma sa standard pentru un sfert din costul unei forme numit fotografie turmeric unele cu Meriva.

Dar cercetările arată că Meriva este absorbită de până la 10 ori mai bine decât forma standard a turmeric. Deci, cea mai bună valoare pentru suma de turmeric, care devine absorbit in corpul tau, de fapt vine de la alegerea preț mai mare. Dacă eu sunt în căutarea de a turmeric ca un studiu clinic dovedit de nutrienți pentru a ajuta la prevenirea bolii Alzheimer 20 de ani de acum, voi alege forma de turmeric pentru a Meriva obține cea mai bună absorbție posibilă.

Cumpara suplimente doar pe site-ul oficial

Produsul suplimente, cum ar fi produs de colagen este foarte comună în societate. Acest fenomen poate aduce o problemă, cum ar fi falsificată și, de asemenea, un produs fals. În afară de sfaturile de mai sus împărtășim, alt mod de a păstra calitatea și, de asemenea originalitate este de cumpărare pe site-urile oficiale. Site-uri oficiale păstrează calitatea produsului, deoarece acestea au un certificat de siguranță din partea autorității; ele păstrează, de asemenea, serviciul de livrare prin utilizarea unui agent de livrare bun. Astfel, gradul de satisfacție devine prioritatea lor. Pentru a vă aduce la site-ul oficial este foarte usor; trebuie doar să faceți clic pe acest aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>