Cumpara de proteine ​​din zer de vânzare, care funcționează absolut pentru dieta ta

Poate fi necesar să cheltuiască bugetul suplimentar atunci când cumpără cel mai bun supliment de calitate. Aici ne arată cele mai bune de proteine ​​din zer de vânzare, care funcționează absolut.

Nu-ți face griji, este mai bine, mai degrabă decât să obțineți o altă problemă mai târziu. Cu toate acestea, puteți obține supliment calificat, cu costuri reduse, de ce nu. Acest articol vă va ajuta să cumpere de proteine ​​din zer în vânzare pentru un preț mai mic suplimente.

Proteina din zer este un amestec de proteine ​​globulare izolate din zer, materialul lichid creat ca un produs secundar al producției de brânzeturi. Proteina din zer este frecvent comercializat ca un supliment alimentar, și diverse mențiuni de sănătate au fost atribuită în comunitate medicina alternativa. Cu toate că proteinele din zer sunt responsabile pentru unele alergii de lapte, principalii alergeni din lapte sunt cazeina.

Cum se produce proteina din zer?

Zerul este lăsat peste, atunci când laptele este coagulat în timpul procesului de fabricare a brânzei. Acesta conține, de asemenea, tot ceea ce este solubil din lapte după ce pH-ul este scăzut la 4.6 în timpul procesului de coagulare. Este o soluție de 5% lactoză în apă, cu unele minerale și lactalbumină. Grasimea este îndepărtat și apoi prelucrate pentru produsele alimentare umane. Prelucrarea se poate face prin simpla uscare, sau conținutul relativ de proteine ​​poate fi crescută prin îndepărtarea lipidelor și alte materiale non-proteice. De exemplu, uscarea prin pulverizare după filtrare cu membrană separă proteinele din zer.

Zer poate fi denaturat prin căldură. căldură mare (cum ar fi temperaturile ridicate susținute peste 72 ° C asociate cu procesul de pasteurizare) denatures proteine ​​din zer. In timp ce proteina din zer nativ nu agregat asupra renneting sau acidifierea laptelui, denaturarea proteinei din zer declanseaza interacțiuni hidrofobe cu alte proteine ​​și formarea unui gel proteic. denaturat de căldură din zer poate provoca încă alergii la unele persoane.

Vă prezentăm cele mai bune ImpactWheyProtein

MyProtein ImpactWheyProtein este pulberi de proteine ​​naturale, care pot ajuta la construirea masei musculare și a vă propulsa mai aproape față de nivelul de fitness ideal. În primul rând stabilit în 2004, MyProtein a fost de vânzare pulberi de proteine ​​din peste 50 de țări de peste un deceniu și proteina din zer se face la standarde înalte, cu numai cele mai bune ingrediente naturale.

MyProtein ImpactWheyProtein este o pulbere de proteine ​​organice realizate cu proteine ​​din zer concentrat. Acesta este special formulat pentru a ajuta la creșterea masei musculare și a crește performanța fizică. Cu conținut de proteine ​​de 82%, ImpactWheyProtein este, de asemenea, plin de aminoacizi care pot ajuta organismul sa arda grasimi mai eficient.

Cel mai bun loc pentru a cumpara de proteine ​​din zer în vânzare

Cel mai recomandat supliment de proteine ​​din zer este ImpactWheyProtein. Vă recomandăm să cumpere în site-ul oficial pentru a găsi originalul ImpactWheyProtein. Nu numai că aduc calitate și garanție, site-ul oficial oferă de obicei promo sau de vânzare pentru produsul ImpactWheyProtein de încredere. Vânzarea ei dau începe de la 10% până la 30%. Desigur, aceasta va fi o ofertă bună pentru tine. Nu este frică, vom da legătura directă pentru a vă aduce acolo. Doar faceți clic pe acest link și bucurați-vă de prețul special de acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>