Cum se utilizează proteine ​​din zer pentru reducerea nivelului de colesterol

Proteina din zer poate oferi o reducere a nivelului de colesterol. Citiți mai departe pentru a afla totul despre utilizarea proteinei din zer pentru a reduce nivelul de colesterol. Proteina din zer este mai mult decât o sursă minunată de aminoacizi – oferă o gamă largă de alte beneficii pentru sănătate. Una dintre cele mai mari beneficii ale proteinei din zer poate fi reducerea nivelului de colesterol. Având în vedere că bolile cardiace sunt killerul numărul unu din lume de astăzi, puteți înțelege importanța proteinei din zer pentru reducerea nivelului de colesterol.

Proteine ​​din zer

Zerul este o sursă concentrată de proteine ​​slabe. Într-o servire cu două bucăți, zerul asigură aproximativ 30 de grame de proteine ​​și doar 170 de calorii. De asemenea, este scăzut în carbohidrați, cu 8 grame pe porție. O portie contine 5 grame de zaharuri naturale si fara fibre dietetice. Proteina din zer este o hrană cu conținut scăzut de grăsimi, cu numai 2,5 grame de grăsime pe porție. Din aceasta, 1,5 grame sunt grăsimi saturate iar restul sunt nesaturate. Există, de asemenea, 100 de miligrame de colesterol într-o porție de proteine ​​din zer. Trebuie să știți că proteina din zer este puțin probabil să crească colesterolul, dar poate să o micșoreze. De fapt, cercetarea științifică a dovedit beneficiul real al proteinei din zer pentru reducerea nivelului de colesterol.

Studiul proteinei din zer pentru reducerea nivelului de colesterol

Un studiu a examinat efectele proteinei din zer pe colesterol și factorii de risc ai bolilor de inimă. Cercetatorii au descoperit la nivelul ridicat de proteine ​​dietetice, proteine ​​din zer a redus semnificativ plasma si colesterolul hepatic si, de asemenea, triacylglycerols plasma. În acest studiu, efectul de scădere a colesterolului din proteina din zer a fost, de asemenea, asociat cu o reducere a colesterolului LDL. Acest efect nu a fost observat atunci când participanților li s-au dat amestecuri de aminoacizi care au simulat proteine ​​din zer, astfel încât este clar că există proprietăți în cadrul zerului care au proprietăți de scădere a colesterolului dincolo de profilul aminoacidului. Un alt studiu a furnizat suplimente de zer la 70 de bărbați și femei supraponderali timp de 12 săptămâni și a măsurat un număr de parametri, cum ar fi nivelurile de lipide și de insulină. Ei au descoperit că în săptămâna 12 a fost înregistrată o scădere semnificativă a colesterolului total și a colesterolului LDL în grupul de zer comparativ cu grupul de cazeină.

Importanța proteinei din zer

Colesterolul înalt, în special colesterolul LDL, este un factor de risc pentru bolile cardiace. Prin urmare, este foarte important să luați proteine ​​din zer pentru a reduce nivelul de colesterol. Suplimentarea pe termen lung, cu doză mare de proteine ​​din zer poate duce la scăderea nivelului de colesterol. Din fericire, proteina din zer este foarte usor de incorporat in dieta. Proteina din zer este vândută sub formă de pulbere care poate fi adăugată în smântână, iaurt sau pur și simplu amestecată cu apă sau lapte. 25-50 de grame pe zi (1-2 cupe) este o doză recomandată în mod obișnuit, dar trebuie să respectați instrucțiunile de dozare de pe ambalaj. Există mulți oameni care au folosit proteine ​​din zer pentru a reduce nivelul de colesterol. Cu toate acestea, luarea de proteine ​​din zer nu este doar o modalitate de a reduce nivelul de colesterol, dar are și alte beneficii pentru sănătate. Dați clic pe bannerul de mai jos dacă doriți să aflați alte beneficii pentru sănătate oferite de proteinele din zer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>